Postitatud: E mär 16, 2009 10:21 pm Postita teema:
Ei ole eriline spets, kuid kas tikkurila värv ikka volga katmiseks hea valik on,pean silmas peal püsivust.Tähtis et pestes iludus kaitsevärvi ei muutuks.(laiguliseks).Oi seda nähtud vaeva...
Postitatud: K mär 18, 2009 10:06 am Postita teema:
Tere Velts, läksime su kaunitari vaatama, aga babad juhatasid valesti ja jäime pikkade garaa¸ide ette kinni. Otsisime valget autot ja valgustatud garaa¸i kaalumaja taga, kuid ei leidnud, hakkas pimedaks minema ja lahkusime.
Postitatud: K mär 18, 2009 12:46 pm Postita teema:
Sm.Autojuht sa olid täitsa õige koha peal,kaalukaja kõrval on ju suur valge kivihoone(aidalaadne) ja kaalumajapoolne uks on õige uks,kui valge Renault Kangoo on ees,siis tavaliselt on uksed ka laiali lahti ja mina kohal või on lausa volga ukse ees.Kui ikka kange tahtmine näha,siis on parim viis ettehelistada 56305751,kui külavahel olen siis pole kade ja tulen näitan.
Postitatud: K mär 18, 2009 11:26 pm Postita teema:
Tubli mees oled. Jätka samas vaimus. Kui lumi ära läheb, keerame Volkswageni pereautoga uuesti Kabalasse sisse. Kas nendesse garaa¸iboksidesse keegi midagi unustanud pole? Aeg nagu oleks peatunud seal..?
Postitatud: L mär 21, 2009 11:02 pm Postita teema:
Ma oma lollipeaga läksin ka seekord sealt kaudu Paidesse ja jäin sellele Volgale teepeale ette. Ütleme nii, et ma täit mõnu ei saanud kuna päikeseprillid olid ees. _________________ sõidaks või seenele- www.sohver.ee
Postitatud: P mär 22, 2009 12:50 am Postita teema:
Autojuht kiidab noorhärra unelma projekti heaks. Motikast Volgani-unistuse autoni. Mõistan projekti algatuse heaks. Tõsi on ka see, et ilma rahata või laste arvelt briljanti ei tee. Energiat aga tundub olema. Edu!
Pole nüüd juba tükk aega midagi kirjutanud ja mõtlesin,et kribaks mõned read.Vahepeal pole volgaga midagi erilist juhtunud,ainult sellised juhuslikud jamad on olnud ja kõige hullem oli klapivedru purunemine,mis lõppkokkuvõttes läks õnnelikult .Mõni aeg tagasi sattus mu volga ka idiootide meelevalda,mille tulemusena tekkis vasakule esitiivale suunatule juurde jalajälg ,mis viis mõneks ajaks tuju kohe päris nulli.Süüdlane(-sed) on kindlakstegemisel ja tean kindlalt väita,et see(need) pole oma küla tegelased.Kui miilitsaonud midagi ei tee,siis karistan tegelast(tegelasi) isa ja karmilt.Tiiba korda teha pole aega olnud kuna olen üle pika aja(5 kuud)jälle töökoha saanud ja hommikust õhtuni tööl.Ettevaatust auto üritusele oleksin peaaegu kriipsu peale tõmmanud,aga minu volgat armastama hakanud seltsimehed ei tahtnud sellisest plaanist mitte kui midagi kuulda ja lausa nõudsid osalemist,et nad saaksid ka kaasa tulla ja teisi volgasid ka kaifida.Need seltsimehed on mul igal nädalavahetusel kindla sooviga sõita Imavere kõrtsi ja kindlasti "vene ferrariga" ,nii nad mu autu ristisid.
Üle pika aja on jälle midagi kirjutada ja seda ma ka teen.Fotosõidu ajal sai mu autu pisut rohkem vatti kui muidu ja mootor otsustas otsad anda,ega siis midagi,mootor maha,pulkadeks lahti ja poodi juppide järgi.Vahetusse läksid kolvid,hülsid,saaled rõngad,kõik tihendid,siduriketas,survelaager,mootoripadjad,generaatori laagrid ja lõpuks ka bensiinipump,mis oli mootori riknemise peapõhjustajaks.Peale kokkupanekut hakkas mootor vägagi hästi toimima ja ise olen oma tööga rahul.Eelmise kuu lõpp tuli ka TÜV punktis ära käia ja sealt sain muidugi teada,et mõni rooliots on lõdva,pidurivoolik minekupeal ja käsipidur ei kõlvanud kusagile.Needki olid kerged mured ja said kiirelt korda ja saan nüüd jälle muretult kilomeetreid mõõta.Ahjaa,õhtu enne Fotosõitu juhtus autuga Imavere kõrtsu juures väike insident ka,mis põhjustas parempoolsele tagatiivale terves pikkuses kriimu,mis lahenes paar päeva hiljem sellega,et põhjustaja ise otsis mind üles ja tunnistas oma koleda teo üles ja pakkus,et laseb selle korda teha,aga mina andsin talle selle andeks kuna ta ise nii aus oli ja andestus toimus paari õlle taga.Täna hommikul kõrvaldasin selle kriimu ära ja autu on jälle vaatamiskõlbulik.Eelmises postis mainitud esitiiva mõlgi põhjustaja sain ka kätte ja see on oma karistuse juba kätte saanud ja loodan,et see jäi talle eluks ajaks meelde .
Ajatsoon on EET Eesti talveaeg Mine lehele Eelmine1, 2, 3, 4
Lehekülg 4, kokku lehekülgi 4
Sa ei saa teha algatada uusi teemasid selles foorumis Sa ei saa vastata teemdaele selles foorumis Sa ei saa muuta oma teateid selles foorumis Sa ei saa kustutada oma teateid selles foorumis Sa ei saa hääletada küsitlustes selles foorumis
volga.ee ei vastuta foorumis tehtud postituste eest. volga.ee jätab endale õiguse kustutada ja redigeerida
kommentaare, mis ei vasta sisult headele tavadele.