Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Sõnum |
Sm.Tihhonov Seltsimees

Liitunud: Nov 08, 2004 Teateid: 2784 Asukoht: Telliskivi, Viimsi
|
Postitatud: T veeb 08, 2005 12:58 pm Postita teema: Fotoreportaaž "TALVINE TALLINN" |
|
|
Nooruke reporter ja harrastuspiltnik Sm.Tasku kaamerasilm on püüdnud tabada talvise pealinna põnevamaid objekte ja vaatamisväärsusi. Plaanitakse anda välja (tasku)kalender.
Nautige loodust.
Viimati muudetud Sm.Tihhonov poolt (R mai 13, 2005 2:06 pm), kokku muudetud 1 korda |
|
Tagasi üles |
|
 |
Sm.Tihhonov Seltsimees

|
Postitatud: K veeb 09, 2005 12:53 pm Postita teema: |
|
|
Veel üks talvine vaatamisväärsus. Pildistatud aia tagant. Loodame, et kevadveed minema ei vii.
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
Sm. Punane Parun Seltsimees

|
Postitatud: K veeb 09, 2005 2:59 pm Postita teema: |
|
|
Jaa, piltnikud on tuvastatavad viimasel pildid sinise kapitalistlikku päritolu Mini järgi...Ja see ülevalt teine Volga ei saagi tõesti lumiseks minna, sest ta on kogu aeg liikumises.Ilmselt sõidab temaga keegi Lukoili teenindusjaam töötajatest, sest ta pidevalt pargib seal ja suvel teda ka kõbiti pisut (pilt on samas paigas tehtud). _________________ Wolga - nur fliegen ist schöner... |
|
Tagasi üles |
|
 |
Sm. Tasku Seltsimees

|
Postitatud: N veeb 10, 2005 9:17 pm Postita teema: |
|
|
Kokkuvõttes võib öelda, et koondpilt oli masendav. Fikseerisin ära ka meid huvitavate esemete paiknemise aadressid. Seda juhuks, kui need nüüd lume alt välja sulavad ja nii jaanipäeva paiku samadel positsioonidel seisavad. Aga see sümpaatne roheline ja see Lukoili bensiinijaama direktori oma sõidavad võib - olla oma maise teekonna lõpuni. Ja mõnel autol oli väga sümpaatsed plekist ilukilbid......
Lugupidamisega
Sm. Tasku
Käib linna peal passimas..... |
|
Tagasi üles |
|
 |
Sm.Tihhonov Seltsimees

|
Postitatud: N veeb 10, 2005 9:59 pm Postita teema: |
|
|
Selliseid ilukilpe müüakse Tartus Ülo Äris uhiuusi. Hinda ma ei tea. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Sm. Remmelgas Seltsimees

Liitunud: Nov 14, 2004 Teateid: 33 Asukoht: Kuusalu, Tondiloss
|
Postitatud: R apr 22, 2005 5:49 am Postita teema: |
|
|
Teisel pildil olev Volga on jah suht igapäeva auto vist.
Aga viimasel ajal olen seal lukoili juurers märganud et, austuseks autojuhile, hakkab see ratastega laev veidi värskemat ilmet võtma.
Neljandal pildil olevast autost sõidan ka iga päev mööda. Olen isegi plaaninud teda ekstra lähemalt vaatama minna aga.....
Materiaalsetel kaalutlustel olen siiski loobunud, pole ju mõtet ennast niisama piinama minna. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Sm. Remmelgas Seltsimees

Liitunud: Nov 14, 2004 Teateid: 33 Asukoht: Kuusalu, Tondiloss
|
Postitatud: R apr 22, 2005 5:55 am Postita teema: |
|
|
Sm.Tihhonov kirjutas: | Selliseid ilukilpe müüakse Tartus Ülo Äris uhiuusi. Hinda ma ei tea. |
Milliseid ilukilpe sa silmas pead.
Neid kodaraimitatsiooniga???
Selliste hinda tahaks küll teada saada, sest praegused kilbid on oma ilu minetanud. |
|
Tagasi üles |
|
 |
gazik Seltsimees

|
Postitatud: R apr 22, 2005 5:02 pm Postita teema: |
|
|
Neid kodaratega ilukilpe ei ole enam seal, sest ostsin need ise ära. Koos kinnitusaasadega kompl. hind oli nõks alla 300 kr . Kui kellegil seltsimehel on tõesti väga suur vajadus nende järgi siis võimalik, et võin vahetada miski huvitava jupi vastu. _________________ AADU KADAKAS
psü-psühhiaater(suiti maal, enamust aega hullumajas) Abiliin ja nõustamine GSM 534 97951 |
|
Tagasi üles |
|
 |
wax Seltsimees

|
Postitatud: T nov 07, 2006 11:00 am Postita teema: |
|
|
Talv auulis.
 |
|