Postitatud: P sep 11, 2005 5:28 pm Postita teema: Narva komandeeringust:
Lugupeetud seltsimehed!
Lühidalt kirjeldan oma komandeeringut piirilinna Narva. Startides laupäeva varahommikul kl 6 ENSV pealinnast Tallinnast, jõudsin juba kolme tunniga selle veoautode rivi lõppu, mis lohiseb kusagil Narva linna piiril ja ootab pääsu üle riigipiiri. Sealses staatoili tanklas ( altpesu ainult 99.-!) vuras minu jaapani plastmassauto kõrvale GAZ-21ga meie foorumlane, kes ühtlasi ka kohalik väikeettevõtja. Tema juhtimisel külastasime siis mitmeid garaaze ja õuepealseid, kus võis vaadelda erinevas olukorras Volgasid ja lademetes nende varuosi. Lõunatunnil külastasime loomulikult ka puhvetit, kus näiteks suur taldrekutäis seljankat maksis ainult 9.- jne. No Volga juppide hindadest ma parem ei räägi, saate ju isegi aru. Tegin ka käsikaameraga mitmeid ülesvõtteid, mida näete varsti rubriigis Parim loodusfoto või näiteks tjuuning! Kokkuvõttes oli igati meeldiv ja konstruktiivne kohtumine. Ka ei muutunud kumbki osapool tüütavaks nagu näiteks üks endine direktor, kes põgusal kohtumisel vuristas mulle hästi ruttu ette, millised Volgad tal juba on ja millised ta plaanib ülehomme osta......
Vot on mees.
Liitunud: Nov 08, 2004 Teateid: 2784 Asukoht: Telliskivi, Viimsi
Postitatud: N sep 22, 2005 11:08 am Postita teema:
Edastan sm Tasku ülesvõtted Narva komandeeringust.
Esiteks täiesti tavaline koduõu Narvas.
Narva metallikokkuostja sõiduk. Ikkagi Must Volga. Tuunitud igatepidi. Kapoti peal on pilt mingist maost või lohest või hüdrast, pakiruumi luugil samuti. Kuna mehel on käpp sees ka galvaniseerimise töökojas, on kütusepaagi luuk kroomitud. Küljeliistul on kiri Volga GL, ehk siis Grand Lux. Igati tore kruiser.
Sa ei saa teha algatada uusi teemasid selles foorumis Sa ei saa vastata teemdaele selles foorumis Sa ei saa muuta oma teateid selles foorumis Sa ei saa kustutada oma teateid selles foorumis Sa ei saa hääletada küsitlustes selles foorumis
volga.ee ei vastuta foorumis tehtud postituste eest. volga.ee jätab endale õiguse kustutada ja redigeerida
kommentaare, mis ei vasta sisult headele tavadele.