Postitatud: R mär 23, 2012 10:09 pm Postita teema: GAZ 24 znakid uuest tootmises
Tundub, et 24 meeste ühele suurimale murele on lahendus leitud.
Netikaubamajas on müügile paisatud defitsiiti. G 24 znakid on uuesti tootmises.
http://www.retrodetal.ru/detail/010-24/
Postitatud: R mär 23, 2012 10:30 pm Postita teema:
Lahendus oli tegelikult olemas juba eelmisel sügisel. Iseasi, kas znakk+transport kokku ca.50 eur-i väga peibutav on. _________________ AADU KADAKAS
psü-psühhiaater(suiti maal, enamust aega hullumajas) Abiliin ja nõustamine GSM 534 97951
Liitunud: Nov 08, 2004 Teateid: 2784 Asukoht: Telliskivi, Viimsi
Postitatud: L mär 24, 2012 10:31 am Postita teema:
Neid znakke müüdi tõepoolest juba viimasel Kurtna laadal. Ja ma arvan, et 50 EUR hind on vägagi peibutav. Sest originaali pole ju enam kusagilt osta ühegi raha eest.
Sealjuures znaki kvaliteet oli minu hinnangul väga hea. Lootus jääb, et äkki taluvad moodsad materjalid paremini ka UV koormat. _________________ Terve aasta poole aastaga
Postitatud: T mär 27, 2012 1:20 pm Postita teema:
50 Euri peibutab tõesti sest ainuke alternatiiv, mille mina suutsin leida on märk ise valmis teha ning mulle teadaolevate toormaterjalide puhul see ei tule palju odavam. Mis siis veel rääkida sellest, et esimesed katsed läksid aia taha, ilu jätab tõenäoliselt ka lõppvariandil soovida ning vastupidavus UV ja vibratsiooni suhtes vajab ka alles testimist. Endal hangus see projekt samal ajal kui viimane ebaõnnestunud valu vormist sai välja koputatud ning kuuldused Kurtna uutest ilusatest znakkidest panevad nüüd olukorda, kus pean mõtlema, kas proovin veel või laon selle 50 Euri välja ning sõidan (näilises) rahus garaa¸ist välja.
Postitatud: T mär 27, 2012 7:02 pm Postita teema:
Pean tõdema samuti,et 50 EUR snakk tundub jube ahvatlev. Ise olen ma ainult ühte üleliigset snakki oma vanatehnika karjääri jooksul omanud ja see oli ka mõraga.Enda omast,ma parem ei räägi,see on väga jube.
Kui võtta see 50 EUR ja seda võrrelda euroopa ja/või ameerika maa autode,snakkidega siis hind ei tundu üldse tappev.
Sa ei saa teha algatada uusi teemasid selles foorumis Sa ei saa vastata teemdaele selles foorumis Sa ei saa muuta oma teateid selles foorumis Sa ei saa kustutada oma teateid selles foorumis Sa ei saa hääletada küsitlustes selles foorumis
volga.ee ei vastuta foorumis tehtud postituste eest. volga.ee jätab endale õiguse kustutada ja redigeerida
kommentaare, mis ei vasta sisult headele tavadele.