Postitatud: E apr 11, 2016 5:36 pm Postita teema:
Täna käisin ostsin ajutise vooliku sealt mööda sõites ja parandasin klambritega ära selle, aga nad väitsid, et kui ma neile originaali viin, siis teevad selle kenasti järgi ja pressivad korralikult kinni. Uno ütles, et ta endal oli lasknud teha seal samas ja kõik toimib.
Postitatud: T mai 09, 2017 9:00 pm Postita teema:
Selle aasta esimene käivitus läks nii nagu poleks poolt aastat vahele jäänud. Bensiin üles ja süüdet. Käis poolest pöördest nagu oleks eile seisma jäänud. Kohe ühe esimese sõiduna ootas meid üks väga tähtis sõit. Poja esimene sõit Watsoni koduhaiglast koju
Postitatud: L mai 13, 2017 12:58 pm Postita teema:
Õnnitlused ka vanematelt meestelt. Ka mina tõin oma esimese poja Marksi (Sõle) sünnitusmajast koju isikliku Volgaga Gaz 24 aastast 1974. Oli suur elamus. Kõik vanaemad-vanaisad olid kohal. Kui aastapärast järgmine poiss sündis, polnud enam Volgat, oli Vaz 2106 ja vanaisa ei viitsinud isegi kohale tulla. Tee Sina teisiti, tule ikka Volgaga. _________________ Kaldi 5025 328
Annan ka ehitusabi
Postitatud: T mai 16, 2017 12:35 pm Postita teema:
Palju õnne ka minu poolt. Tore näha, et sellised traditsioonid meil. Kui järjepidavust ja ustavust volgale jagub, saab äkki ka kunagi poeg sama autoga oma lapse haiglast koju tuua. Ka minal - olen oma kolm poega ka Volgaga koju toonud. Saan siinkohal ka tõestuseks kahed pildid üles panna.
Ajatsoon on EET Eesti talveaeg Mine lehele Eelmine1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Lehekülg 9, kokku lehekülgi 9
Sa ei saa teha algatada uusi teemasid selles foorumis Sa ei saa vastata teemdaele selles foorumis Sa ei saa muuta oma teateid selles foorumis Sa ei saa kustutada oma teateid selles foorumis Sa ei saa hääletada küsitlustes selles foorumis
volga.ee ei vastuta foorumis tehtud postituste eest. volga.ee jätab endale õiguse kustutada ja redigeerida
kommentaare, mis ei vasta sisult headele tavadele.