Volgaklubi kodu
Kodu
Foorum
Galerii
Kontakt
Kuuluta

· Avalehele
· Klubi tutvustus
· Liikmete nimekiri
· Ürituste kalender
· GAZ Ajalugu
· GAZ Mudelid
· Volgad meedias
· Maailm ja mõnda
· Ümberehitused
· Tehnoabi
· Uudiste arhiiv
· Lingid
· Kasutajate nimekiri
· Foorum

Praegu on, 124 külastaja(d) ja 0 kasutaja(d) kes on praegu portaalis.

Sa oled Anonüümne kasutaja. Sa saad registreerida vabalt vajutades SIIA

Volgaklubi foorum :: Vaata teemat - Osad Piiterist
Galerii  Laadi pilte serverisseLaadi pilte  OtsiOtsi   ProfiilProfiil   Logi sisse, et kontrollida oma privaatsõnumeidLogi sisse, et kontrollida oma privaatsõnumeid   Logi sisseLogi sisse 

Osad Piiterist

Uus teema   Vasta sellele teemale    Volgaklubi foorum -> Vaba teema
Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat  
Autor Sõnum
andres21
Seltsimees
Seltsimees

Teateid: 141

TeadePostitatud: E okt 21, 2013 7:57 am    Postita teema: Osad Piiterist Vasta viitega

Kas keegi jagaks kogemusi osade toomise, tellimise kohta Peterburgi kauplusest. Kas liinibussiga saab tuua ka suuremaid asju( rehvid), toll Narvas, kas saab kohapeal tasuda ka sulas.( kui teen kindlatele asjadele ettemaksu, aga kohapeal tahan juurde tellida). Kas keegi osutab ka transa teenust?
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatteade Saada e-kiri
andres21
Seltsimees
Seltsimees

TeadePostitatud: R nov 08, 2013 8:48 am    Postita teema: Vasta viitega

Imestan, et keegi pole Piiteri poolega tegelenud, muidu jagaksite ju kogemusi. Käisin Piiteris ära ja hoian ka siis suu kinni, nii vist siin foorumis kombeks.
Tagasi üles
diesel
Seltsimees
Seltsimees

Teateid: 101

TeadePostitatud: R nov 08, 2013 9:21 am    Postita teema: Vasta viitega

väga huvitav. ma olen ka miljonist kohast uurinud, et kuidas see idast kauba toomine käib või kas keegi teenust osutab. ja tulemuseks on täielik vaikus.
ähmane mõte on ise proovida kaubareisule minna, aga info puudus hoiab tagasi. seega tegelikult oleks väga tore kui sa viitsiksid oma kogemusi jagada.
Tagasi üles
Siim Kaarel
Seltsimees
Seltsimees

Teateid: 109

TeadePostitatud: R nov 08, 2013 12:23 pm    Postita teema: Vasta viitega

Mina olen idast tellinud ühed salongivaibad. Küsisin ka selle tellimise kohta siit ja oli vaikus. Räägin enda kogemuse igaksjuhuks ära.

Tellimine iseenest lihtne. Teed kodulehel tellimuse ära, mina pidin kirjeldama, mis värvi vaipasid soovin ja mis värvi äärt. Siis saadavad nad sulle western unioni rekvisiidid kuhu kannad raha kauba ja transpordi eest. Transpordiks kasutavad nad peterburg-tallinn liinibusse. Kui kaup oli valmis(nad õmblesid seal kohapeal need valmis) siis anti sama päeva hommikul teada, et täna näiteks kell 3 jõudva bussi peal on teie volga vaibad. Noh ja umbes täpselt nii keeruline/lihtne see oligi.
Tellitud kaubast veel nii palju, et seal oli olemas kahte sorti vaipasid, mina võtsin need odavamad ja Mati vähemalt nende kvaliteediga väga rahule ei jäänud. Nad olid välimuselt küll sarnased sellele, mis originaalis, aga vaibad olid üsna õhukesed, nii et liimisime vilti veel alla ja osad õmblused oleks võinud täpsemad olla. Kallimate vaipadega puudub kogemus, aga eeldan et need on paksemast materjalist ja originaali lähedasemad.
Suhtlemine pärast kodulehel tellimist käibi meilitsi ja soovi korral inglise keeles.
Ehk on sellest kogemusest kellelgi abi. Smile

Siim
Tagasi üles
gazik
Seltsimees
Seltsimees

Teateid: 1329

TeadePostitatud: R nov 08, 2013 12:36 pm    Postita teema: Vasta viitega

No ega see nii ull asi nüüd siin ka ei ole Smile .
Aga diesel, mis asju sul nimelt vaja läheb? Ma ka selle kuu lõpus jälle ühe visiidi teen, äkki saan aidata.
Vaata kasutaja profiili Saada privaatteade
Idalimusiin
Seltsimees
Seltsimees

Teateid: 468

TeadePostitatud: R nov 08, 2013 6:01 pm    Postita teema: Vasta viitega

Tegelikult on teematõstatus täiesti asjakohane. Ise liigun mõned korrad aastas Pihkva suunal ja miks mitte avaldada kohalikest esinduskauplustest ja keldripoodidest ülevaade mingite kontaktide näol. Omad sõidud teen mälu järgi ja seepärast aadresse üles märkinud ei ole aga järgmisel korral pole mul ka raske seda teha ja kõigiga jagada. Pihkva kauplusi lühidalt kokku võttes võib öelda, et sealt leiab osasid alates mudelist 3102. Vanemad 21 ja 24 on seal suures osas minevik ning seetõttu nendele vähemasti keredetaile enamasti ei esine. Küll võib neid leida keldripoodidest või turult. Üht-teist ka autolammutustest.

