Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Sõnum |
Tyymiis Seltsimees

![]()
Liitunud: Jan 11, 2008 Teateid: 63 Asukoht: HPS-Martna city-Tln
|
Postitatud: K nov 26, 2008 2:47 pm Postita teema: Tülitaksin taaskord seltsimehi. |
|
|
olen lugenud siinete härraste lugusid nende masinatest ning nede saamis lugudest, silma on jäänud aga seesugune probleem et kuidas kallid seltsimehed omavad antud volgade kohta nõnda palju teavet nende eelneva käekäigu kohta ??? (et asja selgust tuua siis viitan sellele et kas masin on pärit kgb masina pargi ridadest või mõningatest teistest asutustest)
Kuna leidsin omale ühe kauni "GAZ 24-ja " ning olen võttnud vastu otsuse , et see masin saab minu varajaseks näärikingituseks siis otsustasin ka teha antud masinale päringu vastavast organist , et kas masin omab mingisuguseid tõkkeid või probleeme millega peaksin ma eelnevalt kursis olema , et mitte hiljem pettuda ning langeda pettu ohvriks ! ning selgus mind muretsema panev probleem.
Juhin kallite seltsimeeste tähelepanu mootori võimsusele!
Kas ma hakkan siis kindlustust saama antud kw-e järgi või on see taaskordne bläkk ark osakonna poolelt ?
Lumerohket talve ilma soovides Ette Tänades teie Sm. Tyymiis |
|
Tagasi üles |
|
 |
Velts Seltsimees

Liitunud: Sep 18, 2008 Teateid: 97 Asukoht: Kabala k, Türi v, Järvamaa
|
Postitatud: K nov 26, 2008 8:49 pm Postita teema: |
|
|
Kuidagi vähevõitu neid KW-e ,minu 24-l on küll 68 KW! |
|
Tagasi üles |
|
 |
Tyymiis Seltsimees

![]()
|
Postitatud: N nov 27, 2008 1:28 am Postita teema: |
|
|
Velts kirjutas: | Kuidagi vähevõitu neid KW-e ,minu 24-l on küll 68 KW! |
minulgi sama hämming eelneval volgal kah 68kw!!! |
|
Tagasi üles |
|
 |
Sohver Seltsimees

|
Postitatud: N nov 27, 2008 12:32 pm Postita teema: |
|
|
Kas sa saadaksid selle lingi, millelt said ark- is need andmed. Kunagi kui uudistes sellest rääkis siis sain ARK lehelt selle kätte, kuid nüüd enam ei leia. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Tyymiis Seltsimees

![]()
|
|
Tagasi üles |
|
 |
Velts Seltsimees

Liitunud: Sep 18, 2008 Teateid: 97 Asukoht: Kabala k, Türi v, Järvamaa
|
Postitatud: N nov 27, 2008 2:56 pm Postita teema: |
|
|
Parandan veidi ennast ikkagi 63KW |
|
Tagasi üles |
|
 |
Zaparov Seltsimees

Liitunud: Jun 27, 2005 Teateid: 881 Asukoht: Nõo sohvoos 4 jaoskond!
|
Postitatud: N nov 27, 2008 3:09 pm Postita teema: |
|
|
Imelik ja kuidas saab seal kw rea peal 1 olla, ja ma ei näe ka esmaregistreerimise kuupäeva, soovitan sul Tyymiis vaadata
seda autot põhjalikult,et ta mingi Koeru kapitaalist läbikäinud pole, või siis on seal ARK andembaasis ebatäpsused see, ka see pole miski ime.
Nt kui teistel seltsimeestel on kw märkitud 68,63 siis minul on huvitav huvitav hoopiski 66 kw passis kirjas!
Kusagil raamatus aga oli märgitud,et ZMZ-24d on 70kW ja ZMZ 2401 on 66 kw, kuidas tegelikult on ma ei teagi, sellele vastaku targem inimene. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Tyymiis Seltsimees

