Volgaklubi kodu Forums-viewtopic-GAZ 24 1980.
Kodu
Foorum
Galerii
Kontakt
Kuuluta

· Avalehele
· Klubi tutvustus
· Liikmete nimekiri
· Ürituste kalender
· GAZ Ajalugu
· GAZ Mudelid
· Volgad meedias
· Maailm ja mõnda
· Ümberehitused
· Tehnoabi
· Uudiste arhiiv
· Lingid
· Kasutajate nimekiri
· Foorum

Praegu on, 161 külastaja(d) ja 0 kasutaja(d) kes on praegu portaalis.

Sa oled Anonüümne kasutaja. Sa saad registreerida vabalt vajutades SIIA

Volgaklubi foorum :: Vaata teemat - GAZ 24 1980.
Galerii  Laadi pilte serverisseLaadi pilte  OtsiOtsi   ProfiilProfiil   Logi sisse, et kontrollida oma privaatsõnumeidLogi sisse, et kontrollida oma privaatsõnumeid   Logi sisseLogi sisse 

GAZ 24 1980.
Mine lehele 1, 2, 3, 4  Järgmine

Uus teema   Vasta sellele teemale    Volgaklubi foorum -> Lugejate autod
Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat  
Autor Sõnum
Velts
Seltsimees
Seltsimees

Teateid: 97

TeadePostitatud: P okt 19, 2008 8:31 pm    Postita teema: GAZ 24 1980. Vasta viitega

Tervitused seltsimehed!

Sai teoks tehtud ammune soov soetada endale Volga.Kõnealune auto oli siin foorumis müügis,käisin vaatamas,hakkas meeldima ja ostsingi ära 7000 meie vabariigi raha maksis.Noh eks seal nokitseda on,et ilus välja näeks.Edaspidi kostitan teid pildimaterjaliga ka.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatteade Saada e-kiri MSN Messenger
sm. Antip
Seltsimees
Seltsimees

Teateid: 27

TeadePostitatud: E okt 20, 2008 7:50 pm    Postita teema: Vasta viitega

Arvatavasti on see endine EleCTriC1-u auto. Hea ost, piilusin ka ise seda Volgat just korraliku salongi ja mootori pärast. Aga see alalhoiuinstinkt vastu talve hoidis tagasi, rasked ajad, ennem olgu leib laual kui hambad varnas.
Velts
Seltsimees
Seltsimees

TeadePostitatud: T okt 21, 2008 9:35 am    Postita teema: Vasta viitega

Jah see on EleCTriC1-u auto ja ma olen oma ostuga väga rahul.Tulin Tartust Kabalasse omal jõul,tõsi küll mõningaste viperustega aga kohale ta mind tõi(paagis olev sõel oli umbes).
Tagasi üles
Velts
Seltsimees
Seltsimees

TeadePostitatud: L okt 25, 2008 5:15 pm    Postita teema: Vasta viitega

Siiamaani olen tegelenud ettevalmistustega uus pereliige tuppa varjule saada,et alustada auto kordategemist.Tuleks ära vahetada tagapaneel,esipõll ja esimesed poritiivad(plastik).Eks kui lahtirappimiseks läheb,siis paistab,mis veel vaja teha on.Mõned pildid ka siis: http://www.foto24.ee/album/41337
Tagasi üles
Zaparov
Seltsimees
Seltsimees

Teateid: 881

TeadePostitatud: N okt 30, 2008 5:39 pm    Postita teema: Vasta viitega

Õnnitlen Volga puhul, tundub olevat üsna korralik,kuidas roostega lood on?
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatteade Saada e-kiri
Velts
Seltsimees
Seltsimees

TeadePostitatud: N okt 30, 2008 6:00 pm    Postita teema: Vasta viitega

Tänan! Roostet on minimaalselt,see-eest on muude asjadega toimetamist küllaga.Esialgu plaanitud tagapaneeli vahetuse jätan ära kuna olemasolev on väikese numbrikohaga ja vaevalt ma uue samasuguse leian.Kõige suurem peavalu on esimeste poritiibadega,mida pole veel leidnud,aga küll need ka leian.
Tagasi üles
Velts
Seltsimees
Seltsimees

TeadePostitatud: K nov 05, 2008 1:52 pm    Postita teema: Vasta viitega

Tere taas seltsimehed!

