Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Sõnum |
Sm. Heiko Seltsimees

|
Postitatud: P mär 05, 2006 10:39 am Postita teema: Pingsalt oodates kevadet |
|
|
Iga hommik peale ärkamist esimese asjana heidan pilgu aknasse, ja ikka saan vastuse ,et kevad pole veel sabunud.
Nende pikkade talvekuude jooksul olen tüdinud kapitalistlikust rämpsut nagu kõik need BMW,RENAULT,FORD,MAN...
Igasugu konditsioneerid ,roolivõimendi,ABS,RDS...
Kuhu on kadunud nii meeldiv kõrvale vilin mida tekitavad G21 kitsad kummid igas kurvis ja sõltumatta sõidukiirusest.???
Kuhu on kadunud kõrvu silitav mootori turtsumine kapoti all.???
Miks keeran tuima näoga rooli oma bmw helikindlustatud salongis ,kus peale lemmikraadio MAJAK helirütmide ei kostu ainsatki välisheli ?????
Jah pean tunnistama lugupeetud seltsimehed...,et olen nõrk ... nõrk volga 3 käigulise manuaal käigukasti vastu.
Vabandan aga vist tekitasid sulavad jääpurikad katuseräästas minus sellise tunde.
Lugupidamisega Sm. Heiko ... oodates kevadet.
P.S selle tunde võis tekitada ka kevadväsimusest tingitud vitamiinipuudus. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Sm. Tasku Seltsimees

|
Postitatud: P mär 05, 2006 8:07 pm Postita teema: |
|
|
Sellise väljanägemisega 21?! Soolases lumehanges?! Tuule käes?! Vihmas?! Katusel linnugripisitt?!
Et oleks esimesel võimalusel garaazist asjad korterisse viidud ja Volga garaazi aetud. Muidu keerab nurga tagant välja rohelist värvi Gaz - 51, mille furgoonil tekst: HLEB ja palutakse kaasa tulla..... |
|
Tagasi üles |
|
 |
Sm. Heiko Seltsimees

|
Postitatud: P mär 05, 2006 10:25 pm Postita teema: vot nii |
|
|
Lugupeetud Sm.Tasku
Palun siiralt andeks aga kuna olen mitte eriti hästi tasustatud lihttööline ja suudan lubada endale maximum 2 garaazi ja 2 parkimiskohta koduhoovis ...FORD mikrobuss sellel pildil on samuti minu transpordivahend.
Ning ühes nendest garaazidest on varuosad... seda näeb siit http://volga.ee/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=737
ja teises garaazis on taastamist ootav gaz21 mille leidmise lugu ilmub järgmisel nädalal .
Palun mind vabandada.
Lugupidamisega Sm.Heiko |
|
Tagasi üles |
|
 |
|
|
Sa ei saa teha algatada uusi teemasid selles foorumis Sa ei saa vastata teemdaele selles foorumis Sa ei saa muuta oma teateid selles foorumis Sa ei saa kustutada oma teateid selles foorumis Sa ei saa hääletada küsitlustes selles foorumis
|
volga.ee ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
volga.ee jätab endale õiguse kustutada ja redigeerida
kommentaare, mis ei vasta sisult headele tavadele.
|