Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Sõnum |
sm.semjon Seltsimees

|
Postitatud: N jaan 26, 2023 7:34 pm Postita teema: gaz 3102 karbiliistud |
|
|
Tere
Kas on kuskil olemas 3102le karbiliiste-kronsteine......või vähemalt infot et kuidas neid tekitada....ma ei ole selliseid asju eluilmas näinud aga minu 14 aastat vindunud volga hakkab vist valmis saama ja neid oleks ikka väga vaja.Ma arvan.Volga ka.
Aitäh
Siim
56263181 |
|
Tagasi üles |
|
 |
Sm Mirski Seltsimees

|
Postitatud: R jaan 27, 2023 10:41 am Postita teema: |
|
|
3102 karbiliistud olid vaid "esimese" seeria masinatel, hilisematele neid ei paigaldatud.
kui 24 ja 24-10 karbiliistud on kahes tükis ja kinnitatud karpidesse puuritud aukudesse eraldi klambritega, siis 3102 ühes tükis pikad liistud kinnitati tehases karpidele külge keevitatud kõrvakeste külge.
Osadel algupärastel 3102-del ei pandud seetõttu pärast karpide vahetust neid liiste enam tagasi, kuna "kõrvakesi" varuosa karpidel polnud.
Seega on neid liiste väga harva "kaubaks" neid saab põhimõtteliselt osta vaid koos autoga, mille küljes need säilinud on. |
|
Tagasi üles |
|
 |
sm.semjon Seltsimees

|
Postitatud: R jaan 27, 2023 9:24 pm Postita teema: |
|
|
tänud vastuse eest...see on hea teadmine.Siis minu autol polegi karbiliistu valmidust...Eks ma pean selle teadmisega hakkama saama...
ma jäin siin isekeskis mõtisklema et 3102- oli minu jaoks suur amps.oleks pidanud 2410 piirduma.Tõsiasi. |
|
Tagasi üles |
|
 |
|
|
Sa ei saa teha algatada uusi teemasid selles foorumis Sa ei saa vastata teemdaele selles foorumis Sa ei saa muuta oma teateid selles foorumis Sa ei saa kustutada oma teateid selles foorumis Sa ei saa hääletada küsitlustes selles foorumis
|
volga.ee ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
volga.ee jätab endale õiguse kustutada ja redigeerida
kommentaare, mis ei vasta sisult headele tavadele.
|