Volgaklubi kodu
Kodu
Foorum
Galerii
Kontakt
Kuuluta

· Avalehele
· Klubi tutvustus
· Liikmete nimekiri
· Ürituste kalender
· GAZ Ajalugu
· GAZ Mudelid
· Volgad meedias
· Maailm ja mõnda
· Ümberehitused
· Tehnoabi
· Uudiste arhiiv
· Lingid
· Kasutajate nimekiri
· Foorum

Praegu on, 170 külastaja(d) ja 0 kasutaja(d) kes on praegu portaalis.

Sa oled Anonüümne kasutaja. Sa saad registreerida vabalt vajutades SIIA

Volgaklubi foorum :: Vaata teemat - Valge Gaz 2410, Sõbra G/K
Galerii  Laadi pilte serverisseLaadi pilte  OtsiOtsi   ProfiilProfiil   Logi sisse, et kontrollida oma privaatsõnumeidLogi sisse, et kontrollida oma privaatsõnumeid   Logi sisseLogi sisse 

Valge Gaz 2410, Sõbra G/K
Mine lehele Eelmine  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Järgmine

Uus teema   See teema on suletud ja sa ei saa postitada ega muuta oma teateid.    Volgaklubi foorum -> Lugejate autod
Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat  
Autor Sõnum
Dr. Watson
Seltsimees
Seltsimees

Teateid: 778

TeadePostitatud: R juuni 11, 2010 11:07 pm    Postita teema: Vasta viitega

Nii oli... - tundus, et see on illusioon...
Kuid nüüd ka minu oma sai liikvele - lisa elektriseadmetega:)
Siinkohal suur-suur tänu sm. Jaskale!

Illusioon?
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatteade
kaldi
Seltsimees
Seltsimees

Teateid: 474

TeadePostitatud: E juuni 14, 2010 8:07 am    Postita teema: Vasta viitega

Kas keegi kommenteeriks viimaseid fotosid.Mina tundsin ära vaid hirve märgi nina pealt. Kõik muu on suur üllatus.
Kaldi
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatteade Saada e-kiri
Zaparov
Seltsimees
Seltsimees

Teateid: 881

TeadePostitatud: E juuni 14, 2010 8:54 am    Postita teema: Vasta viitega

See "uus" volga, mis tema mudeli nimetus ka pole, ausalt minu meelest, vana hea 2402 disaini on kordades parem kui see "uue oma" ja igasugu plastmassi lisamine ja ülepingutatud moderniseerimine ei lähe kohe mitte mulle peale.
Välja arvatud elektrilised aknad ja roolivõimendi!
Lööge nüüd mind maha kui soovite aga minu jaoks on aegumatu GAZ 24 ja selle baasi tehtud teiste volgade disain ja nii jääb!
Tagasi üles
insener
Seltsimees
Seltsimees

Teateid: 299

TeadePostitatud: E juuni 14, 2010 11:00 am    Postita teema: Vasta viitega

Kaldi kirjutas:
Kas keegi kommenteeriks viimaseid fotosid.Mina tundsin ära vaid hirve märgi nina pealt. Kõik muu on suur üllatus.
Kaldi

üllatav on tulemus tervikuna, kuid tuttavaid detaile on palju - surematu esiaknajoon (klaas sama, mis 24-l), uksed on samad, mis 2410, esituled on copy-paste Opel Vectra ja tagatuled siis miski värskema Volga pealt. üllatav on see, et asi on kuidagi sedaanist ratsitud ja tagauks on sedaani oma.
Tagasi üles
gazik
Seltsimees
Seltsimees

Teateid: 1328

TeadePostitatud: E juuni 14, 2010 2:44 pm    Postita teema: Vasta viitega

Seltsimehed, kas see on "vana uudise mäng" ?
Tegemist on vähemalt ca. 5a. taguse autonäituse tarbeks valminud Gorki "uue" universaaliga.
Tehasel on ju kombeks ikka iga näituse jaoks "uus" mudel välja panna.
Dr. Watson
Seltsimees
Seltsimees

TeadePostitatud: E juuni 14, 2010 4:21 pm    Postita teema: Vasta viitega

Illusioon vanusest hoolimata ikkagi - sellist pole eriti nagu nähtud liikumas teiste Vectrate vahel GAZ 24 meenutavate küljeustega.
Tagasi üles
Jaska
Seltsimees
Seltsimees

Teateid: 220

TeadePostitatud: E juuni 14, 2010 9:30 pm    Postita teema: Vasta viitega

Võib olla illusioon kaoks kui sm Tihhonov ja Mirski ta valgeks värvivad.Ja olekski uus 2010 aasta mudel olemas.Tehase poistel ka lihtsam...
Tagasi üles
Sm Mirski
Seltsimees
Seltsimees