Lugupidamisega,

Ida Limusiin
Sm.Tihhonov
Seltsimees
Seltsimees

Teateid: 2787

TeadePostitatud: R nov 08, 2013 7:06 pm    Postita teema: Vasta viitega

Ära nüüd pahaks pane, aga ilmselt sinu päringule ei olnudki kedagi vastamas. Esiteks oli küsimuse sisu väga segane (mis pood, mis ettemaks?) ja vaevalt keegi meie seast on käinud liinibussiga Venemaalt rehve ostmas. Ma jäin ka kunagi vastamisega hätta, kui üks seltsimees tahtis Volga põhjaplekki osta ja uuris, et kas seda liinibussiga saaks ära viia. Ma püüdsin seda endale ette kujutada, aga fantaasiast jäi puudu.

Kui sa natuke viitsiks foorumis otsingut kasutada, on meil avaldatud mõned komandeeringuaruanded kaubareisidest Venesse. Nii varuosareisidest kui ka autode toomisest. Sinu küsimusele on olemas vastus ka rubriigis "TEENUS", kus kodanik Mehann on ise kuulutanud, et suudab aidata varuosade hankimisega Pihkvast.

Väga tubli et ise ära käisid. See ongi ainus võimalus, sest teisiti pole võimalik seda Volgavärki harrastada. Kõik tulebki ise teha, ise käia, ise otsida, ise korraldada jne. Tugevamad ja ettevõtlikumad saavad hakkama. Teised kes foorumi tasandil püüavad ära elada, jäävad jänni.
andres21
Seltsimees
Seltsimees

TeadePostitatud: R nov 08, 2013 10:34 pm    Postita teema: Vasta viitega

sm. Tihhonovile vastuseks, et teadsingi sinna minnes ainult ühte poodi, Retrodetal ja oleks loogiline ja teretulnud, et siin foorumis jagamegi kaaslastele infot omale teadaolevate tarnekohtade ja ternetingimuste osas. Ettemaksu kohta küsisin selle tõttu,et kui on suurem tellimus ja kui tellid kumme(need nad toovad Moskvast ja lattu ei telli) soovivad nad pool kogu tellimuse summast ettemaksuna saada. Ega ilma nõu küsimata ikka ei taha 2000¤ tundmatule partnerile Venemaale üle kanda. Transpordi kohta võin nüüd öelda, et neli kummi oleks edukalt liinibussiga saanud ära tuua, kuna Firestonid on tehase teibiga pakendis nii kokku tõmmatud, et esimese hooga vaatasin, et pakuvad kitsaid mootorratta kumme, kaalult on nad ehk pool vene orignaalkummist.
Sm. Tihhonovi vastuses oli viis korda sõna "ise" , kahju. Olen siin foorumis uus liige ja arvasin, et kui on Volgaklubi foorum, siis selle eesmärk ongi ühiste huvidega inimeste omavaheline kogemuste ja info jagamine.
Kodanik Mehhanni poole olin ma eelnevalt pöördunud ja tema mind minu poolt soovituga aidata ei saanud. Enne foorumisse postituse tegemist panin otsingusse kõikvõimalikke variante kauba toomise kohta Venemaalt ja sain tundide kaupa toredat ja värvikalt kirjutatud jutte kaubareiside kohta, aga mitte ühtegi konkreetset aadressi, kontakti jne.
Aastate pikune kogemus on mul Cadillac klubis, kus foorumis on eraldi teema tarnekohtade kohta koos kontaktandmete ja infoga hindade, kauba liikumise kiiruse jm sellega seonduva kohta.
Tagasi üles
andres21
Seltsimees
Seltsimees

TeadePostitatud: R nov 08, 2013 10:37 pm    Postita teema: Vasta viitega

Täiendavalt tahan ikkagi tänada Gazikut, Idalimusiini, MTJ juhatajat, Markot ja veel paari foorumlast toreda suhtlemise eest privas.
Tagasi üles
MTJ juhataja
Seltsimees
Seltsimees

Teateid: 495

TeadePostitatud: L nov 09, 2013 1:10 pm    Postita teema: Vasta viitega

No esimese hooga ütleksin, et ega enamus meist ei olegi Caddy-ga võrreldavad. Ostame mõnekümne ¤-ga NLiidu aegseid tahmarõngaid ja kammime vanataatide garaaze. Sellest tulenevalt võtab paljudel meist auto taastamine aega aastaid. Ei ole me sellised tulistajad vennad. Peame pikalt aru, kas milleenium algas 2000. aastal või siis 2001. aastal ja nagu Robi ütles, kui Punamütsike hommikul üles tõusis, siis tahame ka teada, mis temag enne veel juhtus, kui õnnelik lõpp kätte jõuab.
Jõudu ja jaksu!
Tagasi üles
Reasta teated eelmise järgi:   
Uus teema   Vasta sellele teemale    Volgaklubi foorum -> Vaba teema Ajatsoon on EET Eesti talveaeg
Lehekülg 1, kokku lehekülgi 1

Hüppa:  
Sa ei saa teha algatada uusi teemasid selles foorumis
Sa ei saa vastata teemdaele selles foorumis
Sa ei saa muuta oma teateid selles foorumis
Sa ei saa kustutada oma teateid selles foorumis
Sa ei saa hääletada küsitlustes selles foorumis

volga.ee ei vastuta foorumis tehtud postituste eest ja ei salli silmaotsaski ebaviisaka, solvava või terroristliku sisu esitamist.
volga.ee jätab endale õiguse kustutada ja redigeerida kommentaare, mis ei vasta sisult headele tavadele.
Foorumi kasutustingimused, sh keelatud sisu kaebuste lahendamise mehhanismid (EL määrus 2021/784) leiad siit: Kasutustingimused

Forums ©
Copyright © by Volgaklubi koduleht 2004
Kõik õigused reserveeritud