Postitatud: P nov 24, 2013 10:51 pm Postita teema:
Igatahes,Seltsimehed,mina kiidan omaltpoolt sm.Mirskit.Sõnavõtt oli kodutööna päris asjalik.Teiseks, sm.Janovitsi väljapandud tort avaldas muljet.Oluline on siiski ka kogu seltskonna positiivne vaimsus.Lahe et üks asjalik tugev tehnikamees Andres on meiega liitunud.Uut verd on vaja,see viib edasi.Mina pidin aga kodus kaks pisi ekskursiat tegema,kuigi siin midagi erilist näidata pole .Sõber Kaldi sai vaevalt lahkuda kui saabusid Marko,Doktor ja Mtj lillesülemiga.Vaatasime ka ringi ,kuid asjalikku midagi ei märganud.Ikkagi punkt sai kirja.Nüüd siis lõpetuseks mainin ära et mina sel suvel kindlasti tahan minna valgevenet vallutama.Millega ,kellega ja kuidas ,veel lahtine.Kui keegi veel samal liinil,peame plaani. Uno
Liitunud: Nov 08, 2004 Teateid: 2784 Asukoht: Telliskivi, Viimsi
Postitatud: P nov 24, 2013 11:14 pm Postita teema:
Mina tänan ka kõiki, keda pole veel tänatud. Tõepoolest, arvestades meie passiivset foorumit, kipub vahel ununema kui tore seltskond tegelikult Volga nime taga peitub. Presiidiumi seisukohalt olen tänulik, et Sm.Mirski tõstis Presiidiumi mainet ome avakõnega - esimest korda 9 aasta jooksul oli keegi midagi ette valmistanud. Päeva üks positiivsemaid hetki oli minu jaoks väike erakoosolek Ettevaatust Auto seniste korraldajate ringis. Seltsimeeste nägudes oli nii palju optimismi ja pealehakkamist, et see ei jätnud mingit kahtepidi mõistmise võimalust.
Omaoodi lahe on seegi, et meie väiksel seltsingul on ühiseid jooni minu garaaziühistuga. Juhatus ei tee midagi ega taha olla juhatuses, aga kõik on juhatusega maru rahul.
Täname usalduse eest. _________________ Terve aasta poole aastaga
Postitatud: E nov 25, 2013 11:00 am Postita teema:
Kiitvad tänusõnad,korduvad aplausid,soojad käepigistused,see kõik on tunnustuseks lugupeetud Presiidiumi aastatepikkusele tublile tööle.
Te väidate järjekindlalt,et ei tee midagi aga ilma Teieta poleks ka meid,seda väikest töökat kollektiivi,kes aastas mõned korrad kokku saab.Need kohtumised on alati tasemel,nii "Volga" roolis olles kui laua taga istudes.
Sünnipäevapeole tullakse ikka tordiga.Seekordne valge kõverik oli algselt plaanis kahemõttelise number 9 (üheksana).Kondiitritädid aga ei tahtnud kuidagimoodi "9" kujulist küpsetist valmistada.
9 pea peale keerates on ju number 6.
Novembris kuus aastat tagasi peale 11 aastast pausi andsin ma teise käe sõrme ühele valgele "Volgale".Üks käsi oli läinud juba kolhoosiaja lõpul.
Parimad soovid minu poolt meid võõrustanud Janekile.
Uute kokkusaamisteni!
Ahto
Postitatud: N nov 28, 2013 3:47 pm Postita teema:
Väga tore üritus!
Tänud Janekile ja tema abilistele!
See, miks see seltskond koos käib ongi just mõnusad seltsilised. Missest, kui midagi Presiidium enda arvates ei tee...
Tegelikult teeb ja palju!
Mäletan, seda õhtut garaa¸is, kui Sm. Mirskil välgatas idee teha 2013 a. kokkusaamine ikkagi 2013 novembris... MÕELDUD-TEHTUD.
Väga tubli!
Omalt poolt lisan pildid:
Kuulus sefiiritort kõige "inaktiivsema" liikme ees.
Postitatud: N nov 28, 2013 5:18 pm Postita teema:
Dr. Watson kirjutas:
Mäletan, seda õhtut garaa¸is, kui Sm. Mirskil välgatas idee teha 2013 a. kokkusaamine ikkagi 2013 novembris... MÕELDUD-TEHTUD.
Väga tubli!
