Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Sõnum |
MTJ juhataja Seltsimees
|
Postitatud: T aug 18, 2020 4:56 pm Postita teema: Liiklusmiilitsa Volga ja Prussakas |
|
|
Auto-moto foorumis on palju vaieldud ja vanu standardeid uuritud liiklusmiilitsate Volgade värvilahenduste ja kirjade suuruste üle. Aga see vana foto Tallinnast Kingissepa tänavast ilmus välja ühest venemaa galeriist.
Minu tähelepanu ei köitnud mitte miilitsasd vaid üks väike isetehtud auto, mida omanik ise kutsus Prussakaks.
Tegemist on minu naabripapi ehitatud sõiduriistaga, mida küll sageli köie otsas koju lohistati. Esialgu lubasid seadused autole paigaldada ainul 750 kupikulisi mootorratta mootoreid, hiljem ka Zapaka mootorit. Naabripapil jätkus surmani palju ideid ja tema vaba aeg kulus keldritöökojas, aga kõik asjad kukkusid tal kuidagi õnnetult välja. Minu majapidamises leiduvad siiani mõned tema tehtud esemed.
Olen selle autoga ka sõita saanud, sest mõned aastad töötasime ka samas asutuses. Olin ka selle auto viimse teekonna tunnistjaks, kui puksiiri ta minema lohistas.
|
|
Tagasi üles |
|
|
Dr. Watson Seltsimees
|
Postitatud: N aug 20, 2020 11:05 am Postita teema: |
|
|
Vägev lugemine!
Vaadates fotol olevaid liikluskorraldusvahendeid,
Hakkab silma Volga kõrval posti küljes olev huvitav
statsionaarne liiklusmärk:)
See koht on kunagise Eesti Gaasi maja kõrval puumaja ees. |
|
Tagasi üles |
|
|
MTJ juhataja Seltsimees
|
Postitatud: N aug 20, 2020 8:20 pm Postita teema: |
|
|
Tähelepanelik dr. Watson märkas midagi huvitavat. Siin oleks vist vaja ka teiste eakaaslaste arvamusi, kuid mina tollase igapäevase autojuhina ei mäleta sellist liilusmärki Kingissepa/Liivalaia tänaval. Sellised märgid paigaldati ainult statsionaarsete GAI-punktide juurde nagu olid Maardus, Kuusalus jne.
Kuna pilt on võetud vene foorumist, siis ei välistaks võltsimist? |
|
Tagasi üles |
|
|
|
|
Sa ei saa teha algatada uusi teemasid selles foorumis Sa ei saa vastata teemdaele selles foorumis Sa ei saa muuta oma teateid selles foorumis Sa ei saa kustutada oma teateid selles foorumis Sa ei saa hääletada küsitlustes selles foorumis
|
volga.ee ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
volga.ee jätab endale õiguse kustutada ja redigeerida
kommentaare, mis ei vasta sisult headele tavadele.
|