Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Sõnum |
kaldi Seltsimees

|
Postitatud: T apr 01, 2008 8:22 pm Postita teema: Kas Volgat saab ka poleerida |
|
|
Tere Targad mehed. Kuidas saada Volga läikima ilma suure vaevata ja üle värvimiseta. Tänapäeva autodel lased korra aastas poleerimismasinaga üle, aga mida teha Volgadega? Kas võib ka poleerida, või on tulemus vastupidine. Tuleb vaid krunt nähtavale?
Kuidas käituda, ootan nõuandeid
Volgamees Kaldi |
|
Tagasi üles |
|
 |
Sm.Tihhonov Seltsimees

Liitunud: Nov 08, 2004 Teateid: 2784 Asukoht: Telliskivi, Viimsi
|
Postitatud: T apr 01, 2008 10:13 pm Postita teema: |
|
|
Ise pole proovinud poleerida, kuid olen kuulnud, et masinpolerimisega pidi asja kokkuvõttes hullemaks tegema. Algul pidi küll läikima hakkama, kuid paari kuu pärast pidi veel hullem olema kui alguses. Soovitati vaid vahatada.
Kuid ma ootaks ise ka teisi hinnanguid, sest ootab minulgi üks originaalvärv värskendamist. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Sm. Zwanes Seltsimees

.JPG)
|
Postitatud: K apr 02, 2008 12:44 pm Postita teema: |
|
|
Mina olen kahe auto peal paar aastat tagasi kasutanud mingit Turtlewaxi toodet (mingi värvitaastaja/poleerija???). Kunagisest menufilmist tuntud karateeliigutustega aine käsitsi peale ja puhta lapiga jälle maha. Vana luitunud värvi sain ilusti uuesti läikima mõlema auto puhul (nii punase kui halli, just eriti hall läks oluliselt paremaks). Ja ei olnud kuidagi inetum ka paari kuu pärast.
Mehaanilise poleerimise (ketastega) osas ei oska midagi kosta, seda käsitsi määritavat poleerimispastat julgen küll soovitada. |
|
Tagasi üles |
|
 |
mel Seltsimees

|
Postitatud: K apr 02, 2008 2:20 pm Postita teema: |
|
|
Seda määritavat poleerimispastat olen edukalt musta värvi puhul kasutanud. Tulemus täitsa korralik.
Ise pole julgenud katsetada kuid vanema põlvkonna tegijad kinnitavad, et nõukogude aegsele vanemale originaalvärvile ei soovitata küll mehaanilise poleerimisega (ketastega) kallale minna,(kuigi sõiduki värvkate pind võib paista väga hää) ...ikka kasutada vaid pastat |
|
Tagasi üles |
|
 |
Sm. Metalliotsija Seltsimees

Liitunud: Dec 01, 2004 Teateid: 575 Asukoht: Käesalu, Keila vald
|
Postitatud: K apr 02, 2008 3:36 pm Postita teema: |
|
|
Sm. Västrik demonstreeris meie seinalehe veergudel Commandant nr. 4 rohelise purgikese värskendavat mõju "Volga" värvkattele. Samas olen ka ise seda varem kasutanud ja kasutan ka edaspidi. Vaeva peab siiski nägema - kui pole harjutanud, on käelihased hiljem valusad. Nimelt masinaid pole kasutanud.
D. Metallov. Edendame käsitööd! _________________ Haapsalu EPT |
|
Tagasi üles |
|
 |
Idalimusiin Seltsimees

|
Postitatud: K apr 02, 2008 8:45 pm Postita teema: |
|
|
Ennevanasti Min Nõukogu Autobaasi aegu kasutati ikka autovahasid, mis pehme lapiga peale kanti ja hiljem teise lapiga läikele löödi. Loomulikult tegid sohvrid seda omast vabast ajast ja tahtest ning enamasti ka omadest vahenditest. Näiteks õhtuti peale tööd võis toiminguid teostada, sest garaa¸ ja pesula olid sisuliselt 24 ha¨¨ avatud. Ei pidanudki koju minema. Kogu öö võis poleerida:)
Lugupidamisega,
Ida Limusiin _________________ Harjutamine teeb meistriks (ja hiljem tsehhi juhatajaks) |
|
Tagasi üles |
|
 |
|