Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Sõnum |
Sm. Autojuht Seltsimees

|
Postitatud: K veeb 06, 2019 6:18 pm Postita teema: 24-10 |
|
|
Soovin osta 24-10 sumbuti otsa trompet otsikut .Ilu asi aga vaja rahuliku une tagamiseks. Tel.5129519 |
|
Tagasi üles |
|
 |
kod. Medvedjev Seltsimees

|
Postitatud: N veeb 07, 2019 4:39 am Postita teema: |
|
|
Ja-ja Uno, ma kujutan ette neid märgi rahutuid unenägusid. Et mu enda uni kulgeks ikka ka edaspidi häireteta, siis hiljuti soetasin omale sellise otsiku, kataloogi detaili... Juhtumisi oli valge 86. a. 24-10 ka selle tüki küljes . See oli mu jaoks 100 prossa täis bingo ja emotsiooniost. Ilmselt ma olen siiski väga vana, sest 24-10 vanatehnikana on minu jaoks nagu liialt noor ja ma üldiselt seniajani olin kindel, et ma teda kunagi ei soeta. Vaatamata sellele olen hoidnud nö. kätt pulsil ja ikkagi vaikselt neid 24-10 pakkumisi läbi aastate kergelt piidelnud. Lisaks soovunelmaga ikka esimesest tootmisaastast ning kerevärvilt 24-10 puhul mulle endale meeldib vaid valge. Must esivõre ja valge autovärvus sobivad mu meelest kõige paremini kokku. Muud keretoonid, isegi majesteetlik must värv 24-10-ne juures ei loo mu jaoks sellist atraktiivsust.
Profesionaalsest kretinismist tulenevalt vaatasin ma pakkumistes aga esmalt ikka taguotsa pilti. Kui teema-asja küljes pole, siis teised pildid enam mind üldiselt ei huvitanud, sest väline täiuslikkus siis puudus. Statistikuna võin kinnitada, et sumpsiotsikut valdavalt ei ole, isegi ka sellistel muus osas väga hästi säilinud isenditel ja üliharva kui on see otsik on olnud olemas , siis ei ole sobinud auto eest küsitav hullumeelne hind. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Janovits Seltsimees

|
|
Tagasi üles |
|
 |
Sm. Autojuht Seltsimees

|
Postitatud: N veeb 07, 2019 7:48 pm Postita teema: |
|
|
Hilja juba ,hilja.....! NB! Igal endast lugupidaval Seltsimehel peabki olema vähemalt üks valge musta võrega 24-10. Une tagamiseks pikendusega.
Viimati muudetud Sm. Autojuht poolt (R veeb 08, 2019 12:37 pm), kokku muudetud 1 korda |
|
Tagasi üles |
|
 |
Sm.Tihhonov Seltsimees

Liitunud: Nov 08, 2004 Teateid: 2784 Asukoht: Telliskivi, Viimsi
|
Postitatud: N veeb 07, 2019 7:58 pm Postita teema: |
|
|
Karu hakkab ka ikka vanaks ära jääma. Varsti on juba Lada 2108 ka õue peal... _________________ Terve aasta poole aastaga |
|
Tagasi üles |
|
 |
Dr. Watson Seltsimees

|
Postitatud: R veeb 08, 2019 8:37 pm Postita teema: |
|
|
Aga tõesti täitsa ühes tükis 2410... |
|
Tagasi üles |
|
 |

|
Postitatud: K veeb 13, 2019 10:25 pm Postita teema: |
|
|
Selline näeb välja Sm. Autojuhi poolt otsitav detail.
Fotod inrerneedusest.
Siin aga trompetite paraad!
 |
|
Tagasi üles |
|
 |

|
Postitatud: K veeb 13, 2019 10:47 pm Postita teema: |
|
|
Kes oma i-le täppi veel otsib, siis teadmiseks, et see otsik pärineb algselt Gaz 3102 küljest. Hiljem, kui loodi 24-10, paigaldati sellele hulganisti ka 3102 detaile. Nii ka kogu summutisüsteem.
Lisan siia nii 24-10 kui ka 3102 kataloogidest leheküljed summutist.
Otsik on läbinud aja jooksul mingi muudatuse. Sellele viitab koodi järel olev sidekriips ja number 10. Võimalik ongi kuju muutus. Kataloogide piltidel on otsiku klambri alla ulatuv osa jäme, siis tuleb peenem osa ja siis huulik. Realselt on aga vastupidi: klambri alla jääv osa on mingi 2 mm peenem "kehast", mingi 0,5 cm enne huulikut muutub jälle 2mm peenemaks ja siis tuleb alles musiks tagsivaltsitud osa.
 |
|
Tagasi üles |
|
 |

|
|
Tagasi üles |
|
 |
Sm. Autojuht Seltsimees

|
Postitatud: L veeb 23, 2019 11:10 pm Postita teema: |
|
|
Soov ikka aktiivne. Ruski ne umeju pissat! |
|
Tagasi üles |
|
 |
MTJ juhataja Seltsimees

|
Postitatud: E mär 04, 2019 6:09 pm Postita teema: |
|
|
Siia on üks tore teema tekkinud ja pakuksin ise ka Autojuhile abi. Leidsin MTJ lao tühjendamisel sellise vidina.
See pärineb küll omaaegselt lüpsimasinalt, aga tundub väikese töötlemise järel GAZ-24 10 tuunimiseks sobivat (sisemine läbimõõt 41 mm). Ikkagi roostevaba! Jõudu sulle, Autojuht (kus iganes sa ka praegu viibid)! |
|
Tagasi üles |
|
 |
|