Vahepeal siis natuke autu kallal nokitsetud kah.Võtsin lahti tagumised pidurid ja leidsin,et silindrid on kinni jäänud ja ega klotsid ka enam head pole ja saigi uued silindrid ja klotsid poest toodud ja külge keeratud,nüüd kohe teine tubakas,piduristendil ülihead näitajad ja põhimõtteliselt võiks ülevaatuse kohe ära teha,aga siis jääks korrastamine soiku,sest siis ju sõidaks ringi ja poleks aega nokitseda seega ülevaatusega on aega Wink Samuti sain ka lõpuks asjale pihta,kuidas need pagasiluugi vedrud külge käivad,käisin kasutaja Janek555 volga pealt vaatamas ja selgus,et polegi mingi raketiteadus,aga vot kohe ei tulnudki sellepeale kuda käib.Elektrijamasid pole ka veel jõudnud kõrvaldada,kuna pole veel viitsinud salongi lammutama hakata,aga küll ma jõuan.Tahaks muidugi teada,milline suunatulerelee tal on,kas PC-57 või midagi muud,siis teaks otsida.
Tagasi üles
Velts
Seltsimees
Seltsimees

TeadePostitatud: T nov 18, 2008 7:36 am    Postita teema: Vasta viitega

Pole nati aega miskit kirjutanud ja polnudki millest kirjutada,aga nüüd jälle on.Kuna minu igapäevakasutuses olev kapitalistide vaimusünnitis renault otsustas streikima hakata,siis pidin ikkagi Volgaga TÜV-punktis ära käima.Nagu ma eeldasin,polnud sealsetel härradel midagi halba auto kohta öelda,ainult kiitsid mind,et olen teinud hiilgava autovaliku Cool ja nüüd ma kulgengi oma Volgaga mööda meie koduvabariigi teid.Üks huvitav tõbi on ka juurde tekkinud Confused .Salongisoojendus on selline tujukas tegelane,kord annab sooja ja kord mitte,kusjuures radiaator läheb ilusasti soojaks aga akendele jõuab külm või leige aur,jahutusvedeliku temperatuur on normipiires (80 ja enamgi kui kardinad kinni tõmban).
Palun jagage tarkusi,mida võiks ette võtta ja üldse oleks hea teada kuidas hindate Volga kütteseadet,kas hea,keskmine või kehvapoolne.
Tagasi üles
Sm.Tihhonov
Seltsimees
Seltsimees

Teateid: 2784

TeadePostitatud: T nov 18, 2008 8:51 am    Postita teema: Vasta viitega

Gaz 24 kütteseade on pigem kehvapoolne. Ent minu tähelepanu tõmbas hoopis see, et klaasile tuleb aur? Sel juhul peaks salongiradikas vist lõhki olema? Kas ta mingit loiku ei tee parempoole põrandamati alla? Jahutusvedelik ära ei kao?
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatteade Saada e-kiri Külasta postitaja kodulehekülge
Velts
Seltsimees
Seltsimees

TeadePostitatud: T nov 18, 2008 11:44 am    Postita teema: Vasta viitega

Auru all mõtlesin leiget õhku,tosool ära ei kao.Vabandust kui ennast valesti väljendasin.
Tagasi üles
Sm. Zwanes
Seltsimees
Seltsimees

Teateid: 311

TeadePostitatud: K nov 19, 2008 5:55 pm    Postita teema: Vasta viitega

Kas ventilaatorit ikka kasutad? Ilma selleta tuli mul esimesel aastal ümber auto sooja tehes enne kevad kätte, kui soe õhk aknale jõudis.

Ja teiseks - kontrolli, kas hoovastik ikka avab korralikult seda õhuklappi. Jällegi abiks ventilaator - see muudab kohe pöördeid kui klapp avaneb/sulgub.

