Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Sõnum |
Tyymiis Seltsimees
Liitunud: Jan 11, 2008 Teateid: 63 Asukoht: HPS-Martna city-Tln
|
Postitatud: E mär 23, 2009 2:58 pm Postita teema: Balti kett 2009 ! |
|
|
Kuna Nähtavasti on suurem osa siinseid seltsimehi juba härraste staatuses ning vanema põlvkonna esindajate gruppi kuuluvad siis oleks huvitav kuulda teie poolseid arvamus avaldusi sellisel teemal nagu Balti kett 2009 !
Võib olla , et siinsed härrased pole ka sellenimelisest aktsioonist (üritusest ) midagi kuulnud siis viin teid asjaga vähe rohkem kursi!
Põhimõtteliselt on siis nii , et on tekkinud grupp noori kes huvitusid taaskordse balti ketti korraldamisest kuna teatavasti möödub kunagisest balti kettist 23 august 20 aastat!
http://www.orkut.com/Main#Community.aspx?cmm=55575664
antud lingil on siis rohkemat ja täpsemat infot selle kohta !
Ärge kurjustage siis minu pihta kuna teema pole seotud volgadega !
Teid Tänades ning Kaunist Kevadet Soovides Sm. Tyymiis |
|
Tagasi üles |
|
|
Sm Varblane Seltsimees
|
Postitatud: E mär 23, 2009 8:51 pm Postita teema: |
|
|
Siiski paljudel pole Orkutis kasutajat(ka minul pole).Hea kui see Orkuti kasutamis protsent siin foorumis 0,0001% on. |
|
Tagasi üles |
|
|
Charly Seltsimees
Liitunud: Nov 09, 2004 Teateid: 181 Asukoht: Tallinn; Järvamaa
|
Postitatud: E mär 23, 2009 9:05 pm Postita teema: |
|
|
Minul on populaarse suhtluskommuuni Orkut kasutajakonto.
Sellegi poolest ma sisutühjadele provokatsioondele ei allu! _________________ G 24 - metallipuruna, Fleetwood `94; Civic Hybrid `08; Porsche `86; 525iA |
|
Tagasi üles |
|
|
Sm.Tihhonov Seltsimees
Liitunud: Nov 08, 2004 Teateid: 2784 Asukoht: Telliskivi, Viimsi
|
Postitatud: E mär 23, 2009 11:52 pm Postita teema: |
|
|
Mina usun, et Balti kett oli kordumatu. Kuigi ma ise nägi Balti ketti vaid beezi Vaz 21063 tagaistmelt.
Iga hea filmi teine osa on tavaliselt ämber.
Martin
... orkuti konto omanik _________________ Terve aasta poole aastaga |
|
Tagasi üles |
|
|
Tyymiis Seltsimees
|
Postitatud: T mär 24, 2009 9:10 am Postita teema: |
|
|
Sm.Tihhonov kirjutas: | Mina usun, et Balti kett oli kordumatu. Kuigi ma ise nägi Balti ketti vaid beezi Vaz 21063 tagaistmelt.
Iga hea filmi teine osa on tavaliselt ämber.
Martin
... orkuti konto omanik |
seda muidugi , et on kordumatu ning isegi samasugust fiilingut ei ole võimalik saavutada aga kes käisid ka öölaulupeol teavad , et ei ole kl sama asi v miskit aga siiski tekkitab see taas ühtsuse tunnet ! |
|
Tagasi üles |
|
|
mel Seltsimees
|
Postitatud: T mär 24, 2009 9:47 am Postita teema: |
|
|
Tyymiis kirjutas: | [
seda muidugi , et on kordumatu ning isegi samasugust fiilingut ei ole võimalik saavutada aga kes käisid ka öölaulupeol teavad , et ei ole kl sama asi v miskit aga siiski tekkitab see taas ühtsuse tunnet ! |
Siinkohal paneks ka oma tagasihoidliku arvamuse kirja.
Osalesin ka 20. aastat tagasi toimunud öölaulupidudel ning seetõttu saan mõlemaid võrrelda
Tõesti, 2008a. augustis toimunud öölaulupidu- (M)ärkamisaeg)- oli äärmiselt võimas, rahvarohke, ühtne ja isamaaliliselt meeleolukas. Mitmed sündmused langesid ajaliselt jällegi kokku: äreva poole pealt oli Venemaa ja Gruusia sõjaline konflikt. Positiivse poole pealt aga asjaolu, et G.Kanter oli äsja tulnud olümpiavõitjaks! Rahval oli emotsioone!
