Postitatud: N juuli 07, 2011 7:12 pm Postita teema: Tagasillast kaelustihendi eemaldamine
Tekkis sihuke probleem GAZ 24 tagasillaga,et kuidas saaks pooltelje tihendi kätte, üks illustreeriv foto ka olukorrast:
Ei tahaks päris kruvikeerajaga asuda seda välja võtma. Tundub,et miskit stopperit ees pole.
Liitunud: Dec 01, 2004 Teateid: 575 Asukoht: Käesalu, Keila vald
Postitatud: R juuli 08, 2011 10:01 am Postita teema:
Ilmselt on aastate jooksul kumm ja metall omavahel "pisut ühinenud" ja nüüd on ist küllaltki tugev. Soovitan vana tihendi kindlasti välja vahetada, kuna aja ning temperatuuri mõjul muutub kumm plastmassisarnaseks. Sild ju nii ehk naa juba "pulkadeks" - ikkagi kruvikeeraja abiks. _________________ Haapsalu EPT
Postitatud: R juuli 08, 2011 10:01 am Postita teema:
Tõtt öelda, ma ei teagi mida ASK tähendab, aga kui pead silmas võllitihendit, siis kruvikeeraja on täiesti adekvaatne vahend eemaldamiseks, samuti ka peene otsaga näpitsad. Juhul kui tihend teiselt poolt vaba on, siis võid teda alguses natuke sisse poole koputada liikuma saamiseks.
Postitatud: R juuli 08, 2011 11:37 am Postita teema:
Tänud nõuande eest,eks ma üritan need tihendid kätte saada, välja vahetada tuleks need kindlasti,sest nagu Sm.Metalliotsija juba rõhutas,et poolikut tööd pole mõtet teha. Kuidas see kõik reaalselt välja kukub saab peagi lugeda minu auto teemast.
Sa ei saa teha algatada uusi teemasid selles foorumis Sa ei saa vastata teemdaele selles foorumis Sa ei saa muuta oma teateid selles foorumis Sa ei saa kustutada oma teateid selles foorumis Sa ei saa hääletada küsitlustes selles foorumis
volga.ee ei vastuta foorumis tehtud postituste eest. volga.ee jätab endale õiguse kustutada ja redigeerida
kommentaare, mis ei vasta sisult headele tavadele.