Edu ja õnne
Tagasi üles
Velts
Seltsimees
Seltsimees

TeadePostitatud: T dets 16, 2008 4:38 pm    Postita teema: Vasta viitega

Viimasest jutust päris palju aega möödas.Soojenduse saaga sai täna lõpuks läbi Cool .Viga peitus ikkagi radiaatoris ja lõdvikutes.Üks lõdvik oli nimelt umbes,ei hakanud seda puhastama,lihtsalt asendasin uuega,pesin kogu jahutussüsteemi puhtaks ja saingi autu soojaks.
Tagasi üles
Zaparov
Seltsimees
Seltsimees

Teateid: 881

TeadePostitatud: T dets 16, 2008 4:50 pm    Postita teema: Vasta viitega

Minu arust lähevad need lõdvikud siis just umbe kui ette nähtud dosooli asemel miskit kaevuvett valatakse jahutussüsteemi ja sellega pikka aega sõidetakse koguneb katlakivi jm sade ummistab plokki ja lõpuks jõuab see sodi ka lõdvikute juurde.
Tagasi üles
Velts
Seltsimees
Seltsimees

TeadePostitatud: T dets 16, 2008 5:49 pm    Postita teema: Vasta viitega

Vot ei tea,mis vedelikku autu üleelmine omanik kasutas,aga eelmine kasutas tosooli ja mina ka.
Tagasi üles
Velts
Seltsimees
Seltsimees

TeadePostitatud: E dets 22, 2008 4:23 pm    Postita teema: Vasta viitega

Kurb on teatada,et minu Volga otsustas mind täna teepeale jätta Crying or Very sad .Oli plaan Paidesse sõita,alustasin siis reisu Kabalast,aga sõidumõnu sai üsna kähku otsa,Oisu bussipeatuse kandis märkasin,et norm veetemperatuuri juures ei kipu nagu sooja tulema,peatasin auto,avasin kapoti ja näen,et termostaadi kopsiku pealt kerkib peen juga,nagu poisike pissib.Seiskasin mootori ja uurisin,et mida teha selleks,et koju tagasi saada.Arvasin,et keeran sinna auku mingi plekikruvi ette niikauaks,et koju tagasi saada,aga tutkit.Juba sõrmeküünega puudutades eraldus sealt selline tükk,et isegi M10 polt oleks lahjaks jäänud.Ei jäänudki muud üle kui hakata autosid peatama,kes liikusid tagasi Kabala poole.Kolmas auto,mis sinnapoole liikus ja mida ma isegi ei peatanud pidas kinni ja oli rõõmuga nõus mind ära vedama juba sellepärast,et tegemist on Volgaga Cool ,aga nüüd kõige koomilisem asi.Auto mis mind vedama hakkas oli Nissan Micra Very Happy ,ma küll küsisin,et kas olete ikka kindel,et tahate oma autot piinama hakata küllaltki raske Volga vedamisega ja igaks juhuks hoiatasin,et kui tema auto selle tagajärjel katki peaks minema(sidur vms),siis mina küll ei tahaks seda remontima hakata.Autojuht,aga ütles sellepeale,et tal nii kõva masin,et sellega traktoritki käima vedanud.

Nüüd siis seisab volga ilusasti garaa¸is ja ootab uut juppi,et jälle kilomeetreid mõõta ja mina käin jala ja kasutan ühistransporti,mis pole eriti tiheda liikumisega minukandis.Renault on endiselt õhtal ja ootab ka juppe.
Tagasi üles
Reasta teated eelmise järgi:   
Uus teema   Vasta sellele teemale    Volgaklubi foorum -> Lugejate autod Ajatsoon on EET Eesti talveaeg
Mine lehele 1, 2, 3, 4  Järgmine
Lehekülg 1, kokku lehekülgi 4

Hüppa:  
Sa ei saa teha algatada uusi teemasid selles foorumis
Sa ei saa vastata teemdaele selles foorumis
Sa ei saa muuta oma teateid selles foorumis
Sa ei saa kustutada oma teateid selles foorumis
Sa ei saa hääletada küsitlustes selles foorumis

volga.ee ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
volga.ee jätab endale õiguse kustutada ja redigeerida kommentaare, mis ei vasta sisult headele tavadele.

Forums ©
Copyright © by Volgaklubi koduleht 2004
Kõik õigused reserveeritud