Eestimaal on ju ühislaulmise (laulupidude) traditsioon üle sajandi pikk.
Balti keti kohta ütleksin samuti, et selline üritus oli ainulaadne, kordumatu!
Sellist kolme Balti riigi inimeste ühtset feelingut ei tekita mitte ükski nn kordus Balti kett
Viimati muudetud mel poolt (T mär 24, 2009 11:58 am), kokku muudetud 1 korda |
|
Tagasi üles |
|
|
Tyymiis Seltsimees
|
Postitatud: T mär 24, 2009 10:06 am Postita teema: |
|
|
mel kirjutas: | Tyymiis kirjutas: | [
Siinkohal paneks ka oma tagasihoidliku arvamuse kirja.
Osalesin ka 20. aastat tagasi toimunud öölaulupidudel ning seetõttu saan mõlemaid võrrelda
Tõesti, 2008a. augustis toimunud öölaulupidu- (M)ärkamisaeg)- oli äärmiselt võimas, rahvarohke, ühtne ja isamaaliliselt meeleolukas. Mitmed sündmused langesid ajaliselt jällegi kokku: äreva poole pealt oli Venemaa ja Gruusia sõjaline konflikt. Positiivse poole pealt aga asjaolu, et G.Kanter oli äsja tulnud olümpiavõitjaks! Rahval oli emotsioone!
Eestimaal on ju ühislaulmise (laulupidude) traditsioon üle sajandi pikk.
Balti keti kohta ütleksin samuti, et selline üritus oli ainulaadne, kordumatu!
Sellist kolme Balti riigi inimeste ühtset feelingut ei tekita mitte üksi nn kordus Balti kett |
jah olen nõus kuid miks mitte seda veelkord näidata , et me siiski oleme veel olemas ja mäletame seda sündmust ja tunnustame seda kõrgelt ? (ka mina osalesin esimesel Balti Kettil ) ning ka seekord aetakse asja koos eelnevate eelneval korral olnud riikidega ! |
|
Tagasi üles |
|
|
Charly Seltsimees
Liitunud: Nov 09, 2004 Teateid: 181 Asukoht: Tallinn; Järvamaa
|
Postitatud: T mär 24, 2009 10:44 am Postita teema: |
|
|
Kui aus olla, siis ma ei usu sellesse üritusse. Õigemini ürituseks see jääbki.
Kogu asjal on lisaks (M)ärkamisaja kaja juures.
Meil pole enam Läti-Leeduga ühist võitlust. Hetkel majanduskitsikuses võitleb iga indiviid enese eest, riikidest rääkimata. _________________ G 24 - metallipuruna, Fleetwood `94; Civic Hybrid `08; Porsche `86; 525iA |
|
Tagasi üles |
|
|
mel Seltsimees
|
Postitatud: T mär 24, 2009 11:59 am Postita teema: |
|
|
Charly kirjutas: | Meil pole enam Läti-Leeduga ühist võitlust. Hetkel majanduskitsikuses võitleb iga indiviid enese eest, riikidest rääkimata. |
Täiesti nõus |
|
Tagasi üles |
|
|
Tyymiis Seltsimees
|
Postitatud: T mär 24, 2009 12:16 pm Postita teema: |
|
|
mel kirjutas: | Charly kirjutas: | Meil pole enam Läti-Leeduga ühist võitlust. Hetkel majanduskitsikuses võitleb iga indiviid enese eest, riikidest rääkimata. |
Täiesti nõus |
aga äkki see ongi see suur viga mis tehakse on teada , et mitmekesi vastu astudes probleemidele on ikke lihtsam kui üksi ! |
|
Tagasi üles |
|
|
Sm. Autojuht Seltsimees
|
Postitatud: T mär 24, 2009 9:34 pm Postita teema: |
|
|
Sama hästi võiks korrata MRP-AEG ülesastumist Hirvepargis ja fosforiidikampaaniat.
Balti kett on ja jääb üheks paljudest kordumatutest meeleaavaldustest tollase võimu ja riigikorra vastu.
Lugupidamisega
Sm. Autojuht |
|
Tagasi üles |
|
|
|