Volgaklubi kodu
Kodu
Foorum
Galerii
Kontakt
Kuuluta

· Avalehele
· Klubi tutvustus
· Liikmete nimekiri
· Ürituste kalender
· GAZ Ajalugu
· GAZ Mudelid
· Volgad meedias
· Maailm ja mõnda
· Ümberehitused
· Tehnoabi
· Uudiste arhiiv
· Lingid
· Kasutajate nimekiri
· Foorum

Praegu on, 131 külastaja(d) ja 0 kasutaja(d) kes on praegu portaalis.

Sa oled Anonüümne kasutaja. Sa saad registreerida vabalt vajutades SIIA

Volgaklubi foorum :: Vaata teemat - seljavõit
Galerii  Laadi pilte serverisseLaadi pilte  OtsiOtsi   ProfiilProfiil   Logi sisse, et kontrollida oma privaatsõnumeidLogi sisse, et kontrollida oma privaatsõnumeid   Logi sisseLogi sisse 

seljavõit

Uus teema   Vasta sellele teemale    Volgaklubi foorum -> Vaba teema
Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat  
Autor Sõnum
Sm. Klabunov
Seltsimees
Seltsimees

Teateid: 197

TeadePostitatud: R nov 12, 2004 1:57 pm    Postita teema: seljavõit Vasta viitega

vältimaks ebameeldivaid olukordi, tunnistan üles, et olen kohati sunnitud kasutama ebaausaid võtteid.

nimelt viib mu igaõhtune kodutee mind vabaduse puiesteelt vasakule. jah, just sealt, kus vasakpöörde sooritamist ootavaid juhte tihtipeale taganttulijate poolt kostitatakse. vältimaks taganttulija vigastusi, olen teinud enne seisma jäämist 2 hetkelist külaskäiku vastassuunavööndisse ja teist samapalju kindluse mõttes 1. sõiduritta. seejuures tõmban selja küüru, et valgusvihus kurttumma vanapapi muljet jätta. on selgunud tõsiasi, et peale manöövreid hoiavad taganttulijad minust vähemalt paarikümne meetri kaugusele ja vastutulijad jäävad kohati hoopis seisma. teen efektse vasakpöörde ja olen pääsenud. kõik on rahul, et terveks jäid.

moraal: kutsun teisigi kasutama taolist manöövrit, et kaasliiklejaid harjutada ja ehk ei peagi pikapeale väljakujunenud maine taustal selliseid sooritusi enam tegema.

ps. kui keegi end sellist toimingut tehes ebamugavalt tunneb, siis minu käest saab laenutada sm. Dobrušini piiblit "Kuidas vältida liiklusõnnetusi" ja sm. Taidre suurteost "Miks see juhtus".
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatteade Saada e-kiri
Sm. Tasku
Seltsimees
Seltsimees

Teateid: 747

TeadePostitatud: P nov 14, 2004 8:08 pm    Postita teema: Vasta viitega

Kas plaanid talvel ka vahel sõita? Kui nii, siis soovitan sul pagasnikusse paigutada vähemalt 50kg kott portland - tsementi või veel parem - liiva. Ja taga kindlasti normaalsed naastrehvid. Sõitsin 2001 / 2002a. talve, mis oli sügise poolt vaadatuna küllalt lumerohke ja siberikülmadega, vot sellise varutusega. Lisaks muidugi sapööri- ja tavaline labidas. Kõva külma korral on mõnda ustest mõistlik mitte lukustada, kuna lati lahtisulatamine võib aega võtta aga siis võib näiteks valada kuuma vett uksetihendi vahelt ukse sisse. Ja kindlasti kvaliteetne puksiirköis, mida põhiliselt läks tarvis küll hädaliste aitamiseks ja lumest väljavedamiseks. Kohalt võtmisel kasutasin põhiliselt 2. käiku, vahelduva õrna gaasiandmisega ja läinud ma olingi. Õhtul kontorist tulles ja stardiks valmistudes, kõigepealt käivitasin, et mootorit ja pisutki salongi soojendada, kraapisin puhtaks esiklaasi ja esimesed küljeklaasid, loomulikult peeglid ja siis võis juba minna Liivalaia tänavale teisi liiklejaid hirmutama. Neliveolised olid omaette aga ülejäänud kamba "suunasin" vajadusel esimesse ritta tagasi.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatteade
Sm. Klabunov
Seltsimees
Seltsimees

Teateid: 197

TeadePostitatud: N nov 18, 2004 9:08 am    Postita teema: Vasta viitega

eile õhtul käis mind naabrimees hoiatamas, et lisaks minu mustale volgale liigub meie kandis veel üks sarnane ringi. ainult et roolis pidi olema liiklusohtlik (tagatipuks ka veel kurttumm ja koordinatsioonihäiretega) vanamees. pani mulle südamele, et ma siis ettevaatlik oleks.

sm. Kodanikud! olgem siis hiiu kandis valvsad!
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatteade Saada e-kiri
Reasta teated eelmise järgi:   
Uus teema   Vasta sellele teemale    Volgaklubi foorum -> Vaba teema Ajatsoon on EET Eesti talveaeg
Lehekülg 1, kokku lehekülgi 1

Hüppa:  
Sa ei saa teha algatada uusi teemasid selles foorumis
Sa ei saa vastata teemdaele selles foorumis
Sa ei saa muuta oma teateid selles foorumis
Sa ei saa kustutada oma teateid selles foorumis
Sa ei saa hääletada küsitlustes selles foorumis

volga.ee ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
volga.ee jätab endale õiguse kustutada ja redigeerida kommentaare, mis ei vasta sisult headele tavadele.

Forums ©
Copyright © by Volgaklubi koduleht 2004
Kõik õigused reserveeritud