Postitatud: K mär 14, 2007 11:11 am Postita teema:
Praegu on Gaz 23 Venes nii üles, ma ütleksin, pusshhhitud, et kõigi säilinud isendite kordinaadid on teada ja tegeletakse nende autode omanike "survestamisega". Ja kujunev müügihind ei tule väike.
Muide, mis puutub seda eelmainitud autot,( ma loodan, et omanik ei pahanda) siis selle soetushind oli omal ajal ca 10tuh. kr. meie rahas.
Auto osteti ilma mootorita. _________________ AADU KADAKAS
psü-psühhiaater(suiti maal, enamust aega hullumajas) Abiliin ja nõustamine GSM 534 97951
Liitunud: Jun 01, 2005 Teateid: 19 Asukoht: Kirovi Rajoonivalitsus
Postitatud: K mär 14, 2007 4:03 pm Postita teema:
no me siin mõtlesime, teate.
plaan on võimas, aga selleks, et ehitada sama masin, mida isegi suuremal osast maakera pinnast (venemaal) on säilinud vaid 2tk - on päris entusiastlik.
kindlasti peaks selleks olema originaaleksemplar ehitamise ajal kõrval, et kõik detailid ja ehituslikud iseärasuses identselt samasugused välja tuleksid.
teisalt kui jällegi ennast paneksin ühe nende autode omaniku situatsiooni -
siis mis huvi oleks mul lasta tekitada niigi haruldasest autost üks koopia juurde
- vara väärtus ju langeb siis. kuuekohaliste arvudega arvatavasti seda ka arvutatakse..... _________________ lp. sm. jaamakorraldaja
- straastvui, Tallinn -
Ajatsoon on EET Eesti talveaeg Mine lehele Eelmine1, 2
Lehekülg 2, kokku lehekülgi 2
Sa ei saa teha algatada uusi teemasid selles foorumis Sa ei saa vastata teemdaele selles foorumis Sa ei saa muuta oma teateid selles foorumis Sa ei saa kustutada oma teateid selles foorumis Sa ei saa hääletada küsitlustes selles foorumis
volga.ee ei vastuta foorumis tehtud postituste eest ja ei salli silmaotsaski ebaviisaka, solvava või terroristliku sisu esitamist. volga.ee jätab endale õiguse kustutada ja redigeerida kommentaare, mis ei vasta sisult headele tavadele.
Foorumi kasutustingimused, sh keelatud sisu kaebuste lahendamise mehhanismid (EL määrus 2021/784) leiad siit: Kasutustingimused