Volgaklubi kodu
Kodu
Foorum
Galerii
Kontakt
Kuuluta

· Avalehele
· Klubi tutvustus
· Liikmete nimekiri
· Ürituste kalender
· GAZ Ajalugu
· GAZ Mudelid
· Volgad meedias
· Maailm ja mõnda
· Ümberehitused
· Tehnoabi
· Uudiste arhiiv
· Lingid
· Kasutajate nimekiri
· Foorum

Praegu on, 221 külastaja(d) ja 0 kasutaja(d) kes on praegu portaalis.

Sa oled Anonüümne kasutaja. Sa saad registreerida vabalt vajutades SIIA

Volgaklubi foorum :: Vaata teemat - Eesti Volga Seltsi kivist tahvel
Galerii  Laadi pilte serverisseLaadi pilte  OtsiOtsi   ProfiilProfiil   Logi sisse, et kontrollida oma privaatsõnumeidLogi sisse, et kontrollida oma privaatsõnumeid   Logi sisseLogi sisse 

Eesti Volga Seltsi kivist tahvel

Uus teema   Vasta sellele teemale    Volgaklubi foorum -> Vaba teema
Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat  
Autor Sõnum
AigarP
Seltsimees
Seltsimees

Teateid: 20

TeadePostitatud: E dets 14, 2009 5:17 pm    Postita teema: Eesti Volga Seltsi kivist tahvel Vasta viitega

Sai sm Tihhonoviga läbi räägitud ning valmis meisterdatud selline asi:

http://www.volga.ee/albumphoto_dl/volgaselts_tahvel.jpg
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatteade Saada e-kiri
Sm. Västrik
Seltsimees
Seltsimees

Teateid: 1205

TeadePostitatud: E dets 14, 2009 9:41 pm    Postita teema: Vasta viitega

Ainult sünni- ja surmakuupäevad on veel puudu...
Väravamehaanik
Seltsimees
Seltsimees

Teateid: 413

TeadePostitatud: T dets 15, 2009 12:38 am    Postita teema: Vasta viitega

Väga diip!
Selliseid võiks sättida Volga omanikest vanameeste lillepeenardesse, umbes nii nagu kunagi Timur joonistas oma meeskonnaga tublide pensionäride väravatele viisnurkasid.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatteade Saada e-kiri Külasta postitaja kodulehekülge
Sm.Tihhonov
Seltsimees
Seltsimees

Teateid: 2787

TeadePostitatud: T dets 15, 2009 9:54 am    Postita teema: Vasta viitega

Very Happy

Seltsimehed, kuupäevad ongi puudu, sest kuupäevi me ju veel ei tea. Tahvlit võib meil vaja minna võib olla juba õige pea, võib olla kunagi tulevikus. Ärgem unustagem, et uue aasta 17. jaanuaril otsustatakse EVS saatus. Meil on antud juhul tegemist seltsinguga, mille aastapäeva koosolekule on peale presiidiumi registreerunud veel üks liikmepileti omanik. Pooltel pileti omanikel pole enam Volgatki. Mõnel veel on, aga ainult sellepärast, et keegi ei osta seda loodetud kuuekohalise hinnaga ära. Ning kui Sõbra G/K universaal valmis saab, võib sulgeda ka foorumi. Sest keegi sinna nagunii enam ei kirjuta.

Vanu asutajaliikmeid pole näinud enam aastaid, uusi aktiivseid inimesi peale ei tule. Seetõttu on kavatsen ka tänavu tulla lagedale ettepanekuga see tobe seltsing laiali saata. Liikmepileti peaks alles jätma ja neid võib ka edaspidi jagada. Aga milleks meile see selts?
Sm. Västrik
Seltsimees
Seltsimees

Teateid: 1205

TeadePostitatud: T dets 15, 2009 10:13 am    Postita teema: Vasta viitega

Siiski-siiski. Mitmeid seltsimehi on lisaks Tihhonovile ikka aegajalt oma tegemistest foorumis ka Lugejate autode teema all teada andnud ning kui paari aasta lõikes saabub paratamatu aeg oma auto taas üle värvida, siis ei kavatseks ka oma tegemisi endale hoida.
Kuid räägime sellest kõigest tõesti koha peal.
Väravamehaanik
Seltsimees
Seltsimees

TeadePostitatud: T dets 15, 2009 11:42 am    Postita teema: Vasta viitega

Sm.Tihhonov kirjutas:
Very Happy

Tahvlit võib meil vaja minna võib olla juba õige pea, võib olla kunagi tulevikus. ...
...Ning kui Sõbra G/K universaal valmis saab...

