Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Sõnum |
Idalimusiin Seltsimees

|
Postitatud: T mär 18, 2008 9:52 pm Postita teema: Oma naine |
|
|
Ma siin tahtsin küsida, et kõik nii usinad keevitajad ja lukksepad ja sigavolgahuvilised ( no need, kes lähevad peale tööd volgat putitama ja siis hommikul otse tööle - ühesõnaga need kõige õigemad mehed ), et kes nagu viimati on oma naist kodus näinud igasuguste remonttööde ja komandeeringute väliselt???
Mul on näiteks ettepanek, et silmas pidades oma kõige lähedasemaid
( mehed, naised, lapsed, vanaemad), võiksime korraldada sellise erakorralise volgaettevõtmise nagu tänupäev sõberitele, kes meid kannatavad. Ostaksime ja kingiksime lilli, teeksime napsi ja nalja ning "sügaksime teineteist kõhualt". Kellel huumoriga halvasti on, palun pöörduda.
Lugupidamisega,
Ida Limusiin _________________ Harjutamine teeb meistriks (ja hiljem tsehhi juhatajaks) |
|
Tagasi üles |
|
 |
Sm.Tihhonov Seltsimees

Liitunud: Nov 08, 2004 Teateid: 2784 Asukoht: Telliskivi, Viimsi
|
Postitatud: K mär 19, 2008 9:06 am Postita teema: Re: Oma naine |
|
|
Idalimusiin kirjutas: | võiksime korraldada ...
Lugupidamisega,
Ida Limusiin |
No aga korralda. Alati on ju ühed kes teevad ja teised kes virisevad. Ole seekordki tegija. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Idalimusiin Seltsimees

|
Postitatud: K mär 19, 2008 11:48 am Postita teema: |
|
|
Lugupeetud sm. Tihhonov.
Kõik me oleme nii seekord, kui ka eelmine kord tegijad.
Lihtsalt inimesed teevad erinevaid asju ja on erinevate vaadete ning vajadustega.
lugupidamisega,
Ida Limusiin _________________ Harjutamine teeb meistriks (ja hiljem tsehhi juhatajaks) |
|
Tagasi üles |
|
 |
Sm Mirski Seltsimees

|
Postitatud: K mär 19, 2008 12:19 pm Postita teema: Re: Oma naine |
|
|
Idalimusiin kirjutas: | kõik nii usinad keevitajad ja lukksepad ja sigavolgahuvilised ( no need, kes lähevad peale tööd volgat putitama ja siis hommikul otse tööle - ühesõnaga need kõige õigemad mehed ), et kes nagu viimati on oma naist kodus näinud igasuguste remonttööde ja komandeeringute väliselt???Ida Limusiin |
Kui lugeda see lõik korralikult läbi ja jälgida ka taustsüsteeme:
http://www.volga.ee/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=1884
siis on ilmselge, et sm. Idalimusiinil on "Oma naine"'ga kõik korras ja tema ei peagi midagi korraldama. Perenõuanne oli arvatavasti mõeldud "ühesõnaga need kõige õigemad mehed" kellede pereelu on kõrvaltvaatajate meelest haamri alla minemas.
Küllap annab sellistele kahtlustusele aluse ka rohke kajastatus lugejate autode teemas.
Rahustuseks võin kinnitada, et minul on oma abikaasaga kõik korras, paralleelselt volga remondiga käib ka maja kapitaalremont ja juba saab ka vannis käia. Möödas on ajad kui välisuksest uljalt sisenedes oli oht avastada ennast keldri betoonpõrandal ja pissil käik ei tähenda keset lagedat ruumi potile sättimist. Tegelikult on elu ilus.
Laupäeval käisin kalli kaasaga teatris ka. Kõik ei ole ainult nii nagu välja paistab. Samas on foorumikasutaja sm. Idalimusiini mõttevälgatus selles suhtes hea, et mingi pereüritus võiks ju toimuda.....ehk tunneb teemaalgataja end veidi puudutatuna ja korraldab  |
|
Tagasi üles |
|
 |
sm. Antip Seltsimees

