Volgaklubi kodu
Kodu
Foorum
Galerii
Kontakt
Kuuluta

· Avalehele
· Klubi tutvustus
· Liikmete nimekiri
· Ürituste kalender
· GAZ Ajalugu
· GAZ Mudelid
· Volgad meedias
· Maailm ja mõnda
· Ümberehitused
· Tehnoabi
· Uudiste arhiiv
· Lingid
· Kasutajate nimekiri
· Foorum

Praegu on, 144 külastaja(d) ja 0 kasutaja(d) kes on praegu portaalis.

Sa oled Anonüümne kasutaja. Sa saad registreerida vabalt vajutades SIIA

Volgaklubi foorum :: Vaata teemat - Gaz 21 I seeria 1958
Galerii  Laadi pilte serverisseLaadi pilte  OtsiOtsi   ProfiilProfiil   Logi sisse, et kontrollida oma privaatsõnumeidLogi sisse, et kontrollida oma privaatsõnumeid   Logi sisseLogi sisse 

Gaz 21 I seeria 1958
Mine lehele Eelmine  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Järgmine

Uus teema   Vasta sellele teemale    Volgaklubi foorum -> Lugejate autod
Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat  
Autor Sõnum
Sm.Tihhonov
Seltsimees
Seltsimees

Teateid: 2784

TeadePostitatud: R juuni 12, 2015 9:01 am    Postita teema: Vasta viitega

Mul võib isegi riiulil see vajalik relee olla. Mul mingi must kobakas oli mille tähendust ma ei teadnud, sest 24 või 2410 külge see ei sobinud. Mulle on ta kasutu. Vaatan uue nädala alguses üle.
Siim Kaarel
Seltsimees
Seltsimees

Teateid: 109

TeadePostitatud: E juuni 15, 2015 9:51 pm    Postita teema: Vasta viitega

Kõlab hästi. Anna mulle teada, kui midagi sellist leidnud oled.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatteade Saada e-kiri
kaldi
Seltsimees
Seltsimees

Teateid: 473

TeadePostitatud: K juuni 17, 2015 5:40 pm    Postita teema: Vasta viitega

Käisin täna tutvumas konkurendi autoga seisukorraga. Esimest korda andsime teineteisele käppa ja soovisime edu auto valmimisel. Minul on edumaa, sest minu auto sumpsist tuleb sooja õhku juba 3 aastat, aga Siim- Kaarelil on tegijaks üks Eesti tugevam restauraator Leivakas, kellel hoiab Peremees iga päev silma peal.
Minul käimas tihendite liimimine. Ehk vanad Sõbrad Marko, Toomas, Martin ja MTV tulevad nädalavahetusel appi.
Kast õlut ikkagi?
Siim Kaarel
Seltsimees
Seltsimees

TeadePostitatud: N juuni 18, 2015 8:38 am    Postita teema: Vasta viitega

Kaldi, kui see nüüd sul hoo sisse tõmbas, siis mul ainult heameel! Smile Aga räägi mulle, mis loitsu sa peale panid mu masinale ? Very Happy Pärast sinu käiku selgus, et vahetust vajavad peal olev käigukast, mis enam ei vahetanud 2 ja 3ndat käiku. Ühtlasi selgus ka, et roolikarp on on liiva täis. Sõbrad õppige minu vigadest, ärge viige liivapritsi roolikarpi ja üsna ohtlik on ka tagasillaga. Liiv poeb igalt poolt unaruste vahelt sisse ja lõhub need liikuvad osad ära. Hetkel on kardaan, roolikarp ja muud sõbrad kõik maha kistud ja tunne on nagu oleks kolm sammu tagasi võtnud. Täna proovime komplekteerida täiesti uue käigukasti ja auto õhtuks vähemalt samasse seisu tagasi saada, mis ta mõned päevad tagasi oli...
Õllekast läks minust natuke kaugemale praegu ja Kaldi suurendas edumaad.
Tagasi üles
Sm.Tihhonov
Seltsimees
Seltsimees

TeadePostitatud: N juuni 18, 2015 9:58 am    Postita teema: Vasta viitega

Kaldi kirjutas:
Ehk vanad Sõbrad Marko, Toomas, Martin ja MTV tulevad nädalavahetusel appi.
Kast õlut ikkagi?

Martin võib appi tulla järgmisel nädalavahetusel. Käesoleval pole mind linnas. Aga see on hea et kast õlut terendab igal pool kuhu ainult vaatad.
Siim Kaarel
Seltsimees
Seltsimees

TeadePostitatud: N juuni 18, 2015 9:57 pm    Postita teema: Vasta viitega

Tore, Martinil säde silmis ja tahet täis! Smile Selliseid seltsimehi on vähe. Minul sai vahepeal päris palju samme tagasi, aga nüüd oleme reel tagasi. Saime korraliku roolikarbi (pildil siis vahetuse protsess)

ja komplekteerisime uue käigukasti. Ei läinud ühtegi vana juppi sisse.

