Liitunud: Oct 02, 2007 Teateid: 41 Asukoht: Harku vald, Ilmandu
Postitatud: E mai 25, 2009 2:44 pm Postita teema: Volgajutt R2-s
Kui kedagi peaks huvitama - homses (26.05.09) R2 hommikuprogrammis peaks juttu tulema Volgast - käisin nendega sõitmas ja sai salvestatud ka väike jutuajamine. Ehk tuleb mingi aeg audiofail ka kodukale üles. _________________ Pulmaauto teenused vana Volgaga - www.suhtesepp.com
Postitatud: T mai 26, 2009 1:40 pm Postita teema:
Väga tore maalähedane intervjuu, kuid kahjuks suutsid sa sujuvalt kokku viia Anu Valdmaa "Pulmavolga 2008" "Volga kui kolhoosiesimehe auto 2009" üritused ja volga.ee. Kaks asja mis on nagu siga ja kägu ning seda esimesena nimetatud ürituse häbiplekki ei taha kohe kuidagi seltsiga seostada.
Liitunud: Oct 02, 2007 Teateid: 41 Asukoht: Harku vald, Ilmandu
Postitatud: K mai 27, 2009 2:59 pm Postita teema:
Kogu esitatud tekst oli üks suur mix - üsna kõvasti on lõigutud, kleebitud ja ümber tõstetud. Samas teadlikult ei hakanud vältima Volgade kokkutulekute teemat, vaid rääkisin asjadest, mis puudutab "sõltumatut" (ei kuulu ma ei EVSi ega Anu Valdmaa fanclubi) volgaomanikku. Muuseas olen ka mina saanud Volgade kokkutulekute kohta infot ainult siinsest foorumist. Tahtsin rääkida ainult positiivsest, mitte ebaõnnestunud üritustest ja omavahelistest hõõrumistest. Üsna palju rääkisime ka Järva-Jaanist, sellest ei jõudnud eetrisse mitte midagi - jumal tänatud, äkki oleks neil ka häbistatu tunne olnud.
See osa oli ka välja jäetud, kui käik suudeti nii sisse panna, et seda roolisambalt enam välja ei saanud. Ise polnud siiani sellise asjaga hakkama saanud, kuid väikese näpuliigutusega sai asi korda.
Aga SRY, kui klubi häbistasin _________________ Pulmaauto teenused vana Volgaga - www.suhtesepp.com
Sa ei saa teha algatada uusi teemasid selles foorumis Sa ei saa vastata teemdaele selles foorumis Sa ei saa muuta oma teateid selles foorumis Sa ei saa kustutada oma teateid selles foorumis Sa ei saa hääletada küsitlustes selles foorumis
volga.ee ei vastuta foorumis tehtud postituste eest. volga.ee jätab endale õiguse kustutada ja redigeerida
kommentaare, mis ei vasta sisult headele tavadele.