Liitunud: Feb 02, 2020 Teateid: 9 Asukoht: Inju, Vinni vald, Lääne-Virumaa 46619
Postitatud: P veeb 02, 2020 7:20 pm Postita teema: Gaz 24-10 veepumba laager
Tere! Võtsin lahti Gaz 24-10 veepumba eesmärgiga vahetada seal sees olevad laagrid. Tõmbasin pumba rihmaseibi flantsi tõmmitsaga, mis jaksasin aga ei liikunud see kuhugi. Kas keegi oskab nõu anda, kas sellel pumbal saab üldse laagreid vahetada? Uurisin flantsi lähemalt...tundub olema võlli osta kuumpressitud.
Postitatud: E veeb 03, 2020 12:39 pm Postita teema:
Tere. Kas on ikka mõtet vana asja lammutama ja uuesti kokku panema hakata. Astu läbi Tallinnast, Pirni tänava poest, saad uue töötava jupi koos garantiiga. _________________ Kaldi 5025 328
Annan ka ehitusabi
Liitunud: Feb 02, 2020 Teateid: 4 Asukoht: Väike-soo, Lammiku küla, Tartu vald, Tartumaa, 60515
Postitatud: K veeb 05, 2020 1:00 pm Postita teema:
Tere.
Mina tellisin uue 24-10 veepumba E-Bayst. Ungarist tuli nädalaga, hind koos saatmisega 70€.
Olin alguses sama dilemma eest. Ok laagrid saad kätte aga selliseid sk tihendeid leida on suht lootusetu.
Proovisin ratast otsast sikutada tõmmitsaga...aga veneaegne kuum-ist on ikka kõva küll.
Liitunud: Feb 02, 2020 Teateid: 9 Asukoht: Inju, Vinni vald, Lääne-Virumaa 46619
Postitatud: K veeb 05, 2020 9:52 pm Postita teema:
Tänan Teid nõuannete eest. Ma ise olen ka enamasti seda meelt, et uus on igati asjakohane ja hea.
Tänaseks olen välja selgitanud, et tõesti sai pumba laiali pressida ning sisu on vahetatav. Samuti selgus, et juba ka nõukogude ajal siiski väga paljud võllilt laagreid eraldi maha ei pressinud vaid oligi müüa eraldi see sama võll koos laagrite ja sk tihendiga. Nüüd huvitab mind lihtsalt see, et kas sisu ka praegu meil saada võiks olla.
Kaldi, anna andeks...tellisin uue pumba juba ära ennem kui Sinu pakkumist nägin aga hea teada, et Pirni tänaval tegutsed ja juppe küsima võib tulla. Kasutan seda võimalust edaspidi kindlasti. Mis on täpne aadress? Mul veel 2 mootorit vaja kokku panna.
Postitatud: E mär 02, 2020 8:55 am Postita teema: Gaz 24 veepuma võll koos laagriga saadaval ja vahetatav
Mõtlesin, et kui juba teema tõstatasin siis viin ka lõpuni. Tõesti varasemalt kirjeldatud võlli koos laagri ja SK tihendiga on saada ning hind täiesti mõistlik. Kogu protsess võlli vahetamiseks tegelikult lihtne ja huvitav. Seega kui veepumba sisu on korras siis väikese tööaja ja 22 eur panustamisega võib olemasoleva veepumba edukalt ise taas töökorda seada.
Sa ei saa teha algatada uusi teemasid selles foorumis Sa ei saa vastata teemdaele selles foorumis Sa ei saa muuta oma teateid selles foorumis Sa ei saa kustutada oma teateid selles foorumis Sa ei saa hääletada küsitlustes selles foorumis
volga.ee ei vastuta foorumis tehtud postituste eest. volga.ee jätab endale õiguse kustutada ja redigeerida
kommentaare, mis ei vasta sisult headele tavadele.