Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Sõnum |
Tyymiis Seltsimees

![]()
Liitunud: Jan 11, 2008 Teateid: 63 Asukoht: HPS-Martna city-Tln
|
Postitatud: R apr 11, 2008 9:05 pm Postita teema: K: Kellele ma siis see kord ette jäin ??+ |
|
|
Tere et sooviks teada et miks mu müügi teema kinni on pandud ! Ma ei ole müüki veel juu lõppetanud juppid on alles veel!!!! |
|
Tagasi üles |
|
 |
Volgaomanik Seltsimees

|
Postitatud: L apr 12, 2008 12:04 am Postita teema: |
|
|
Ju siis oli põhjust mõnel foorumi administraatoril või moderaatoril seda teha. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Tyymiis Seltsimees

![]()
|
Postitatud: L apr 12, 2008 12:55 am Postita teema: |
|
|
Volgahuviline kirjutas: | Ju siis oli põhjust mõnel foorumi administraatoril või moderaatoril seda teha. |
daaaaaaaa ei tea jah ma tglt arvan kah aga sellepärast ma juu küsingi kuna nagu öeldakse siis kui ei tea midagi siis ei saa ka millestgi õppida sooviks teada mis siis põhjuseks oli? teinekord teaksin et sama viga ei korda!!!! |
|
Tagasi üles |
|
 |
Sm.Tihhonov Seltsimees

Liitunud: Nov 08, 2004 Teateid: 2784 Asukoht: Telliskivi, Viimsi
|
Postitatud: L apr 12, 2008 6:32 pm Postita teema: |
|
|
Mina panin teema kinni. Teised inimesed postitavad oma kuulutuse ja huvilised leiavad selle ka otsinguga üles. Mitte ei kergita seda teemat üle päeva uuesti üles jutuga, et "mul on ikka veel kraam alles - kas keegi ei taha või". Absurdse upitamise keeld kehtib ka teistes foorumites. Oleks siis pidevalt uut kaupa või uut infot, et inimesed peaksid selle teema pidevalt esimesena leidma?
Järgmisena panen lukku "Gaz 24 müün - ei müü", "kui ei müü panen "21 tolli veljed alla" teema. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Tyymiis Seltsimees

![]()
|
Postitatud: L apr 12, 2008 7:39 pm Postita teema: |
|
|
Sm.Tihhonov kirjutas: | Mina panin teema kinni. Teised inimesed postitavad oma kuulutuse ja huvilised leiavad selle ka otsinguga üles. Mitte ei kergita seda teemat üle päeva uuesti üles jutuga, et "mul on ikka veel kraam alles - kas keegi ei taha või". Absurdse upitamise keeld kehtib ka teistes foorumites. Oleks siis pidevalt uut kaupa või uut infot, et inimesed peaksid selle teema pidevalt esimesena leidma?
Järgmisena panen lukku "Gaz 24 müün - ei müü", "kui ei müü panen "21 tolli veljed alla" teema. |
Suurimad tänud asja selgitamast Edaspidiselt püüan vältida siukesid teema tõstatamisi !!!!! |
|
Tagasi üles |
|
 |
|