Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Sõnum |
Zaparov Seltsimees

Liitunud: Jun 27, 2005 Teateid: 881 Asukoht: Nõo sohvoos 4 jaoskond!
|
Postitatud: R mär 14, 2008 7:03 pm Postita teema: GAZ 24 x GMC V8 mootor |
|
|
Tõstatan sellises Tuuningu rubriiki kuuluva teema üles:
Nimelt pöördus paar nädalat tagasi minu poole üks noorem(vist vastne)
volga (GAZ 24??) omanik, kes küsis minult ,et millised oleksid tehnilised lahendused, mis võimaldakasid usaka V8 (GMC V8, ilma elektroonikata mootor) panna GAZ 24 peale?
Ei oskandu ma midagi öelda, sest ise leian, et lihtsam on osta 62.a usakas kuid hakata mingit Volgat V8 peale ringi tegema, aga no mis sa teed kui inimesel on selline hirmus tahtmine oma raha ja aega sellise
projekti alla panna.
Minu küsimus on ka selline asi ültse teostatav on?????
Sm.Zaparov, meeldib originaals seisukorras vanatehnika! |
|
Tagasi üles |
|
 |
Volgaomanik Seltsimees

|
Postitatud: L mär 15, 2008 12:04 am Postita teema: |
|
|
Sellest V8 mootori ja Volga ristandamisest-isearetamisest oli mõni aeg tagasi juttu siin teemas.
Ühesõnaga, ARK tõmbab taolisele tehnikaalasele taidlustegevusele üpris kärmelt vee peale omalt poolt esitatavate tehno- ning ohutusnõuetega.
Lõppkokkuvõttes ei pruugi saada ei autot arvele ja ka aeg ning raha on sisuliselt maha visatud. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Zaparov Seltsimees

|
Postitatud: L mär 15, 2008 6:31 pm Postita teema: |
|
|
Antud teema olemas olu jäi kahe silma vahele, vabandan moderaatorite ees, et ühe sama laadse teema juurde tegin  |
|
Tagasi üles |
|
 |
Tyymiis Seltsimees

![]()
Liitunud: Jan 11, 2008 Teateid: 63 Asukoht: HPS-Martna city-Tln
|
Postitatud: E mär 17, 2008 8:18 am Postita teema: |
|
|
Volgahuviline kirjutas: | Sellest V8 mootori ja Volga ristandamisest-isearetamisest oli mõni aeg tagasi juttu siin teemas.
Ühesõnaga, ARK tõmbab taolisele tehnikaalasele taidlustegevusele üpris kärmelt vee peale omalt poolt esitatavate tehno- ning ohutusnõuetega.
Lõppkokkuvõttes ei pruugi saada ei autot arvele ja ka aeg ning raha on sisuliselt maha visatud. |
endal plaanis kah miskit selle laadset kui nii palju kui ma asja uurinud ja puurinud olen siis jah sa ei saa teda arvele gaz 24 dokidega kuna on ümber ehitusel antud piirangud st et siis 30 suurem mootor 20 võimsam ning 10 raskem mootor on see mis siis saad omale gazi peale paigutada aga kui liigitada taoline ehitus üksikkorras sõiduauto valmistamiseks siis peaks sellega magusalt läbi lööma .
Üksikkorras on lubatud valmistada M1 ja N1 kategooria sõidukeid.
M1 kategooria (sõiduauto) sõidukid on vähemalt neljarattalised reisijateveoks konstrueeritud ja valmistatud mootorsõidukid, millel lisaks juhiistmele ei ole rohkem kui kaheksa istekohta.
N1 kategooria sõidukid on vähemalt neljarattalised kaubaveoks konstrueeritud ja valmistatud mootorsõidukid , mille täismass ei ületa 3,5 t.
Üksikkorras valmistatud M1 ja N1 kategooria sõidukil peab olema omavalmistatud kere või raam. Pidurisüsteem ja rool peavad olema tehases seeriaviisiliselt valmistatud autolt. Vähemalt järgmised osad ja seadmed peavad olema e- või E-sertifitseeritud:
1) esiklaas;
2) turvavööd;
3) rehvid;
4) valgustus- ja valgussignalisatsiooniseadmed;
5) tahavaatepeegel. |
|
Tagasi üles |
|
 |
diesel Seltsimees