![]()
|
Postitatud: N nov 27, 2008 3:12 pm Postita teema: |
|
|
seda arvasin ma isegi eks siis tuleb ühel vähem töisel päeval aga linna riided selga tõmmata ja kingadki ära viksida ning seda sammud ark poole läbi poriste linnatänavate !!! |
|
Tagasi üles |
|
 |
Sohver Seltsimees

|
Postitatud: N nov 27, 2008 4:04 pm Postita teema: |
|
|
Minul on auto passis ja ka ark lehel 70 kw. Gaz 24- 01 1981. Et seegi siis tavapäratu, kui arvestada et enamusel on 68. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Zaparov Seltsimees

|
Postitatud: N nov 27, 2008 4:55 pm Postita teema: |
|
|
Nende kw on üks igavene jama minu arust toon veel näiteid oma autode puhu:
M408 36kW passis, tegelikult peaks uzma-408 mootor olema miski 42 kW,
selle alusel jääks nagu mulje,et mul autol on ZAZi mootor
VAZ 21031 1,5 mootor passis 56 kW , kahjuks selle mootori tehase andmeid ei tea
Samas on miskit moodi hea kui sul passis on kw vähem märgitud kui tegelikult siis on ka kindlustus natuke odavam. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Tyymiis Seltsimees

![]()
|
Postitatud: N nov 27, 2008 5:07 pm Postita teema: |
|
|
noo aga kui nüüd passis on mul õige kilowattide arv ning ark lehel on 1kw kas ma siis saan pea tasuta kindlustust tekkib mõtte et siiski jätta see kingade viksimine ja linnariiete suurpuhastus ära ! kuna nii oleks juu õite hää kogu ülejäänud raha eest antud isendit täiendada ! oh ma ei või ml nimelt ei vea kohe mitte üldse viimasel ajal autoostudega hiljuti ostetud bmw 4.0l v8 210kw selgus et sellega on aresti teema ehk siis maakeeli võõrandamis keeld poleks mina oma silmaga elus lootnud ära näha 45a härrasmeest kes siukest tempu minuga tegi (loomulikkult lubaduseks oli et ajab kõik korda nüüd on juba kaunis kuukene möödunud kuid võõrandamis keeld endiselt püsib )
aga ei ole mul siin hetkel aega pikkemalt lobada tuleb taas traktor tööle ajada ja põrutada kolhoos avarustesse tööd tegema
Jõulist tööpäeva jätku teilegi kallid seltsimehed !!! |
|
Tagasi üles |
|
 |
Zaparov Seltsimees

|
Postitatud: N nov 27, 2008 9:52 pm Postita teema: |
|
|
Sm.Tyymiis soovitan teil ikka enne volga ostmist põhjamatid üles tõsta,et seal alla miskit üllatust ei oleks , mis puudutab 1kw siis ma arvan,et tegemist on miski eksitusega ja see peaks likvideeritama autole uue europassi väljastamisega. |
|
Tagasi üles |
|
 |
diesel Seltsimees

|
Postitatud: R nov 28, 2008 10:07 am Postita teema: |
|
|
jepp, passi vahetades paikab ark vead ää.
ja 1 kilovatt ei tähenda väikest kindlustust.
ma peast ei tea, a mingi umbes 70 hobuse juures on kõikse väiksema taksi piir. ja alla selle läevad keik ühte patta. sama on ülemise otsaga, kuskil paari-kolmesaja hobuse juurest enam taks ei tõuse. |
|
Tagasi üles |
|
 |
MTJ juhataja Seltsimees

|
Postitatud: R nov 28, 2008 3:21 pm Postita teema: |
|
|
Zaparov kirjutas: |
jääks nagu mulje,et mul autol on ZAZi mootor |
Ehk aitab Teid see, kui tuletan meelde, et vanasti kasutati võimsuse näitamiseks mõõtühikuna hobujõudu, mitte kW. Mälu järgi pakun, et 1 hj=0,736kW |
|
Tagasi üles |
|
 |
Zaparov Seltsimees

|
Postitatud: R nov 28, 2008 10:20 pm Postita teema: |
|
|
MTJ juhataja kirjutas: | Zaparov kirjutas: |
jääks nagu mulje,et mul autol on ZAZi mootor |
Ehk aitab Teid see, kui tuletan meelde, et vanasti kasutati võimsuse näitamiseks mõõtühikuna hobujõudu, mitte kW. Mälu järgi pakun, et 1 hj=0,736kW |
Natuke halvasti sõnastatud minu poolt,tahtsin öelda,et minu ühe tuttava ZAZ 968M passis on ka mootori võimsuseks 36kw märgitud, siit tõin näite. |
|
Tagasi üles |
|
 |
|