Volgaklubi kodu Forums-viewtopic-kasko volgale
Kodu
Foorum
Galerii
Kontakt
Kuuluta

· Avalehele
· Klubi tutvustus
· Liikmete nimekiri
· Ürituste kalender
· GAZ Ajalugu
· GAZ Mudelid
· Volgad meedias
· Maailm ja mõnda
· Ümberehitused
· Tehnoabi
· Uudiste arhiiv
· Lingid
· Kasutajate nimekiri
· Foorum

Praegu on, 164 külastaja(d) ja 0 kasutaja(d) kes on praegu portaalis.

Sa oled Anonüümne kasutaja. Sa saad registreerida vabalt vajutades SIIA

Volgaklubi foorum :: Vaata teemat - kasko volgale
Galerii  Laadi pilte serverisseLaadi pilte  OtsiOtsi   ProfiilProfiil   Logi sisse, et kontrollida oma privaatsõnumeidLogi sisse, et kontrollida oma privaatsõnumeid   Logi sisseLogi sisse 

kasko volgale

Uus teema   Vasta sellele teemale    Volgaklubi foorum -> Vaba teema
Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat  
Autor Sõnum
aarekas
Seltsimees
Seltsimees

Teateid: 3

TeadePostitatud: P okt 18, 2009 5:29 pm    Postita teema: kasko volgale Vasta viitega

Question tere
oman ka uhte gaz 21 67a. ja olen ta kallal kovasti vaeva näinud nuud kui olen kilomeetreid maha soitnud ja meie tänapäeva liikluses eestis siis ausaltöelda tekkis hirm et kuna nuud keegi kuskilt kullge söidab ja kui juhtubki önnetus siis tavakindlustus vaevalt seda vanat autot on huvitatut uuesti remonttima ja turu väärtuseks öeldakse selline hind et saab vaevu leiva lauale.kui oleks vöimalik teha kasko kinndlustus et oleks kinndlam söitta ise hinndan autot nii 70-80.000 vahele
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatteade Saada e-kiri
Sohver
Seltsimees
Seltsimees

Teateid: 113

TeadePostitatud: P okt 18, 2009 6:29 pm    Postita teema: Vasta viitega

Kaskot ei tehta nii vanadele autodele. Tavaline kasko on kuni 10 aastatele autodele. Vähemalt nii palju kui mina olen seda teemat uurinud.
diesel
Seltsimees
Seltsimees

Teateid: 101

TeadePostitatud: P okt 18, 2009 8:22 pm    Postita teema: Vasta viitega

well, kui kaskot tahad teha oma autole, siis oleks mõistlik kindlustusseltside poole pöörduda. vaevalt kindlustajad foorumeid aktiivselt loevad ja sedamoodi kundesid otsivad.
küll aga võin mainida, et minule on maaklerid helistanud ja pakkunud, et äkki tahan kaskot teha tublisti üle kümne aastasele autole. ma vedu küll ei võtnud, a igatahes ei paistnud see vanus probleemiks olevat.
seega läed tutvustad seltsides oma autot ja kui nad näevad, et kaup aus ja heaste hoitud siis võid kaubale küll saada.
rusikareeglina võib see kümne aasta piir olla seetõttu, et kardetakse massilisi pettusi, kus kavalpead üritavad vanade rapete eest hunnikuga pappi saada.
Tagasi üles
aarekas
Seltsimees
Seltsimees

Teateid: 3

TeadePostitatud: P okt 18, 2009 8:47 pm    Postita teema: Vasta viitega

tänan nöuannde eest.lähen uurin asja veel edasi.nii arvan isegi et peaks saama.sest kahju on kui auto tuleb maha kannda odava hinna eest kuigi nagu härrasmehed teavad siis pole see auto just köige odavamatte killast.
NB:kui kellelgi on gaz21 ja gaz 24 väntvölli pakkuda siis oleks huvitattud mida on vöimalik lihvida 0,25 ja 0,50 möötu
Tagasi üles
Sm.Tihhonov
Seltsimees
Seltsimees

Teateid: 2784

TeadePostitatud: P okt 18, 2009 10:47 pm    Postita teema: Vasta viitega

Seltsimees aarekas. Tuletame Teile meelde, et Volga.ee lehel austatakse kirjavahemärke, suuri algustähti ja eriti õigekirja. Ma loodan, et te ise ka punastate, kui oma esimest posti loete. Noored peavad õppima vanematelt. Aga mis siis kui vanemad ise ka ei oska?
Grupp Seltsimehi
Seltsimees
Seltsimees

Teateid: 168

TeadePostitatud: E okt 19, 2009 11:32 pm    Postita teema: Vasta viitega

Tervis,

saab teha kaskot vanadele autodele. Letist küsides ilmselt mitte, või haige numbriga. Samas on meile teada tagauks, kust saab.

Lugupidamsega
Grupp Seltsimehi.
Tagasi üles
Sohver
Seltsimees
Seltsimees

Teateid: 113

TeadePostitatud: T okt 20, 2009 7:50 am    Postita teema: Vasta viitega

Eks ta ole jah nii, et ma noor ja roheline ja ei tea veel kõiki ümbernurga variante ja tagauksi. Aga jah, üleleti sai küsitud kunagi Seesam kindlustusest ja siis öeldi mulle ei. Kuna tollel hetkel ja ka täna väga vajadust ei näe siis jätsin asja sinnapaika.
Väravamehaanik
Seltsimees
Seltsimees

Teateid: 413

TeadePostitatud: T okt 20, 2009 1:45 pm    Postita teema: Vasta viitega

Huvitav! Mulle jälle on saadetud igasugu kindlustusfirmade poolt pakkumisi vanatehnika kindlustamiseks igasugu jamade eest. ilmselt on küsimus sõnastamises, ehk siis konkreetset kaskot ei pruugi saada teha, sest see võib eeldada, et kindlustusfirma peaks nagu uue samasuguse auto tarnima. Normaalsed inimesed ju eeldavad seda.
Küll aga on mõeldavad mistahes kasko laadsed lepingud kus on täpsustatud, et tegu on vanatehnikaga ja kaotused hüvitatakse ainult kokkulepitud summas ja rahana, mitte ai anta uut samasugust autot vastu.
Väheusutav, et kindlustusselts ei taha oma teenust vanatehnikat omavatele rikkuritele müüa. Küsimus on ilmselt kokkuleppes ja summas.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatteade Saada e-kiri Külasta postitaja kodulehekülge
Reasta teated eelmise järgi:   
Uus teema   Vasta sellele teemale    Volgaklubi foorum -> Vaba teema Ajatsoon on EET Eesti talveaeg
Lehekülg 1, kokku lehekülgi 1

Hüppa:  
Sa ei saa teha algatada uusi teemasid selles foorumis
Sa ei saa vastata teemdaele selles foorumis
Sa ei saa muuta oma teateid selles foorumis
Sa ei saa kustutada oma teateid selles foorumis
Sa ei saa hääletada küsitlustes selles foorumis

volga.ee ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
volga.ee jätab endale õiguse kustutada ja redigeerida kommentaare, mis ei vasta sisult headele tavadele.

Forums ©
Copyright © by Volgaklubi koduleht 2004
Kõik õigused reserveeritud