Postitatud: L mär 06, 2010 4:24 pm Postita teema: Pulmavolga
Tere,
Üks mu sõber otsib 26ndaks märtsiks pulmavolgat. Algselt soovis kasutada minu teeneid aga kuna mul selleks ajaks veel sõidukorras autot pole lubasin uurida, kas keegi teine saab aidata. Siin on vist ka ettevõtjaid, kes sellist teenust pakuvad? Kõige lihtsam oleks ilmselt kui volga omanik ise roolis istuks aga kui kellegil variant ainult autot laenata/rentida võtan juhtimise enda peale. Loomulikult ollakse selle eest nõus tasuma. Eelistatud on must või valge Gaz-24 kuid ka muud värvi ning vanemat tüüpi mudelid pidavat nunnud olema nii et võib julgelt pakkuda
Pakkumised võib esitada mulle privaatteatena või helistada 52 18 110.
Täpsem info sõbralt:
Pulmad on 26.märts.
Laulatus on Oleviste kirikus kell 16.00. Autot oleks vaja nii umbes 2-2,5tundi varem pruutpaari pesasse (kui mäletan õigesti siis Luise tänavale). Järgneb fotosessioon vabas õhus (kohta kahjuks ei tea veel täpselt aga jääb eeldatavasti kiriku ja peokoha lähedustesse). Ja siis pärast laulatust sõit Savoy restosse kella kuueks. Pärast seda on autojuht vaba, kuna neid sealt enam ära sõidutama ei pea. Ehk siis 4-4,5 tunnine tööpäev.
Sa ei saa teha algatada uusi teemasid selles foorumis Sa ei saa vastata teemdaele selles foorumis Sa ei saa muuta oma teateid selles foorumis Sa ei saa kustutada oma teateid selles foorumis Sa ei saa hääletada küsitlustes selles foorumis
volga.ee ei vastuta foorumis tehtud postituste eest. volga.ee jätab endale õiguse kustutada ja redigeerida
kommentaare, mis ei vasta sisult headele tavadele.