Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Sõnum |
2410 Seltsimees

|
Postitatud: P dets 19, 2004 4:31 pm Postita teema: Lõhuti M21. |
|
|
http://www.volga.nl/bangersEN.htm
Püüdsin leida infot Volgade kohta netist ja sattusin tegelasele kes pani aga Fordi V6-e aistevahele ning siis romutas auto.
Huvitav, kas mõnda muud polnud lõhkumiseks? |
|
Tagasi üles |
|
 |
Sm.Tihhonov Seltsimees

Liitunud: Nov 08, 2004 Teateid: 2784 Asukoht: Telliskivi, Viimsi
|
Postitatud: T dets 21, 2004 2:34 pm Postita teema: |
|
|
Aga tõsta klaas ja pühi pisar silmanurgast. Mõtle positiivselt. Iga lõhutud Volga tõstab alles jäävate väärtust. Veel paar aastat sõidetakse Eestis Gaz 24-ga romurallit ja mingil hetkel on need otsas. Siis võtab veel paar aastat ning ühtäkki maksabki korralik Gaz 24 60000 krooni.
Aga eks kahju ole ikka. Niisamuti hakkas endal silmanärv tõmblema, kui Major Mooni hoovi peal miilitsavärvides romutatud Gaz 2402-te nägin. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Parm Seltsimees

|
Postitatud: N dets 30, 2004 12:22 am Postita teema: Romuralli |
|
|
Jah kahju on vaadata-kuulata sellest... aga romuralli jutuga tuli mulle meelde eelmise omaniku ütlus et ta müüb oma volga maha juhul kui seda ei kasutata romuralli jaoks ja hoidku masinat hästi. Seda lubasidki mu sõbrad ning kinkisid selle mulle... ning minagi andsin sama lubaduse |
|
Tagasi üles |
|
 |
|
|
Sa ei saa teha algatada uusi teemasid selles foorumis Sa ei saa vastata teemdaele selles foorumis Sa ei saa muuta oma teateid selles foorumis Sa ei saa kustutada oma teateid selles foorumis Sa ei saa hääletada küsitlustes selles foorumis
|
volga.ee ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
volga.ee jätab endale õiguse kustutada ja redigeerida
kommentaare, mis ei vasta sisult headele tavadele.
|