Postitatud: R mär 26, 2010 1:28 pm Postita teema: Eksport G24
Olen endale uut G24 otsinud juba pikemat aega, aga ei ole leidnud seda õiget. Mobile.de-st jäi silma üks allpoololev eksemplaar aastast 79, mis asub Saksamaal. Täpset ajalugu ei tea aga pilte vaadates jäin mõtisklema, et huvitav, kas need modifikatsioonid, mis autol küljes, et kas need kunagi olidki eksport24 nö baasvarustuses või kohaliku müügiesinduse "lisad"? Konkreetse auto müüja sõnul: "das Fahrzeug ist ca. 1985 schon einmal lackiert wurden. TOP-Zustand.1 Besitzer in DDR". Novot.
Näiteks külgedel olevad jooned, neid ma olen ka teistel Saksa Volgadel kohanud? Näiteks hämmastavad helkuriga porilapakad? Või valge rant rehvil? Samuti nii sellel kui jällegi ka mõnel teistel on summuti otsas lapik kroomots. Ja mis seal mootoriruumis toimub?!
Esiti vaatasin, et mismõttes, ukselukke ei olegi?!?! Aga see on siiski vaid pildi viga.
Postitatud: R mär 26, 2010 4:10 pm Postita teema:
Nb.Ära võta südamesse,kuid enamus sealseid volgasi on tulnud kaasa uusasukatega endise NSVL maadest.Olen ise oma silmaga näinud ka Leedu treila peal kolme Kasastani nr. volgat.Treila liikus Hannoveri linnas.
Postitatud: R mär 26, 2010 4:13 pm Postita teema:
Väga põnev masin, mind huvitab,mis lisaseade see seal mootori juures on näha pidurivõimendaja ja õhupuhastaja vahel(taga).
Kaldun arvama,et valge randiga rehv võib olla aga ei pruugi ka olla hiljem juurdelisatud.
Kui need plastmassist numbri alused ära võtta siis oleks see üks igati väga asjalik ja väärt masin.
Postitatud: L mär 27, 2010 3:36 pm Postita teema:
Lisaks sellle seadeldisele toimub seal kapoti all veel midagi kummalist. Paisupaaki ei tundu olevat ja radiaatori ülejooksutoru jookseb kuhugi alla? Ja mida arvata tulemüürist?
Ahjaa, kes seda autot osta tahab siis hind on 8500. Eurot.
Sa ei saa teha algatada uusi teemasid selles foorumis Sa ei saa vastata teemdaele selles foorumis Sa ei saa muuta oma teateid selles foorumis Sa ei saa kustutada oma teateid selles foorumis Sa ei saa hääletada küsitlustes selles foorumis
volga.ee ei vastuta foorumis tehtud postituste eest. volga.ee jätab endale õiguse kustutada ja redigeerida
kommentaare, mis ei vasta sisult headele tavadele.