Liitunud: Nov 08, 2004 Teateid: 2787 Asukoht: Telliskivi, Viimsi
Postitatud: T jaan 13, 2015 12:20 am Postita teema: M: Gaz 2410, must, 1987
Tere,
Lappasin täna oma autode pilte ja püüdsin kujundada järgmise paari aasta plaane. Ning rehkenda kuidas tahad, aga reaalsus on, et kõik mu patsiendid järgmise paari aasta päevikusse aega ei saa. Olen sunitud tegema korrektiive. Pakun siis ühte neist esmalt siin:
Gaz 2410, 1987
Olnud terve elu ühe omaniku isiklik Volga. Omal ajal kõige kangem värvikombinatsioon, harvaesineva punase veluurpolstriga. Kapoti all originaalis K151 karpa. Muidu üleni originaalvärvis, välja arvatud tagaluuk ja tagapaneel. Suhteliselt uuena sai taha avarii, tagatiivad, pakiruumi põhi jms originaalid ja korras. Viimati tehti ülevaatus 2002, kuigi juba paar aastat enne seda teda enam ei kasutatud. Omaniku enda meenutuste kohaselt sõitis ta üldsegi sellega viimati 1998 või 1999. Ülevaatus ei tähendanud tol ajal ju autoga sõitmist eks.
Säilinud on täielik originaal komplektsus kuni kasutusjuhendite ja tööriistadeni välja. Kerel on põhi ja karbid head, keevitamist sisuliselt ei vaja, vaid ühe karbi otsas on "logarikahjustus". Rattakoopad ja muud tüüpilised kohad head. Vahetamist vajab tagaluuk (annan kobedama kaasa) ja vasak tagauks on vilets. Teised uksed on ka mingite roostekahjustustega, kuid päästetavad. Tagapaneel on ajanud küll värvi maha, kuid roostes ei ole. Esitiibadele oli omanik pannud Lada 2106 suunatuled, seega on seal nüüd auke rohkem kui vaja. Kere tuleks nagunii üleni värvida.
Kroom on enamuses hea, vaid tagastange nurgad on läbi. 2014 sügisel sai ta käima pandud ja isegi ca 100 km sõidetud. Kõik justkui toimib, sõidab ja pidurdab, kuid pika seismisega väga "kangeks" jäänud (laagrid ja liigendid kuivad, karburaator veidi turtsakas). Tehnika tahaks tervenisti üle käimist. Hea alusmaterjal ilusa auto ehitamiseks, kuid minu poolt peaks ta veel paar aastat ootama.
Esialgne soov oleks 2000 EUR. Kui kellegi on suur huvi, aga arvab, et minu küsitu on liiga palju, peaks ta seda mulle veenvalt põhjendama. Äkki saame kaubale?
Asub Tallinnas Nõmmel. Kontakt 5294360.
_________________ Terve aasta poole aastaga
Viimati muudetud Sm.Tihhonov poolt (T juuli 07, 2015 3:15 pm), kokku muudetud 1 korda
Liitunud: Nov 08, 2004 Teateid: 2787 Asukoht: Telliskivi, Viimsi
Postitatud: T juuli 07, 2015 3:15 pm Postita teema:
Raporteerin, et talvel meeltesegaduses üles riputatud müügikuulutus on tegelikult siiani aktiivne. Oleme ajaviiteks selle autoga veidi tegelenud. Ta on muutunud üldiselt täiesti sõitvaks autoks, mille esmaklassilisi sõiduomadusi varjutavad veel lörrav summuti, veidi kahisevad tagumised rattalaagrid ja käsipiduri puudumine.
Keldrist on välja otsitud asenduseks sama tooni originaalvärviga tagaluuk ja korralik tagastange. Vaikselt mängime selle autoga edasi, kuid suurt projekti temaga ei tee ja müügiks ta suure tõenäosusega jääb. Seega mida varem keegi jaole tuleb, seda vähem jõuan ma teda müügiks ette valmistada ja seda soodsamalt olen nõus ta ära andma.
Kui olen jõudnud ta üle käia, teen ka uued pildid. _________________ Terve aasta poole aastaga
Postitatud: N sep 03, 2015 1:32 pm Postita teema:
Mingi nostalgia tahab peale tulla ja rahutult olen selle kuulutuse juba mitu korda läbi lugenud.
Lähen võtan tabletid ära ja pean aru. _________________ Volgatu seltsimees
Sa ei saa teha algatada uusi teemasid selles foorumis Sa ei saa vastata teemdaele selles foorumis Sa ei saa muuta oma teateid selles foorumis Sa ei saa kustutada oma teateid selles foorumis Sa ei saa hääletada küsitlustes selles foorumis
volga.ee ei vastuta foorumis tehtud postituste eest ja ei salli silmaotsaski ebaviisaka, solvava või terroristliku sisu esitamist. volga.ee jätab endale õiguse kustutada ja redigeerida kommentaare, mis ei vasta sisult headele tavadele.
Foorumi kasutustingimused, sh keelatud sisu kaebuste lahendamise mehhanismid (EL määrus 2021/784) leiad siit: Kasutustingimused