Postitatud: L juuni 26, 2021 4:40 pm Postita teema: Lahkunud on andres21 aka Andres Valgerist
Jaanipühad tõid kurva teate- lahkus Andres Valgerist, meie foorumis tuntud kui andres21.
Mu esimene kokkupuude Andresega oli juba jõmpsikana kui isa vahest mind "EPT Andrese" juurde kaasa võttis. Omavahel rohkem tuttavamaks saime 90ndate põnevatel aegadel.
Vanatehnikamaastikul oli alati Andrese põhihuvi "vene raud" ja "usa raud".
Esmalt muidugi nõukogude argipäevaselt Volgad, mida ta sai küll ehitada ja uuena osta. Vahepeal kadus üks riik ja tuli teine. Ringiga tagasi, nüüdsel ajal, jõudis ta jälle Volgadeni, mida meie foorumiski näitas.
Kuskil südamepõhjas, aga olid nõukogude ajal kättesaamatud "päris" autod- ameeriklased. Neid oli tal mitu ja need talle meeldisid.
Viimane kohtumine Andresega oli mul paarinädala tagune kui Andres oma autodel "musta numbri" akte "uuendas"
Olid tore vanatehnikamees ja sirgjooneline seltsimees
Postitatud: P juuni 27, 2021 10:05 pm Postita teema:
Kurb , väga kahju .Mina suhtlesin temaga suht tihti , oli millest rääkida . Volga seltsis küll saime tuttavaks alles aga suhtlesime nagu oleks koos koolis käinud . Nüüd suursõidul Alatskivil olles teretasin seljatagant Andrese pähe võõrast selli . Vabandadin , mainisin et ajasin Valgerist Andresega segi , onuke väitis kindlalt end keegi teine olema . Siis kuidagi tuntsin hinges miskit viltu olema. Muidugi Andres ei käinud traksitatud tresipükstes kuid see mees seisis veel Roisi kõrval ! Eks väsimus ja kuumus seekord ka võimutsesid .
Andres oli alati hästi positiivne ja avatud kaartidega mees . Head mälestused temast .
Sa ei saa teha algatada uusi teemasid selles foorumis Sa ei saa vastata teemdaele selles foorumis Sa ei saa muuta oma teateid selles foorumis Sa ei saa kustutada oma teateid selles foorumis Sa ei saa hääletada küsitlustes selles foorumis
volga.ee ei vastuta foorumis tehtud postituste eest. volga.ee jätab endale õiguse kustutada ja redigeerida
kommentaare, mis ei vasta sisult headele tavadele.