Liitunud: Nov 08, 2004 Teateid: 2784 Asukoht: Telliskivi, Viimsi
Postitatud: T nov 16, 2004 7:17 pm Postita teema: Aasta auto valimised Eestis
Käisin täna koos teiste Eesti Aasta Auto valimiste züriiliikmetega Pärnu lähistel Sauga ringil kandidaatsõidukeid proovimas. Kuna uusim Volga 31105 lõppvooru ei pääsenud, oli tegu läbi kukkunud üritusega.
Küll aga pääses lõppvooru Volgale küllaltki kahtlustäratav sõiduk - Chrysler 300C. Üle pika aja istusin auto roolis, mis tõepoolest oma kontseptsioonilt meenutas Volgat. Tohutu võimsusega mootor ühendatud tagaveo külge. Turvaline tunne rooli taga, nauditav kaasreisijatele. Isegi kapott oli sama lai ja sile.
Tekkisid kahtlused Ameeriklaste tegevuses. Soovitaksin eriteenistuse luureosakonnal selle sõiduki saamislugu kontrollida. Kas äkki pole tegu tööstusspionaaziga. Liiga sarnane kontseptsioon, kuigi lehtvedrusid ma ei hoomanud. Ent kes teab, äkki on nad suutnud juba kopeerida prototüübi Gaz 31107 sõltumatu vedrustusega tagasilla. Kuidas muidu saab üks kapitalistlikust rämpsühiskonnast pärit sõiduk olla sama hea nagu juba 36 aastat üha paremaks viimistletud Volga. Äkki jäi neile Volga pikaajaline turuedu hammaste vahele ja tahtsid osa sellest hiilgusest endale võtta, ah?
Postitatud: T nov 16, 2004 7:49 pm Postita teema:
Sm. Martin!
Seltsimehed andestavad sulle. Me mõistame, et sinu töö sunnib sind sellisele tegevusele. Aga peamine on, et sa pärast kõik ausalt ära räägid!
Lühidalt. Isiklikult olin sunnitud (äärmiselt vastumeelselt) läinud aasta oktoobris, kasutama nädala Chr. 300Mi, 3,6 mootoriga. Ei hakka pikalt pajatama aga mul süvenes sama siseveendumus, mis sul. Et keegi on midagi maha pildistanud ja mitte ainult. No Gaz - 14 tundsin samamoodi.......nu, blin!
Sa ei saa teha algatada uusi teemasid selles foorumis Sa ei saa vastata teemdaele selles foorumis Sa ei saa muuta oma teateid selles foorumis Sa ei saa kustutada oma teateid selles foorumis Sa ei saa hääletada küsitlustes selles foorumis
volga.ee ei vastuta foorumis tehtud postituste eest. volga.ee jätab endale õiguse kustutada ja redigeerida
kommentaare, mis ei vasta sisult headele tavadele.