Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Sõnum |
gazik Seltsimees

|
Postitatud: L apr 21, 2007 10:16 pm Postita teema: Olen süüdi- sm.Kurvjakov V.I. puhtsüdamlik ülestunnistus |
|
|
Karaganda Oblastivalitsuse Prokuratuurile,
Karaganda Lastehaigla nr.4 partorgile
ÜLESTUNNISTUS
Mina, Karaganda Lastehaigla nr.4 autojuht Kurvjakov V.I. sõitsin eila haiglale kuuluva Gaz 22-ga meie haigla peaarsti Terentjeva S.I- le koju järgi.
Teel mikrorajooni, V.I.Lenini prospektilt ära keerates ei märganud ma ees peatunud autot Gaz 69 ja sõitsin sellele tagant otsa.
Miilitsa teatel olin purjus, kuid nii see ei olnud, kuna minu mõningast kiirustamist ja lõhnade esinemist võis põhjustada kirurgiriistade komplekti desinfitseerimisvedeliku nõu, mis kurvis kanderaami alla veeres ja lekkima hakkas. Ka väitsid inspektorid, et ma ei käi mööda joont sirgelt. See võis olla põhjustatud asjaolust, et varahommikust saati olin teinud autole TH 1-te ja kanalis vist jalga vigastasin.
Küll aga olen süüdi avarii põhjustamises minu kätte usaldatud riigile kuuluva Volgaga.
Samuti olen nõus, et alates käesolevast jaanuarist 1964, mil minule usaldati uus ametiauto ei ole see esimene kord avariisse sattuda ja seda lõhnad juures.
Leian, et minu käitumine ei ole olnud heaks eeskujuks teistele kommunistlikele noortele autojuhtidele meie sõbralikus ja teenekas kollektiivis.
Seepärast palun meie haigla partei algorganisatsioonil määrata mulle õiglane karistus selle vääritu teo eest.
Karaganda Lastehaigla nr.4 autojuht
sm.Kurvjakov V.I. |
|
Tagasi üles |
|
 |
gazik Seltsimees

|
Postitatud: L apr 21, 2007 10:19 pm Postita teema: |
|
|
Lisada väljavõte toimikust.
Partorg Sidorov G.H. |
|
Tagasi üles |
|
 |
|
|
Sa ei saa teha algatada uusi teemasid selles foorumis Sa ei saa vastata teemdaele selles foorumis Sa ei saa muuta oma teateid selles foorumis Sa ei saa kustutada oma teateid selles foorumis Sa ei saa hääletada küsitlustes selles foorumis
|
volga.ee ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
volga.ee jätab endale õiguse kustutada ja redigeerida
kommentaare, mis ei vasta sisult headele tavadele.
|