Teateid: 1211

TeadePostitatud: N juuni 17, 2010 11:24 pm    Postita teema: Vasta viitega

Taaskord väike probleem, mida pole suutnud lahendada.
Nimelt see masin jõnksub....ühtlasel kiirusel sõites on kergelt tunda jõnksutamist. Milles see tulla võib? Seda esineb kõikide käikudega, nii kui gaasipedaali hästi vähe vajutada, ehk kohe peale tühikäiku. Vajutades rohkem gaasipedaalile kiirendab ühtlaselt ning proleeme pole. Sõites aga 4. käiguga umbes 50kmh hakkab masin hästi kergelt jõnksutama. No ei ole meeldiv. Tahaks korda saada.
Olen mitu korda juba proovinud nii auto originaal karburaatorit kui kasti volga karburaatorit. Mõlemaga käivitub ja sõidab, kuid mõlemaga ka jõnksutab. Puhastasin karburaatori põhjalikult. Vahetasin ka küünlaid ning juhteid - ei muutunud midagi. Keerates süüdet varasemaks hakkas hullemini jõnksutama ning hilisema süüte puhul "peaaegu" sai korda, kuid siis oli halb sõita ning kütus põles juba rohkem leegitorus kui põlemiskambris.

Teoreetiliselt peaks probleem olema 1. kambri üleminekureziimis, kui hõrendus on veel väike ning küttesegu jääb lahjaks, kui mida arvavad kaasfoorumlased. Kas on keegi sama murega maadelnud?
Ma ei mäleta, et oleksin Ettevaatust Auto'l sellist ebameeldivust täheldanud, kas üheks põhjuseks võiks olla bensiin, mida võtsin peale üritust paagi täis?

Ostsin ka karburaatori remontkomplekti kuid tahaks kontrollida düüside mõõte. On kellelgi infot, kus on karburaator K126ГМ düüside tabel netis üleval?
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatteade Saada e-kiri Külasta postitaja kodulehekülge MSN Messenger
Sm Heikson
Seltsimees
Seltsimees

Teateid: 49

TeadePostitatud: R juuni 18, 2010 12:09 am    Postita teema: Vasta viitega

Saab kuskilt lisaõhku? Näiteks pidurivõimu vooliku või sisselaske kollektori vahelt.
Tagasi üles
Dr. Watson
Seltsimees
Seltsimees

TeadePostitatud: R juuni 18, 2010 1:39 pm    Postita teema: Vasta viitega

Minul jõnksutas sellest, et bensiinifiltritesse oli tulnud peensodi.
Tagasi üles
Sm Mirski
Seltsimees
Seltsimees

TeadePostitatud: P juuni 20, 2010 11:19 pm    Postita teema: Vasta viitega

Täna sain auto korralikult sõitma. Tundub et probleemi põhjuseks on jagaja viga. Mis täpsemalt selgub ehk siis, kui olen jagajat lähemalt uurinud. Kuid eemaldades vaakumkorrektori ja karburaatori vahelise vooliku toimib masin hästi.
Vaakumkorrektor töötab hõrendusega ning kui sõita ühtlasel kiirusel on karburaatoris avatud esimese kambri siiber väga vähe. Suur kogus õhku ja küttesegu läbib peenikese pilu siibri ning karburaatori seina vahel. Sedasi tekib karburaatoris suur hõrendus ning jagaja korrektor imeb kontaktplaati päripäeva pöörates süüte varasemaks. Sedasi on ühtlasel kiirusel väikese koormusega liikudes süüde varane, küttekulu väiksem ning segu põlemine puhtam.
Kui jagajas on mingisugune lõtk, takistus vms ebakõla (mida ma veel avastanud pole) siis tekibki olukord, kus masin hakkab jõnksutama. Nii ma tänase päeva järgi igatahes eeldan, kas see nii ka on, sellest siis kirjutan lähiajal. Kahjuks pole mul garaazis ühtegi teis kontaktivaba jagajat, et selle masina omaga võrrelda. Küll tundus et jagaja võll veidi loksub...kuid kuna võrdlusmomenti pole ning varem ma sellega tegelenud ei ole, ei saa ma midagi kindlat ka väita.

Teema on avatud seltsimeestele nõu andmiseks, kui kellelgi on midagi soovitada või kommenteerida andke teada.

