Volgaklubi kodu Forums-viewtopic-Olen süüdi- sm.Kurvjakov V.I. puhtsüdamlik ülestunnistus
Kodu
Foorum
Galerii
Kontakt
Kuuluta

· Avalehele
· Klubi tutvustus
· Liikmete nimekiri
· Ürituste kalender
· GAZ Ajalugu
· GAZ Mudelid
· Volgad meedias
· Maailm ja mõnda
· Ümberehitused
· Tehnoabi
· Uudiste arhiiv
· Lingid
· Kasutajate nimekiri
· Foorum

Praegu on, 277 külastaja(d) ja 0 kasutaja(d) kes on praegu portaalis.

Sa oled Anonüümne kasutaja. Sa saad registreerida vabalt vajutades SIIA

Volgaklubi foorum :: Vaata teemat - Olen süüdi- sm.Kurvjakov V.I. puhtsüdamlik ülestunnistus
Galerii  Laadi pilte serverisseLaadi pilte  OtsiOtsi   ProfiilProfiil   Logi sisse, et kontrollida oma privaatsõnumeidLogi sisse, et kontrollida oma privaatsõnumeid   Logi sisseLogi sisse 

Olen süüdi- sm.Kurvjakov V.I. puhtsüdamlik ülestunnistus

Uus teema   Vasta sellele teemale    Volgaklubi foorum -> Vaba teema
Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat  
Autor Sõnum
gazik
Seltsimees
Seltsimees

Teateid: 1327

TeadePostitatud: L apr 21, 2007 10:16 pm    Postita teema: Olen süüdi- sm.Kurvjakov V.I. puhtsüdamlik ülestunnistus Vasta viitega

Karaganda Oblastivalitsuse Prokuratuurile,
Karaganda Lastehaigla nr.4 partorgile

ÜLESTUNNISTUS

Mina, Karaganda Lastehaigla nr.4 autojuht Kurvjakov V.I. sõitsin eila haiglale kuuluva Gaz 22-ga meie haigla peaarsti Terentjeva S.I- le koju järgi.
Teel mikrorajooni, V.I.Lenini prospektilt ära keerates ei märganud ma ees peatunud autot Gaz 69 ja sõitsin sellele tagant otsa.
Miilitsa teatel olin purjus, kuid nii see ei olnud, kuna minu mõningast kiirustamist ja lõhnade esinemist võis põhjustada kirurgiriistade komplekti desinfitseerimisvedeliku nõu, mis kurvis kanderaami alla veeres ja lekkima hakkas. Ka väitsid inspektorid, et ma ei käi mööda joont sirgelt. See võis olla põhjustatud asjaolust, et varahommikust saati olin teinud autole TH 1-te ja kanalis vist jalga vigastasin.
Küll aga olen süüdi avarii põhjustamises minu kätte usaldatud riigile kuuluva Volgaga.
Samuti olen nõus, et alates käesolevast jaanuarist 1964, mil minule usaldati uus ametiauto ei ole see esimene kord avariisse sattuda ja seda lõhnad juures.
Leian, et minu käitumine ei ole olnud heaks eeskujuks teistele kommunistlikele noortele autojuhtidele meie sõbralikus ja teenekas kollektiivis.
Seepärast palun meie haigla partei algorganisatsioonil määrata mulle õiglane karistus selle vääritu teo eest.

Karaganda Lastehaigla nr.4 autojuht
sm.Kurvjakov V.I.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatteade
gazik
Seltsimees
Seltsimees

Teateid: 1327

TeadePostitatud: L apr 21, 2007 10:19 pm    Postita teema: Vasta viitega

Lisada väljavõte toimikust.

Partorg Sidorov G.H.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatteade
Reasta teated eelmise järgi:   
Uus teema   Vasta sellele teemale    Volgaklubi foorum -> Vaba teema Ajatsoon on EET Eesti talveaeg
Lehekülg 1, kokku lehekülgi 1

Hüppa:  
Sa ei saa teha algatada uusi teemasid selles foorumis
Sa ei saa vastata teemdaele selles foorumis
Sa ei saa muuta oma teateid selles foorumis
Sa ei saa kustutada oma teateid selles foorumis
Sa ei saa hääletada küsitlustes selles foorumis

volga.ee ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
volga.ee jätab endale õiguse kustutada ja redigeerida kommentaare, mis ei vasta sisult headele tavadele.

Forums ©
Copyright © by Volgaklubi koduleht 2004
Kõik õigused reserveeritud