Postitatud: R dets 10, 2004 12:25 pm Postita teema: Gaz 2410 mudelid.
Gazi mudelite all oli juttu ka mõnedest 2410 mudelitest. Täiendaks väikese lühi iseloomustustega seda.
Baasmudel Gaz 2410 omab mõningaid modifikatsioone.
-Gaz 2411 Ehitatud taksoks.Omab mootorit millel on madaldatud surveaste bensiini A-76(kes veel mäletab) kasutamiseks.Autole on pealepandud taksomeeter,katusele plafoon,salongi roheline märgutuli.
Raadiot,antenni ja sgaretisüütajat ei paigaldatud.
-Gaz 2412 Ehitatud universaalkerega,viieukseline,kolme istmereaga sõiduautoks. Teise ja kolmanda istmerea kokkuklappimisel moodustub sile põrana kauba jaoks.Seoses suurendatud kandevõimega on sel mudelil tugevdatud tagumised vedrud.
-Gaz 2413. Meditsiiniteenistuse auto.Ehitatud haigete veoks ja arsti väljasõiduks väljakutsetele.Universaal keretüüp.Sanitaar "osakonnas" paikneb kanderaam(id) haigetele ja kaks saatja kohta med personalile.Osakond on eraldatud juhi ja arsti kohast vaheseinaga.Auto on varustatud katusel asuva punaseristi märgiga lisatulega ja paremal tiival asuva nö otsingu/otsija tulega.Mida saab salongist suunata.
-Gaz 2414 Universaalkerega takso.
-Gaz 2417 Sedaankerega takso mis on mõeldud maagaasiga sõitmiseks. _________________ Meie USUME kommunismi jäädavasse võitu kogu maailmas.
NB.USK on oopium rahvale.
Postitatud: N dets 30, 2004 12:27 am Postita teema: 2410
Üks küsimus on veelgi... ma ei usu et see masin mis ma mõtlen just mingi eri tüüpi oleks aga olen näinud volgat millel on vääga ilusad hõbedased iluliistud külgedel, taga ja ees ning lisaks hõbedaste tähtedega kirjutatud (vene keeles) Volga... igatahes väga ilus nägi välja ja oleks soov need endalgi paigaldada kui vaid teaks kus neid saada ja pallu massab...
Liitunud: Nov 08, 2004 Teateid: 2784 Asukoht: Telliskivi, Viimsi
Postitatud: N dets 30, 2004 9:33 am Postita teema:
Kui sa pead silmas ühte valget värvi 2410, mis on lausa ülivõrdes heas korras, kuid igasuguseid tulesid, silte ja muud nänni täis riptatud, siis need läikivad liistukesed on talle külgedele ise paigaldatud. Neid liistukesi müüakse näiteks Tallinnas Järve autokeskuse (hmm... vabandust - Ziguli teeninduse) majas asuvas kooperatiivkaupluses Ben Autotarve. Nad on paigaldatavad kleepekana ning neid on erinevas laiuses ja mõõdus.
Venekeelsed Volga kirjakesed esitiibadel on teatavasti Gaz 24 põhivarustus. 2410-le tehase poolt neid ei paigaldatud. Küll aga on paljud omanikud neid ise pannud. Peale esitiibade olen näinud neid veel kapotiservas, ustel ja isegi tagumistel porilappidel.
Sa ei saa teha algatada uusi teemasid selles foorumis Sa ei saa vastata teemdaele selles foorumis Sa ei saa muuta oma teateid selles foorumis Sa ei saa kustutada oma teateid selles foorumis Sa ei saa hääletada küsitlustes selles foorumis
volga.ee ei vastuta foorumis tehtud postituste eest. volga.ee jätab endale õiguse kustutada ja redigeerida
kommentaare, mis ei vasta sisult headele tavadele.