Postitatud: N mär 24, 2011 9:07 am Postita teema: I seeria GAZ-21
Ehk pakub mõnele kaasfoorumlasele huvi. Eile käisime vaatamas ühte Volgat, mis piltidel tundus omavat I seeria keret (müüakse II seeria pähe, sest birka on vahetatud).
Autol on tõesti I seeria kere, millele on paigutatud põranda käigukang ja sisemised uksetihendid on moodsamad.
Korralik esistange ja esipõll, õige kapotikinnitus (kapott on juba hilisem) ja radiaator, puuduvad klaasipesijad. Isegi mootor võib olla algne (karterituulutus tuleb välja tagumisest luugist jagaja tagant).
Selle auto saaks taastada mõistliku vaevaga I seeriana. Puudub algne armatuurlaud, esivõre ja hoobamortidega esisild (praegu on veel täitsa saadaval üks nn. üleminekumudel, millel on peal keskmäärimine ja hoobamortidega esisild).
Postitatud: R mär 25, 2011 9:08 am Postita teema:
Huvitav- huvitav. Miks ta on rubriigis Üritused.
Mina võtaks osa. Kindlasti on, mida õppida ja teiste meeste autosid võrrelda.
Palun mõned pildid ette. _________________ Kaldi 5025 328
Annan ka ehitusabi
Postitatud: R mär 25, 2011 11:54 am Postita teema:
Kaldi kirjutas:
Huvitav- huvitav. Miks ta on rubriigis Üritused.
Oh kui hea, et on terve loogikaga kaaslasi, sest endal jääb osa asju lahti rääkimata!
Üritus toimus juba siis, kui käisime ühe vanatehnikahuvilise initsiatiivil seda müügis olevat autot vaatamas. Kui ma üksinda midagi teen, siis ma seda veel ürituseks ei pea, aga kui keegi mind kuskile kaasa kutsub, siis nagu võiksin seda ka ürituseks nimetada. Kuigi värskes õllereklaamis tõestatakse meile, et ka üksi õlle libistamine on tänapäeval ärikohtumine tshehhidega.
Kuna minu kaaslasel on pooleli ühe suurema sõiduki taastamine, siis ta seda autot enda jaoks kinni ei pannud ja igaüks, kelle hing himustab algupärase Volga poole võib seda vaatama minna.
Minu arvates võiks see auto täie õigusega kunagi veel sõita viisnurga all, sest sellisena on ta tehasest ka väljunud. Pildi ja hinna leiate Soovist, kui teate milline I seeria stange on.
Postitatud: R mär 25, 2011 4:27 pm Postita teema:
Vahur. Nagu Sa tead, teeme enamus Gaz 21 omanikke auto seeriate vahel vahet. Ära hoia infot kinni. Millal saab vaatama minna. _________________ Kaldi 5025 328
Annan ka ehitusabi
Postitatud: L mär 26, 2011 9:08 am Postita teema:
Sm Heikson kirjutas:
Huvitav, pildilt paistis pikk vihmaveerenn nagu kolmanda seeria keredel.
I seeria oligi pika renniga (alla jääb ainult kroomiringi laiune vaba riba). Alles nn. 58.a. üleminkumudelitele tulid 2/3 pikkusega rennid, mis olid kasutusel kuni 63.a. sügiseni (mul on III seeria 63.a. "kaksikud", millest esimene on lühikese, teine on juba pika renniga).
Sa ei saa teha algatada uusi teemasid selles foorumis Sa ei saa vastata teemdaele selles foorumis Sa ei saa muuta oma teateid selles foorumis Sa ei saa kustutada oma teateid selles foorumis Sa ei saa hääletada küsitlustes selles foorumis
volga.ee ei vastuta foorumis tehtud postituste eest. volga.ee jätab endale õiguse kustutada ja redigeerida
kommentaare, mis ei vasta sisult headele tavadele.