|
Postitatud: E mär 17, 2008 9:17 am Postita teema: |
|
|
kusjuures omavalmistatud auto ei või välimuselt mistahes seeriaauto moodi olla. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Jaska Seltsimees

|
Postitatud: E mär 17, 2008 1:30 pm Postita teema: |
|
|
Seda annab seletada nii,et näe võtsin pruugitud Volga esiklaasi ja krt ei pannud tähele,et kere oli ka külge jäänud ning viskasin selle üle V-8 mootori.
Eestis ennegi autosi ehitatud.
Lugupidamisega sm Jaska |
|
Tagasi üles |
|
 |
Charly Seltsimees

.JPG)
Liitunud: Nov 09, 2004 Teateid: 181 Asukoht: Tallinn; Järvamaa
|
Postitatud: E mär 17, 2008 2:07 pm Postita teema: |
|
|
Kõige odavam ja legaalne lahendus:
Võta üks täisvereline, täisraamil väiksemat sorti USA toorik. Näiteks Dodge Coronet
Võta siis toorik ja võta hunniks G24 kereplekke ja jaluta M.Leivategija juurde.
Ütle, et tahad USA-kat volga välimusega, ehk plekkidega. Maksa hunnik raha, ja oota, millal helistatakse, et auto on valmis.
Auto jääb registrisse, kui Dodge, auto välimuse muutmine pole keelatud.
Sellele dodgele saab legaalselt vahele pista 460 CID Mopari BB v8 _________________ G 24 - metallipuruna, Fleetwood `94; Civic Hybrid `08; Porsche `86; 525iA |
|
Tagasi üles |
|
 |
Zaparov Seltsimees

|
Postitatud: R nov 07, 2008 8:49 am Postita teema: |
|
|
Vaatasin siin seal ringi ja ära sa märgi Buick Riviera mootor isegi mõõtudelt sobib GAZ 24 peale, sattusin netis video clipile, kuis GAz 21 oli
Buicki mootor peale pandud ja töötas! Ilmselt sünnivad sellised asjad vaid
Venemaal, Eestis see läbi ei läheks.
Tehnilise külje pealt nii palju,et selleks,et kere kannatakse seda mootorit,
tuleb raami eest tugevdada, või teha kere täisraamile!
Esisilla ehituses tuleb teha palju muudatusi.
Sm.Zaparov ei plaani enale mutant volgat ehitada. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Sm. Zwanes Seltsimees

.JPG)
|
Postitatud: R nov 07, 2008 1:56 pm Postita teema: |
|
|
Kuidas palun? Kogemata kombel on minu uus projekt Buick Riviera 71 aastast. Selle V8 on 455CID ehk siis maakeeli u 7,5l... Palun näidake klippi kus see monstrum Gazi külge on monteeritud! |
|
Tagasi üles |
|
 |
Zaparov Seltsimees

|
Postitatud: L nov 08, 2008 10:21 am Postita teema: |
|
|
Sm. Zwanes kirjutas: | Kuidas palun? Kogemata kombel on minu uus projekt Buick Riviera 71 aastast. Selle V8 on 455CID ehk siis maakeeli u 7,5l... Palun näidake klippi kus see monstrum Gazi külge on monteeritud! |
Otsisin seda clippi aga ei leidnud kui pilt peaks mul olema sellest hübriid 21. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Laurimetall Seltsimees

|
Postitatud: K jaan 11, 2012 7:41 pm Postita teema: |
|
|
Ma mõtlen, et kui õnnestub tõestada ,et oli olemas mudel GAZ 2424 5.5L V8 siis ei tohiks olla probleeme suurema mootori paigaldamisega volgale. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Zaparov Seltsimees

|
Postitatud: N jaan 12, 2012 10:58 am Postita teema: |
|
|
Ma arvan,et ideel on jumet aga eks asi oleneb ka ametnikust,tihti.
Muidugi oleks siis paras neile teha selline teaduslik uurimustöö,et mis siis GAZ 2424 ja 2434 on. Ning kui ametnikega suhelda siis tuleb kindlasti end selgelt väljendada ja arusaadavalt. Sellised on vähemalt minu kogemused olnud siiani. |
|
Tagasi üles |
|
 |
|