Panime kaane peale, tundus, et kõik käigud lülitusid kenasti ja asi toimib. Eks ole näha, mis siis saab, kui mootorile hääled sisse puhume.

Sõber käis ka täna abiks ja saime auto tõstuki vahelt välja. Homme jälle hooga edasi.
Peaaegu oleks unustanud. Seltsimees Autojuht ehk siis Uno käis ka külas, veetis meiega meeleolukat pool päeva. Mulle meeldib, kui kaasvõitlejad käivad niimoodi kaemas ja hoiavad meeleolu kõrgel. Marko hüppas ka kiirelt läbi ja eile käis Kaldi. Martiniga rääkisime telefonis pikalt, kuidas kõik asjad, mis on uued, on suure tõenäosusega ikkagi tehases kunagi välja praagitud praak ja kõige kindlam on ikkagi kasutatud töötav asi. On kellega arutada ja nõu pidada, kui kett maha jookseb. Vahva kamp on siin!
Tagasi üles
Sm.Tihhonov
Seltsimees
Seltsimees

TeadePostitatud: R juuni 19, 2015 9:52 am    Postita teema: Vasta viitega

Niimoodi käigu pealt ja muu seas uus käigukast valmis ehitada on ikka muidugi omaette tase. Seltsimehe silmist alumisel fotol võib lugeda ka teatud kurnatust. Ma umbes aiman. Ma teen ise praegu ühe teise autoga samasuguseid hoogtöö päevi. Iga päev peale põhitööd objektile ja õhtul hiljemalt kahest magama. Et järgmisel päeval jälle vormis olla. Ja oleks see auto siis enda omagi vähemalt ...
Sm. Autojuht
Seltsimees
Seltsimees

Teateid: 553

TeadePostitatud: R juuni 19, 2015 2:26 pm    Postita teema: Vasta viitega

Minule meeldived optimismist nakatunud Seltsimehed kes läbi raskuste sihile jõuavad.Tihti suudab Siim ka Matit ajaloo radadelt maapeale tagasi suunata.Vinge kamp igatahes.Sain jälle palju häid nastalgia lakse Mati tallist.
Tagasi üles
Siim Kaarel
Seltsimees
Seltsimees

TeadePostitatud: E juuni 22, 2015 9:23 am    Postita teema: Vasta viitega

Sel aastal on need Jaanid mulle üks paras nuhtlus ja aeg, kui töö seisab.

Lasen piltidel enda eest rääkida ja hetkeolukord on selline:

Elektrik pani silmad kilama.

Sadulsepp teeb katkiste ribidega praegu tööd. Polstrid said väga ilusad ja jooksin need kohe kiiruga ka külge.

Istmed hakkavad juba ilmet võtma.

Mootoriruum hakkab ka ilmet võtma

Ja et Kaldil motivatsioon laes püsiks, siis siin on ka üks video, mida ta enne pidas enda edumaaks. Kõige esimene käivitus!

https://www.youtube.com/watch?v=k_MJ67OqOSc

Mati on minu silmis ikkagi legendaarne vend. Pani mootori kokku kõikidest uutest juppidest, mis ma talle kokku olin vedanud ja masin hüppas põhimõtteliselt poolest pöördest käima. Alguses küll ei tahtnud hästi pöördesse minna, aga pärast jagaja vahetust käib nagu rallikas. Smile Mul silm särab peas.
Tagasi üles
Siim Kaarel
Seltsimees
Seltsimees

TeadePostitatud: N juuni 25, 2015 7:14 am    Postita teema: Vasta viitega

Tänasele päevale lähen vastu sellisest seisust :

Ma tean, et jaanid on suur püha, kus isegi muru ei kasva, aga ma ei suutnud vastu panna, kui Hirv/Põder tahtis kapotile tulla.

Pagasnik sai endale natuke pappi juurde.

Täna ootavad järjekorras veel sellised tegelased

Tagasi üles
Siim Kaarel
Seltsimees
Seltsimees

TeadePostitatud: N juuni 25, 2015 9:58 pm    Postita teema: Vasta viitega

Ausalt öeldes on toss päris väljas. Smile Ma palju pilte enam ei pane, vahest päeva - kahe jagu on veel teha.

Täna sai nii palju:

Istmed sai paika. See valge värv on küll silmal väga ilus vaadata, aga nii palju kordi päevas pole ma küll käsi kunagi pesnud, kui istmete ja polstrite paigaldusel. Väga ettevaatlik peab sellega olema. Eks ma saan ennast veel selle otsuse eest kiruda. Vähemalt praegu on silmal kena vaadata.

