Postitatud: N nov 15, 2018 11:21 pm Postita teema: ART 2
Tervist seltsimehed.
On minu kätte jõudnud vist üks 24, mis täitsa siin meie maa peal komplekteeritud. Olen juba palju uurinud(nii palju kui leida oli) ja järeldusele jõudnud et tegemist võiks olla ART volgaga. Mul puuduvad küll dokumendid seda kinnitamaks, aga auto näitab oma ajalugu väga selgelt.
Sooviks teada millest ta täpselt kokku on pandud. Jõudis minu kätte suhteliselt poolikult, aga väliselt puhas 24-10.(stangesi, võresi küljes ei olnud).
Näha on, et enamus detailid ise keevitatud, kohati vahele pandud ka pikendused, pleki näol, kus originaalist puudu on jäänud(n. põhjapleki tagumine osa). Aga põhjaplekk tundub olema 24 oma?(esimesed istmekinnitused 24-10 omad).
Kas teie kogenud ja palju näinud silmad leiavad mingeid detaile mis kokku nagu ei jookse?
Kas sõiduk on pigem 24 või 24-10?
Puuduvad tehase tähised, ainuke numbrikombinatsioon on pandud juhiukse postile milleks on 5491.
Postitatud: R nov 16, 2018 1:54 pm Postita teema:
Lp.Janar
Kunagi oli vast tegu Gaz 24-ga, mis min. üks kord Koeru ART-ist läbi käinud. Kahju, et "isend" mittekomplektne. Vastasel korral otse muuseumisse.
Ma ei ole küll vana mees ja süiti ikka lastakse käima peale, aga tundub, et selle "koeruturbo24-ga" tasub edasi jännata kui:
* oled noor ja üksik vallaline entusiast
* oled juba vana ja üksik entusiast
* omad palju vaba aega ega oska seda kulutada
* omad palju vaba raha ega oska seda kulutada
* soovid teha elus kannapöörde
* ei kuula enam arstide soovitusi
* ei tea, et Volgad on juba mõnda aega ilma ostuloata vabamüügis _________________ AADU KADAKAS
psü-psühhiaater(suiti maal, enamust aega hullumajas) Abiliin ja nõustamine GSM 534 97951
Sa ei saa teha algatada uusi teemasid selles foorumis Sa ei saa vastata teemdaele selles foorumis Sa ei saa muuta oma teateid selles foorumis Sa ei saa kustutada oma teateid selles foorumis Sa ei saa hääletada küsitlustes selles foorumis
volga.ee ei vastuta foorumis tehtud postituste eest. volga.ee jätab endale õiguse kustutada ja redigeerida
kommentaare, mis ei vasta sisult headele tavadele.