Postitatud: K jaan 07, 2009 5:17 pm Postita teema: kojamehed
kuna mul vedeleb sadade kaupa igas mõõdus tutikaid kapitalistlikke kojamehi, siis hakkasin mõtlema, et peaks vaatama, kas äkki mõni neist ka volgale külge passiks. õige pikkusega (360mm) on küll, a paistab, et volga varre külge panemiseks vahetükki ei ole mitte.
ons keegi teemaga varem tegelenud? kas taoliste luudadega on miskit teha üldse? või kõlbab ainult kummidoonoriks?
ps. kui kellelgi peaks mitu aastat laos seisnud luudasid vaja minema, siis palun lahkeste ühendust võtta.
Liitunud: Dec 01, 2004 Teateid: 575 Asukoht: Käesalu, Keila vald
Postitatud: K jaan 07, 2009 6:03 pm Postita teema:
Kummist osa saab luua raamistiku küljest eraldada. Niiviisi on võimalik märkamatult kodumaised detailid importkauba vastu vahetada. Loomulikult on selline tegevus taunimisväärne ning vähe tulemusi andev - "Volga" luuakesed on nigela konstruktsiooniga, pehmed ja logisevad. Ilmselt ka uuest pärast. Vähemasti nad läigivad.
Osavad seltsimehed suudavad aga kindlasti midagi välja nuputada. Mina olen siidinäpp ja vaatan endiselt läbi halvasti puhastatud esiklaasi.
D. Metallov. Vaatan vahel ka läbi küljeakna. _________________ Haapsalu EPT
Liitunud: Feb 24, 2005 Teateid: 413 Asukoht: Kuusalu Autobaasi värav
Postitatud: N jaan 08, 2009 12:22 pm Postita teema:
Lugupeetud kojamehed!
Tegelikult on nii, et musta värvi luuad on Volga aknal äärmiselt eemalepeletavad aksessuaarid ja saavad moepolitsei käest mitu miinus punkti.
Samas ei ole tanklates müügilolevaid kojameeste kumme võimalik läikivate originaal kojameeste mehanismi sisse paigaldada, need jäävad lihtsalt liiga lödid ja metalldetailid võivad lausa klaasi kriipima hakata. Lahenduse leiame ZIL-i ja MAZ-i või KAMAZ-i või hoopistükkis PAZ-i ja LAZ-i meeste abiga. Nimelt nende kojamehed on pikemad ja tugevama kummiga kui import kaup. Nende kojameeste küljest tuleb lahti arutada kumm ja lõigata parajaks, ning seejärel asendada Volga originaalkojamehe kummiga. Väljavaated avarduvad meeldivalt, olen proovinud ja julgen soovitada.
PS Kaupluses Volga ja muudes MAZ-i ja KRAZ-i esindustes peaks olema ka meetriga õiget kummi saada. Seda meetri värki on mitme kujuga ja sealt tuleb leida lihtsalt õige ristlõige.
Postitatud: N jaan 08, 2009 2:26 pm Postita teema:
Seltsimehed! Paide rajooni kaubandusvõrgus on saadaval õiges mõõdus kojamehekumme(grafiitkummid).Paigaldusel määrivad veidi käsi,aga see kõrvaline probleem,sest käsi saab ju pesta .Paigaldasin sellised kummid oma peresedaanile ja olen igati rahul,importkauba kasutamine ei tulnud mõttesegi.
Sa ei saa teha algatada uusi teemasid selles foorumis Sa ei saa vastata teemdaele selles foorumis Sa ei saa muuta oma teateid selles foorumis Sa ei saa kustutada oma teateid selles foorumis Sa ei saa hääletada küsitlustes selles foorumis
volga.ee ei vastuta foorumis tehtud postituste eest. volga.ee jätab endale õiguse kustutada ja redigeerida
kommentaare, mis ei vasta sisult headele tavadele.