Selle plaadi võiks kinnitada universaali katusele või numbri asemele ja siis oleks väga mahe surnkareid vedada. Musta värvi kasti Volga sobib ka selleks väga hästi. Seega muretsemiseks pole põhjust, tegevust Volgadele ikka leidub.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatteade Saada e-kiri Külasta postitaja kodulehekülge
insener
Seltsimees
Seltsimees

Teateid: 299

TeadePostitatud: T dets 15, 2009 1:39 pm    Postita teema: Vasta viitega

mina loen Volga lehte pidevalt ja neid minusuguseid lugejaid on tõenäoliselt palju. mul on olemas ka korralik Gaz-24. paraku on viimastel aastatel kogu vaba aeg kulunud perele (mul on 2 väikest last - üks pole veel aastanegi ja teine saab kohe kolm). 2010 kevadel on plaanis enda masin aga kindlasti garaa¸ist välja ajada, mõningad reguleerimis, poleerimis ja pesemistööd auto kallal teha ja suvel sõita. seda kajastaks kindlasti ka foorumis. paari-kolme aasta pärast sooviks võtta ette ka mõne endast vanema Gaz-24 (tootmisaasta 1976 või vanem) nö "uueks ehitamise". senimaani loen aga vesise suuga pealt Sõbra G/K ja teiste toimetamisi enda masinate ehitamisel.
Tagasi üles
Sm.Tihhonov
Seltsimees
Seltsimees

TeadePostitatud: T dets 15, 2009 2:11 pm    Postita teema: Vasta viitega

Seltsimehed, ma paneks selle teema siin lukku. Volgaseltsi võimalikest arenguperspektiividest on meil juba varem üks arutelu käinud. Jätkaks seal mõttevahetusi, millest võiks rääkida 17. jaanuaril Võhmas.

http://www.volga.ee/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=2776&postdays=0&postorder=asc&start=0
Väravamehaanik
Seltsimees
Seltsimees

TeadePostitatud: T dets 15, 2009 4:23 pm    Postita teema: Vasta viitega

Ega siis kohe pea teemat likku panema, sest põhiteema ei olnud ju Volgaseltsi tulevik, vaid pigem see, milliseid meeneid maailmas välja on mõeldud. Kunagi käisin Ameerikas ja nägin, et riigilipust oli tehtud jalamatt ja selle tegijat ei pandudki istuma, vaid ta sai rahulikult oma matte suveniiride lettide kaudu turustada. Tollal tundus see mulle veidi kummaline. Aga enam ei tundu, sest AigarP pani ületamatu litaka ülemaailmsel huumori skaalal.
Igastahes tunnustame ja püüame väärilised olla!
Tagasi üles
AigarP
Seltsimees
Seltsimees

Teateid: 20

TeadePostitatud: T dets 15, 2009 6:31 pm    Postita teema: Vasta viitega

1. Mina ei leia, et see tahvel näeb välja hauatahvlina. Sellisel juhul on ka riigiasutuste jms seinatahvlite näol tegemist teie poolt nimetatutega? Must kivi ei tähenda tingimata hauakivi. selliseid asju tehakse tumedast kivist põhjusel, et see oleks kergesti loetav ja seda ka kaugemalt vaadates.
2. Mina ei teinud seda tahvlit huumori mõttega.
3. Edasi vaidlema ma sellel teemal siin ei hakka, kuna igal ühel on õigus oma arvamusele.
4. Tänan tähelepanu eest!

Aigar
Tagasi üles
Sm.Tihhonov
Seltsimees
Seltsimees

TeadePostitatud: K dets 16, 2009 9:53 am    Postita teema: Vasta viitega

Ma soovin seltsimehe kaitseks välja astuda. Seltsimees pakkus idee välja ja mulle tundus see mõte huvitav. Tahvel oli mõeldud uksetahvliks nagu neid ikka asutuste uste kõrval näeb. Mul ilmselt vabanevad varsti ühed ruumid, millele ma hetkel ärilist funktsiooni ei näe. Oli mõte rajada sinna õdus koos käimise koht erinevatele autoklubidele kasutamiseks.

Seltsimees tegi lihtsalt ühe äpardunud käigu, pannes selle info siia avalikult üles ilma täiendavate kommantaarideta. Ja enne kui tahvli lõplik vorm oli heaks kiidetud. Olemasoleva suhtes on mul veel ettepanekuid. Seda tahvlit ei oleks kindlasti keegi pidanud nägema enne kui see oleks paigas olnud. Siis poleks tekkinud ka nii palju elevust. Aga tänases mornis pakases on iga tujutõstja teretulnud. Nii et nautige.
Väravamehaanik
Seltsimees
Seltsimees

TeadePostitatud: N dets 17, 2009 3:14 pm    Postita teema: Vasta viitega

Nii, siis nii. Ukse kõrval asuva tahvlina on see ju päris volgalik. Ega ausalt öeldes, et kujuta ettegi, et mõne teise margiklubi ukse kõrvale sobiks selline silt.
Ikkagi kiidame heaks, ilma naljata!
Tagasi üles
Reasta teated eelmise järgi:   
Uus teema   Vasta sellele teemale    Volgaklubi foorum -> Vaba teema Ajatsoon on EET Eesti talveaeg
Lehekülg 1, kokku lehekülgi 1

Hüppa:  
Sa ei saa teha algatada uusi teemasid selles foorumis
Sa ei saa vastata teemdaele selles foorumis
Sa ei saa muuta oma teateid selles foorumis
Sa ei saa kustutada oma teateid selles foorumis
Sa ei saa hääletada küsitlustes selles foorumis

volga.ee ei vastuta foorumis tehtud postituste eest ja ei salli silmaotsaski ebaviisaka, solvava või terroristliku sisu esitamist.
volga.ee jätab endale õiguse kustutada ja redigeerida kommentaare, mis ei vasta sisult headele tavadele.
Foorumi kasutustingimused, sh keelatud sisu kaebuste lahendamise mehhanismid (EL määrus 2021/784) leiad siit: Kasutustingimused

Forums ©
Copyright © by Volgaklubi koduleht 2004
Kõik õigused reserveeritud