Volgaklubi kodu
Kodu
Foorum
Galerii
Kontakt
Kuuluta

· Avalehele
· Klubi tutvustus
· Liikmete nimekiri
· Ürituste kalender
· GAZ Ajalugu
· GAZ Mudelid
· Volgad meedias
· Maailm ja mõnda
· Ümberehitused
· Tehnoabi
· Uudiste arhiiv
· Lingid
· Kasutajate nimekiri
· Foorum

Praegu on, 95 külastaja(d) ja 0 kasutaja(d) kes on praegu portaalis.

Sa oled Anonüümne kasutaja. Sa saad registreerida vabalt vajutades SIIA

Volgaklubi foorum :: Vaata teemat - Gaz 24-10 veepumba laager
Galerii  Laadi pilte serverisseLaadi pilte  OtsiOtsi   ProfiilProfiil   Logi sisse, et kontrollida oma privaatsõnumeidLogi sisse, et kontrollida oma privaatsõnumeid   Logi sisseLogi sisse 

Gaz 24-10 veepumba laager

Uus teema   Vasta sellele teemale    Volgaklubi foorum -> Tehnoabi
Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat  
Autor Sõnum
Mesinik
Seltsimees
Seltsimees

Teateid: 9

TeadePostitatud: P veeb 02, 2020 7:20 pm    Postita teema: Gaz 24-10 veepumba laager Vasta viitega

Tere! Võtsin lahti Gaz 24-10 veepumba eesmärgiga vahetada seal sees olevad laagrid. Tõmbasin pumba rihmaseibi flantsi tõmmitsaga, mis jaksasin aga ei liikunud see kuhugi. Kas keegi oskab nõu anda, kas sellel pumbal saab üldse laagreid vahetada? Uurisin flantsi lähemalt...tundub olema võlli osta kuumpressitud.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatteade Saada e-kiri
kaldi
Seltsimees
Seltsimees

Teateid: 473

TeadePostitatud: E veeb 03, 2020 12:39 pm    Postita teema: Vasta viitega

Tere. Kas on ikka mõtet vana asja lammutama ja uuesti kokku panema hakata. Astu läbi Tallinnast, Pirni tänava poest, saad uue töötava jupi koos garantiiga.
kolgavolga
Seltsimees
Seltsimees

Teateid: 4
Asukoht: Väike-soo, Lammiku küla, Tartu vald, Tartumaa, 60515

TeadePostitatud: K veeb 05, 2020 1:00 pm    Postita teema: Vasta viitega

Tere.
Mina tellisin uue 24-10 veepumba E-Bayst. Ungarist tuli nädalaga, hind koos saatmisega 70€.
Olin alguses sama dilemma eest. Ok laagrid saad kätte aga selliseid sk tihendeid leida on suht lootusetu.
Proovisin ratast otsast sikutada tõmmitsaga...aga veneaegne kuum-ist on ikka kõva küll.
Tagasi üles
Mesinik
Seltsimees
Seltsimees

TeadePostitatud: K veeb 05, 2020 9:52 pm    Postita teema: Vasta viitega

Tänan Teid nõuannete eest. Ma ise olen ka enamasti seda meelt, et uus on igati asjakohane ja hea.
Tänaseks olen välja selgitanud, et tõesti sai pumba laiali pressida ning sisu on vahetatav. Samuti selgus, et juba ka nõukogude ajal siiski väga paljud võllilt laagreid eraldi maha ei pressinud vaid oligi müüa eraldi see sama võll koos laagrite ja sk tihendiga. Nüüd huvitab mind lihtsalt see, et kas sisu ka praegu meil saada võiks olla.
Kaldi, anna andeks...tellisin uue pumba juba ära ennem kui Sinu pakkumist nägin aga hea teada, et Pirni tänaval tegutsed ja juppe küsima võib tulla. Kasutan seda võimalust edaspidi kindlasti. Mis on täpne aadress? Mul veel 2 mootorit vaja kokku panna.
Tagasi üles
Mesinik
Seltsimees
Seltsimees

TeadePostitatud: E mär 02, 2020 8:55 am    Postita teema: Gaz 24 veepuma võll koos laagriga saadaval ja vahetatav Vasta viitega

Mõtlesin, et kui juba teema tõstatasin siis viin ka lõpuni. Tõesti varasemalt kirjeldatud võlli koos laagri ja SK tihendiga on saada ning hind täiesti mõistlik. Kogu protsess võlli vahetamiseks tegelikult lihtne ja huvitav. Seega kui veepumba sisu on korras siis väikese tööaja ja 22 eur panustamisega võib olemasoleva veepumba edukalt ise taas töökorda seada.
Tagasi üles
Reasta teated eelmise järgi:   
Uus teema   Vasta sellele teemale    Volgaklubi foorum -> Tehnoabi Ajatsoon on EET Eesti talveaeg
Lehekülg 1, kokku lehekülgi 1

Hüppa:  
Sa ei saa teha algatada uusi teemasid selles foorumis
Sa ei saa vastata teemdaele selles foorumis
Sa ei saa muuta oma teateid selles foorumis
Sa ei saa kustutada oma teateid selles foorumis
Sa ei saa hääletada küsitlustes selles foorumis

volga.ee ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
volga.ee jätab endale õiguse kustutada ja redigeerida kommentaare, mis ei vasta sisult headele tavadele.

Forums ©
Copyright © by Volgaklubi koduleht 2004
Kõik õigused reserveeritud