Liitunud: Dec 01, 2004 Teateid: 575 Asukoht: Käesalu, Keila vald
Postitatud: K mai 30, 2012 4:01 pm Postita teema:
Lubage mul omalt poolt isiklikult avaldada sügavat tänu korraldajatele ja osalejatele! Suur töö on taaskord ära tehtud!
Ning kummardus ka meie võõrustajale Liinuskale.
Kunagi varem pole ma autos istujate vastu nii leebe ja samas Volga ning enda suhtes nii okkaline olnud. Põhjuseid leiti mitmeid - ebaühtlane tühikäik (hiljem kodus keerasin segukruvi õigesse asendisse tagasi) koos ebarahuldava võimsusega ning pealejäämisest suitsevad pidurid. Oh õud. Ning järgmise päeva lõpul üllatas masin mind veelkord: alloleval pildil on näha sm. Metalliotsija reisi kuulsusetu lõpp...
Hetk enne pemmi vajus piduripedaal ükskõikselt põrandani.
Aga ilusamaid ja rõõmsamaid fotosid luban ka edastada.
D. Metallov. "Optimistil pole võimalik meeldivalt üllatuda". _________________ Haapsalu EPT
Viimati muutis Sm. Metalliotsija (N mai 31, 2012 6:17 pm), kokku muudetud 2 korda
Liitunud: Nov 08, 2004 Teateid: 2784 Asukoht: Telliskivi, Viimsi
Postitatud: N juuni 07, 2012 12:59 pm Postita teema:
Toredaid pilte olete teinud. Osadelt piltidelt ei jõua ära imestada, millistesse kohtadesse te sattunud olete.
Mina oleksin kahtlemata huvitatud võimalikust paljudest piltidest, et sügisel neist jälle 12 kaadrit välja valida. _________________ Terve aasta poole aastaga
Postitatud: R juuli 13, 2012 12:55 am Postita teema:
Sm. metalliotsija`le lohutuseks.
Ei, Te ei ole esimene, kellel selline õnnetus EA järgsel päeval (ööl) juhtus.
Täpselt 2 a. tagasi juhtus ka nii ja sellele järgnesid salapärased juhtumised
Ajatsoon on EET Eesti talveaeg Mine lehele Eelmine1, 2, 3
Lehekülg 3, kokku lehekülgi 3
Sa ei saa teha algatada uusi teemasid selles foorumis Sa ei saa vastata teemdaele selles foorumis Sa ei saa muuta oma teateid selles foorumis Sa ei saa kustutada oma teateid selles foorumis Sa ei saa hääletada küsitlustes selles foorumis
volga.ee ei vastuta foorumis tehtud postituste eest. volga.ee jätab endale õiguse kustutada ja redigeerida
kommentaare, mis ei vasta sisult headele tavadele.