Ah jaa, Heiksoni teooriat katsetasin ka, nimelt võtsin taaskord karburaatori lahti ning lihvisin kaante pinnad tasaseks. Võimalik, et ebaühtlast käiku põhjustasid mitmed erinevad väikesed probleemiallikad.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatteade Saada e-kiri Külasta postitaja kodulehekülge MSN Messenger
Sm Mirski
Seltsimees
Seltsimees

TeadePostitatud: P juuni 20, 2010 11:39 pm    Postita teema: Vasta viitega

Vahepeal on jälle rohkem toimetatud kui fotosid tehtud ning postitatud. Olin vahepeal päris tujust ära. Teed palju tööd ja näed kõvasti vaeva, aga volga ikka irvitab sinu üle. Üks asi oli see pagana jõnksutamine, mis mingi hetk lihtsalt pihta hakkas ning mitte ei saanud aru, mis ning miks seda põhjustas.
Teine vastik probleem oli raputav ning libisev sidur. Ostsin uue siduriketta ning võtsin juba ei tea mitmendat korda käigukasti maha. Reguleerisin uuesti sidurikorvi, mille käpad olid paigast nihkunud ning nüüd on siis jälle mõnus volgaga sõita.
Kolmandaks häiris mind mootori juures mingi imelik kopsimine. nagu klapiklõbin aga siiski mitte päris see. Ei tulnud see klõpsimine ka nii kõrgelt kui klapid ja nookurid asuvad. Mina seda klõpsuallikat üles ei leidnudki, selleks on meil vaikimisi kokku lepitud Peetriga, temal on teravad kõrvad kõrvalhelidele. Leidiski üles. Tegemist oli bensiinipumba käsitsi pumpamise hoovaga, mis pani klappidega ühes taktis vastu mootoriploki alumist äärt. Nimelt viib hoova tagastusvedru, viimase mingisse ebasobivasse asendisse, kus pumba töö haarab selle kaasa ja surub vastu ploki äärt. Tulemuseks klappidega ühes rütmis klõbin. Klappe olen juba kolm korda reguleerinud ning enam paremini ei oska.
Eemaldasin selle vedrukese ning nüüd on see klõbin kadunud. Teised on ikka alles Wink

Otsustasin vahepeal külastada ka tehnoülevaatuse punkti, kus töötab sõber Ülari. Tema abiga tuvastasime ka loksuva õõtsapuksi ning üritasime karburaatorit kruttida. Sillakolksu suhtes on nüüd teada, kus ja miks, mootoritöö jäi sel korral siis aga veel mõistatuseks.
Hea, et oli vähemalt kellega asja arutada. Ilm ka ilus ja tegin mõned fodtod ka.

Tagasi üles
soosell
Seltsimees
Seltsimees

Teateid: 5

TeadePostitatud: E juuni 21, 2010 9:14 am    Postita teema: Vasta viitega

Tuttav tunne....Mul tegi mootor ka sellist nalja, et vaikselt sai nagu sõita küll, aga kui kiirus kasvas üle 75km/h, siis mootor hakkas jõnksutama, lasid kiiruse alla töötas nagu normaalselt. Sai ka kõik tihendid, filtrid, karbussi ja vaakumid üle käidud kuni sõrmede vahele jäi jagaja võll, kui seda liigutada paremale-vasakule, siis kontaktivahe muutus kuis ise tahtis. Puksid olid täitsa kulunud ning suurematel pööretel hakkas võll jagajas `loperdama` ja kontakti vahe oli vabalt valitud. Kuna pukside vahetus tundus keeruline, sai ostetud uus jagaja ning mured kadusid.

Jõudu soovides
Tagasi üles
Velts
Seltsimees
Seltsimees

Teateid: 97

TeadePostitatud: E juuni 21, 2010 4:21 pm    Postita teema: Vasta viitega

Jagaja puksid võivad küll sellist nalja teha ja nende vahetamine pole ka mingi raketiteadus.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatteade Saada e-kiri MSN Messenger
Sm Mirski
Seltsimees
Seltsimees

TeadePostitatud: T juuli 06, 2010 5:55 pm    Postita teema: Vasta viitega

Tere jälle üle pika aja... Laughing

Mis siis vahepeal, tegin jagaja korda? - ei teinud.

Vahetasin hoopis tagavedrud ja tagumised amortisaatorid ära.
Selleks valmistasin mingi rakise moodi käkerdise, mis ajas siiski asja ära. Endal on ka häbi, kui koleda asja kokku keevitasin aga mis teha, tuleb häbiga elada.

Kõigepealt siis amortisaatorid alt lahti ja siis vedrud küljest.

Tagasi üles
Reasta teated eelmise järgi:   
Uus teema   See teema on suletud ja sa ei saa postitada ega muuta oma teateid.    Volgaklubi foorum -> Lugejate autod Ajatsoon on EET Eesti talveaeg
Mine lehele Eelmine  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Järgmine
Lehekülg 7, kokku lehekülgi 8

Hüppa:  
Sa ei saa teha algatada uusi teemasid selles foorumis
Sa ei saa vastata teemdaele selles foorumis
Sa ei saa muuta oma teateid selles foorumis
Sa ei saa kustutada oma teateid selles foorumis
Sa ei saa hääletada küsitlustes selles foorumis

volga.ee ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
volga.ee jätab endale õiguse kustutada ja redigeerida kommentaare, mis ei vasta sisult headele tavadele.

Forums ©
Copyright © by Volgaklubi koduleht 2004
Kõik õigused reserveeritud