Liitunud: Feb 24, 2008 Teateid: 27 Asukoht: Tallinn, Vabaduse pst viib Laagrisse
|
Postitatud: K mär 19, 2008 12:49 pm Postita teema: |
|
|
Ja nii nad tapsidki meie Ferdinandi... . Nüüd lasevad Ida Limusiini vändaga hakklihamasinast läbi. Aga mees ju ütles selge sõnaga - "Kellel huumoriga halvasti on, palun pöörduda." Olen ise ka nalja- ja napsimees, vahel teen isegi 25 grammi. Seepärast, sõbrad, nali on terviseks! |
|
Tagasi üles |
|
 |
Idalimusiin Seltsimees

|
Postitatud: K mär 19, 2008 1:44 pm Postita teema: |
|
|
Lugupeetud vanatehnikahuvilised. Kui nüüd keegi tundis ennast minu keelekasutusest häirituna või veel hullem- mittevolgahuvilisena siis andke andeks. Kuna mina näiteks keevitada ei oska siis loen ennast näiteks sigavolgahuviliseks. Korrektselt väljendades tegin ma ettepaneku korraldada näiteks kord aastas midagi oma kallite kaasade jaoks ja siduda see loomulikult Volgadega. Kes ja mida korraldab on juba järgmine etapp. Küsimus on selles, kas on huvi sellist üritust programmi võtta või mitte? Pole ju mõtet midagi edasigi mõelda, kui see teema tundub ainult mulle huvitav.
Lugupidamisega,
|
Tagasi üles |
|
 |
Sm.Tihhonov Seltsimees

|
Postitatud: K mär 19, 2008 4:43 pm Postita teema: |
|
|
Omamoodi perekeskne meelespidamine oleks ka see, kui võtaksid garaazist tulles lilled kaasa ja ütleksid naisele - "tead, läks aega küll, kuid see Volga sõidab nüüd. Võtame lapsed kaasa ja läheme mai lõpus Ettevaatust Auto üritusele" Võib olla oleks alustuseks päris hea perepäev. Oma perega oma Volgas. Sõitvas Volgas. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Idalimusiin Seltsimees

|
Postitatud: K mär 19, 2008 5:07 pm Postita teema: |
|
|
Väga hea ettepanek, sm.Tihhonov. Volga mul ju tegelikult juba natukene sõidab.
Lugupidamisega,
|
Tagasi üles |
|
 |
Idalimusiin Seltsimees

|
Postitatud: N mär 20, 2008 9:34 am Postita teema: |
|
|
Vägaaustatud valvetoimetaja.
Värskest emori uuringust selgus, et minu poolt algatatud teema rütm ja vorm on solvanud ja ¨okeerinud väga paljusid tõsiseid volgahuvilisi üle terve eesti, millega seoses palun viivitamatult teema lukku panna. Samuti selgus emori uuringust, et mingi lisaürituse jaoks vajadus puudub. Loodan mõistvale suhtumisele.
Lugupidamisega,
|
Tagasi üles |
|
 |
Sm.Tihhonov Seltsimees

|
Postitatud: N mär 20, 2008 9:54 am Postita teema: |
|
|
Austatud teemaalgataja.
Kuna tegu on ju humoorikalt esitatud tõsise ettepanekuga korraldada üritus, siis minu meelst ei tohiks seda teemat lukku panna. See on ainult minu arvamus, et täiendavaid naisteüritusi pole vaja. Eks nad ole juba niigi palju kannatanud.
See mida tagatoas sellest kõigest arvatakse olen teile juba infovahetuse korras edastanud. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Väravamehaanik Seltsimees

Liitunud: Feb 24, 2005 Teateid: 413 Asukoht: Kuusalu Autobaasi värav
|
Postitatud: N mär 20, 2008 10:16 am Postita teema: |
|
|
Mina soovin tänada Volgasid, et ma pidevalt naiste keskel elades pole muutunud ise naiseks. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Sm Tamm Seltsimees

|
Postitatud: N mär 20, 2008 11:22 am Postita teema: |
|
|
Väljavõte elupäevikust
Olukord: Mees ja naine sõidavad kahekesi oma musta Volgaga päikeseloojangu poole ning neist möödub uus Honda Civic (2007 aasta luukpära, rahvakeeli "Ufokas").
Mees: Kallis, võibolla me peaksime ka ostma endale sellise uue auto.
Naine: Ei, meie auto jääb! Ta on liiga hea. |
|
Tagasi üles |
|
 |
|