Tõele au andes, siiski garaa¸is arutasin ma gaziku ideevälgatust ning reageerides sellele korraldasin ürituse. Pärast veel selgus, et gazikul oli mingi alternatiivasukoht välja pakkuda, kuid ma olin kuidagi ebaharilikult kiiresti sellele üleskutsele reageerinud ning kohvik Võhma broneerinud.
Liitunud: Mar 20, 2006 Teateid: 80 Asukoht: Viljandi m/k, Võhma
Postitatud: N nov 28, 2013 7:56 pm Postita teema:
Väga tore päev oli - on rõõm kui selline seltskond tuleb külla, olete alati oodatud. Mis puudutab nüüd Janeki tänamisse, siis see meenutab natuke(rõhk sõnal "natuke") Presiidiumi lugu ... tänatakse ja mina võtan tänud vastu, aga mille eest? Volgaselts broneerib lauad ja tublid tüdrukud katavad need . Mina ... aa tegin kaminasse tule.
Aga tänusid on ikka tore saada, võtan neid ka tulevikus vastu ja edastan oma äranägemise järgi.
Oli taas meeldiv võõrustada väärikat seltskonda.Aitäh!
Liitunud: Nov 08, 2004 Teateid: 2784 Asukoht: Telliskivi, Viimsi
Postitatud: R nov 29, 2013 12:54 am Postita teema:
Ah jaa, ennist jäi tänamata veel Janekit meeleoluka sõiduelamuse eest. Kui enamus seltskonnast oli lahkunud, näitas Janek oma valdusi ja muuhulgas oli lahkesti nõus pakkuma proovisõiduks oma majandusautot. Nagu Janeki puhul ikka, on kõik väga mastaapne, ka majandusauto. Vana toriseja Minskist, ehk vana kabiiniga MAZ kallur ületas kõik ootused. Viimase aja parimaid vanatehnika elamusi. Sellega käiks heameelega tihemini Võhma linna peal laiamas. Mulle väga meeldis. _________________ Terve aasta poole aastaga
Postitatud: R nov 29, 2013 8:39 am Postita teema:
Sm.Tihhonov kirjutas:
Vana toriseja Minskist, ehk vana kabiiniga MAZ kallur ületas kõik ootused.
vana ümara MAZ 503 kalluri kõrvalistmel olen poisikesena omajagu sõitnud. eredamad elamused on V8 MAZiga (ehk siis MAZ kallur, millel oli peal tavapärase 6 silindriga mootori asemel V8 - sama modifikatsioon nagu KRAZidel). kutseliseks autojuhiks selle masina peal oli konkreetselt hull mees, kes litsus edasi ainult täisgaasiga. tunne oli selline, et see masin lausa lendas edasi - ka täiskoormaga kruusakarjäärist järsust mäest üles sõites. KAMAZ kallur oli selle masina kõrval ikka täiesti jõuetu. meelde on jäänud ka see, et 3 või 4 käik sees ei seisnud ja selleks pani autojuht harkis otsaga puutoki käigukangi ja kabiini seina vahele toeks
vanad veokamehed räägivad, et veel vanem kahetaktiline MAZ 200 oli veel jõulisem pill, mis ebasoodsatel asjaoludel hakkas ka lõhkuma ja ka koormaga masina peatamine oli keeruline.
Liitunud: Mar 20, 2006 Teateid: 80 Asukoht: Viljandi m/k, Võhma
Postitatud: R nov 29, 2013 4:00 pm Postita teema:
Läheb väga teemast välja, aga V8 kallur oli mu eelmine hobitööauto.
Pilt on tehtud Kohviku hoovist ... sellest tehnikaga mängimisest ja muudest lollustest võiks millalgi isegi rääkida ja pilte näidata ... Võhmal ja sellel kombinaadi platsil on huvitav ajalugu, kui on huvilisi võiksin seda korraldada ja juba saadud tänud välja teenida.
Ajatsoon on EET Eesti talveaeg Mine lehele Eelmine1, 2, 3
Lehekülg 3, kokku lehekülgi 3
Sa ei saa teha algatada uusi teemasid selles foorumis Sa ei saa vastata teemdaele selles foorumis Sa ei saa muuta oma teateid selles foorumis Sa ei saa kustutada oma teateid selles foorumis Sa ei saa hääletada küsitlustes selles foorumis
volga.ee ei vastuta foorumis tehtud postituste eest. volga.ee jätab endale õiguse kustutada ja redigeerida
kommentaare, mis ei vasta sisult headele tavadele.