Homme lähevad need edevad ukseläve pakud paika, proovime akendelt selle tihendava möga maha saada ja muud nipet näpet asjad, et laupäeva hommikul saaks soni pähe tõmmata ja ARK'i minna.
Tagasi üles
Sm. Kommel
Seltsimees
Seltsimees

Teateid: 4

TeadePostitatud: R juuni 26, 2015 4:12 pm    Postita teema: Vasta viitega

Väga uhke!

Küsimus esiistme kohta. Istme padja küljel on hoob, kas seda tõmmates läheb iste voodiks?
Olen mõnulenud ühes teadmata seeria mudelis, millel olid istme mõlemas otsas keeratavad nupud. Need lahtikeerates sai istme allalasta, süsteem oli tobe kuna pidi tegutsema kahekesi ja mõlemalt poolt korraga.

Parimat
Siim
Tagasi üles
kaldi
Seltsimees
Seltsimees

Teateid: 473

TeadePostitatud: L juuni 27, 2015 5:25 pm    Postita teema: Vasta viitega

Mul on rõõm, et Volgameeste seas on juba 3 Siimu. Mina eelnevalt teadsin kahte härrat: Siim, kellel on 3102, millest saaks Super Looma ja
Siim-Kaarel, kes just täna sai oma Gaz 21 liikuma ja linnapeale laiama.
Siim-Kaarel ja Leivategija on vist selle aasta tegijad. Ära ei saa unustada ka Unot, kes sai oma Kuubalase liikuma ja näitas võlusid Tapa linnas.
Kes ikka suudaks võistelda Leivategijaga. Müts nurka.
Siim Kaarel
Seltsimees
Seltsimees

TeadePostitatud: P juuni 28, 2015 10:39 am    Postita teema: Vasta viitega

Seda tunnet on kuidagi raske kirjeldada. Selge on see, et see periood elust ei ole raisku läinud. Juba see esimene päev sõitmist ja inimeste emotsioonid, oli seda kõike väärt. Nagu Vahur Kersna mulle selle pika ja käänulise tee alguses ütles "Kui sa ühel hetkel lõpuks ühel päikselisel päeval mööda pirita teed sõidad ja näed kõikide nende inimeste kõveraid kaelasid, siis kõik halb ununeb." Tal oli õigus. Hetkega olid kõik mured kadunud ja jäänud olid rõõmud ja võõraste inimeste laiad naeratused, kui me möödusime. Nii palju tähelepanu pole mina kunagi saanud. Hiljem oli tavalise autoga kuidagi tühi tunne sõita.

Mis siin ikka pikalt heietada, usun, et iga volga mees, kes on vast valminud volgaga sõitnud, teab millest ma räägin.

Trummipõrinal jõuab Teieni tema ise:

Väga raske, kui mitte võimatu oli tegelast üksi pildistada. Ikka ja jälle jõudis keegi talle kõrvale, enne kui telefoniga seda pildikest hakkasin püüdma.

Tutvustasime tegelasele söögikohti. Sellise autoga võib parkida restorani ette, sain eile teada.

Siis muidugi veel see legendaarne vennaste kohtumine.

Selliseid päris ilusaid pilte läheme ka veel autoga tegema, eks järgmise nädala lõpu poole näete ka neid.

Õllekasti demineerime loodetavasti kõik sõbralikult koos. Täpsem aeg ja koht selgitamisel.

Ma ei saa enam siin pikalt istuda. Volga ootab, ma loodan, et andestate.

Wink
Siim
Tagasi üles
MTJ juhataja
Seltsimees
Seltsimees

Teateid: 492

TeadePostitatud: E juuni 29, 2015 12:56 pm    Postita teema: Vasta viitega

Õnnitlused MTJist ja nael kummi!
Tagasi üles
Reasta teated eelmise järgi:   
Uus teema   Vasta sellele teemale    Volgaklubi foorum -> Lugejate autod Ajatsoon on EET Eesti talveaeg
Mine lehele Eelmine  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Järgmine
Lehekülg 7, kokku lehekülgi 9

Hüppa:  
Sa ei saa teha algatada uusi teemasid selles foorumis
Sa ei saa vastata teemdaele selles foorumis
Sa ei saa muuta oma teateid selles foorumis
Sa ei saa kustutada oma teateid selles foorumis
Sa ei saa hääletada küsitlustes selles foorumis

volga.ee ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
volga.ee jätab endale õiguse kustutada ja redigeerida kommentaare, mis ei vasta sisult headele tavadele.

Forums ©
Copyright © by Volgaklubi koduleht 2004
Kõik õigused reserveeritud