| Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
| Autor |
Sõnum |
Zaparov Seltsimees

Liitunud: Jun 27, 2005 Teateid: 881 Asukoht: Nõo sohvoos 4 jaoskond!
|
Postitatud: R okt 03, 2014 1:27 pm Postita teema: |
|
|
| Lisan omalt poolt,et pole mõtet hoida kramplikult kinni projektist,mille vastu huvi, aega ega raha pole piisavalt. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Dr. Watson Seltsimees

|
Postitatud: E okt 06, 2014 8:29 pm Postita teema: |
|
|
Ilmselt olid mu esimesed sissekanded pisut segadust tekitavad. Tegelikult mina ainult kandsin ette tolle Volga omaniku uudised ja plaanid. Otseselt polnud mul seost selle masina taastamisega.
Ise olen ma jätkuvalt tulihingeline universaalmasinate pooldaja.
Õnneks on minu masin see hooaeg end ka väga hästi üleval pidanud.
Kui jalgrattaga vahemaa läbimine muutub liiga ajakulukaks, siis autovalikuks on ikka Volga. Hilise sügiseni.
Selle hooaja kilometraa¸ on mul ilmselt rekordiline - ~6000 km.
Aga jääme ootama uusi teateid. Viimasel ajal on pidevalt avalikkuse ette tulnud seni teadmata GAZ 22-id. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
|
|
Sa ei saa teha algatada uusi teemasid selles foorumis Sa ei saa vastata teemdaele selles foorumis Sa ei saa muuta oma teateid selles foorumis Sa ei saa kustutada oma teateid selles foorumis Sa ei saa hääletada küsitlustes selles foorumis
|
volga.ee ei vastuta foorumis tehtud postituste eest ja ei salli silmaotsaski ebaviisaka, solvava või terroristliku sisu esitamist.
volga.ee jätab endale õiguse kustutada ja redigeerida kommentaare, mis ei vasta sisult headele tavadele.
Foorumi kasutustingimused, sh keelatud sisu kaebuste lahendamise mehhanismid (EL määrus 2021/784) leiad siit: Kasutustingimused
|