Postitatud: K apr 08, 2009 4:54 pm Postita teema: Jelena Glebova
Peaks selle inimese ka 23 mai üritusele kuidagi saama ja tema hetke arusaama Volgast kummutama. Nimelt tänases autolehes (08.04.2009) annab ta teada, et see on tema senise elu jooksul halvim auto. Muidugi tema autojuhistaaz on kõigest 3 kuud, kuid see on väga vale algus ühele õigele autojuhile. Või mis rahvas arvab? _________________ sõidaks või seenele- www.sohver.ee
Liitunud: Nov 09, 2004 Teateid: 181 Asukoht: Tallinn; Järvamaa
Postitatud: K apr 08, 2009 8:01 pm Postita teema:
Mina olen Jelenaga nõus...
3 kuu jooksul on ta vast sõitnud käputäie autodega. Kui nüüd panna kõrvuti "äsja saksast" liisinguatuo või veel enam, mõni paari aasta vanune premium auto, siis on tal õigus. Volga pakub tõesti kõige kehvemat sõiduelamust algajale juhile. (kus on konditsioneer, kus nahksisu, kus automaatkast ja ksenoontuled, kus on kiirendusvõime ja valuveljed, kus on tuttavate kadedad pilgud...) _________________ G 24 - metallipuruna, Fleetwood `94; Civic Hybrid `08; Porsche `86; 525iA
Mul jälle selline kogemus,et kui ma esimset korda elus sain lääne masinaga( ei olnud ameerika auto)sõita siis sain aru,et mina sellega sõita ei saa, mitte ebaõnnestunud disaini või värvi tõttu vaid pidevalt kadus juhitavus ära, pidurdab liiga äkilised nii,et oled näoga esiklaasis, kiirendus harjumatult äkiline.
Igatahse sain sellise kogemuse,et selle masina rooli mina enam tagasi ei roni mitte mingil juhul.
Minu esimene iseseisev volgaga sõitmise kogemus oli väga meeldiv!
Pigem peame vaatama,et kes lääne masinaga harjunud igapäevaseid sõite tegema sellel on volga algul ebamugav sõita kuna pole harjumuspäraseid ameerikalikke või läänelikke lisasid!
Sa ei saa teha algatada uusi teemasid selles foorumis Sa ei saa vastata teemdaele selles foorumis Sa ei saa muuta oma teateid selles foorumis Sa ei saa kustutada oma teateid selles foorumis Sa ei saa hääletada küsitlustes selles foorumis
volga.ee ei vastuta foorumis tehtud postituste eest. volga.ee jätab endale õiguse kustutada ja redigeerida
kommentaare, mis ei vasta sisult headele tavadele.