Postitatud: P apr 05, 2015 3:59 pm Postita teema:
Auto värvimisest on möödunud täpselt 3 aastat. Kunagi ma mõtlesin, et miks Tihhonov kohe peale ahjust tulekut oma Volgat lõpuni ei vuntsi. Ise olen samas olukorras.
Võtsin MTJ esindajast eeskuju ja ajasin läheneva karjalaskepäeva eel auto välja. Sõitsin ilma õhupuhastajata.
Tegin ka väikese ringi Kitsekülas. Suur püha ju. Tööd ei tohi teha.
Aga sõita võib.
Millegipärast tulid väga suured pildid. Tegin nagu alati, välja tuli... teisiti. _________________ Kaldi 5025 328
Annan ka ehitusabi
Postitatud: K apr 08, 2015 3:00 pm Postita teema:
Kaldi, ~1 nädala pärast ootab Sinu väravate juures üks teine Volga, et koos sõitma minna kaugemale kui Kitseküla. Nt. teha ettevalmistusi EA 2015 üritusele!!!
Seega pane õhupuhasti külge ja tunnista oma Volga enam-vähem valminuks! Kõik juba ootavad!
Postitatud: N mai 28, 2015 8:27 pm Postita teema:
Otsin head valgete kinnastega meest, kes aitaks ukse ja pagasiruumi tihendeid liimida.
Õlled juba külmas. _________________ Kaldi 5025 328
Annan ka ehitusabi
Postitatud: L juuni 27, 2015 6:11 pm Postita teema:
Täna oli meeldiv kohtumine.
Üle 50 aasta said viimaks kokku Nizhni- Novgorodi metallitehase sünnituskoja 59- 60 a isendid. Jah, üks neist kuulub pea-aegu esimesse seeriasse, teine kindlalt teise seeriasse. Nad mõlemad on valmis Eesti Vabariigi teedel liiklema ja veidi ka pahandusi tegema.
Leivategija on teinud tubli töö. Üks isend võib julgelt liikuda teedel, teine peab veel ootama uksetihendeid ja ARK kurja ülevaataja otsust. Võitis Siim.
Elagu Volgaseltsi uustulnuk. _________________ Kaldi 5025 328
Annan ka ehitusabi
Postitatud: L juuni 27, 2015 6:44 pm Postita teema:
Kaldi, vahet pole, et teiseks jäid vastane ju poole noorem Tartu rajoon aplodeerib mõlemale volgaomanikule. _________________ AADU KADAKAS
psü-psühhiaater(suiti maal, enamust aega hullumajas) Abiliin ja nõustamine GSM 534 97951
Postitatud: E aug 03, 2015 1:24 pm Postita teema:
Olen oma sinise tegemistega jätnud mitmeks aastaks vana sõbra unarusse.
Tõesti on möödunud 3 suve, kui ma pole autot tõsiselt käivitanud. Ega see eriti hoogsalt ei läinudki. Küünlad olid mustad, valasin bensiini otse karbussi (seda vist ei tohi teha), keerasin uued küünlad sisse ja läks.
Tegelikult oli tore sõita. Veidi mootor katkus, aga 100 sain sisse. On hea esimese seeria 3102. Putitan edasi ja ehk toon Harjumaale. _________________ Kaldi 5025 328
Annan ka ehitusabi
Postitatud: E apr 11, 2016 12:29 pm Postita teema:
Ka mina alustasin sõitu Kitsekülas. Pumbaga tõmbasin bensu üles ja nii ta läks.
Ei see ei ole eelmise aasta pilt, kuigi tänav on sama. Oli tore rallida, kui pidureid väga pole ja liiklus puudub. _________________ Kaldi 5025 328
Annan ka ehitusabi
Postitatud: T aug 30, 2016 1:15 pm Postita teema:
Piduritega pole ma veel tegelenud, aga eelmisel aastal võtsime Watsoni ja Tihhonoviga ette uksetihendite kleepimise.
Ise olin pagasitihendi suutnud kleepida ja muidu vähese jutuga Martin oli minu tööga rahul. Kleebitud ustest pole mõtet pilti üles laadida.
Nädalavahetusel pöördusin oma unustatud Sinilinnu juurde uute ettepanekutega. Kui iga mitte eksport volga paneb endale moldingud juurde, siis mina ka lisasin tiibade pikendused:
Ega see töö lihtne olnudki, veidi pusimist, poltide vabastamist. Muide detailid on täiesti levõi ja pravõi, kuigi detailide kataloog seda ei registreeri.
Mul kukkus välja nii, ise rahul. Ei tea, kas said õigele kaugusele, sest need vidinad ju ei käi 2 seeria tulede raamidega. _________________ Kaldi 5025 328
Annan ka ehitusabi
Postitatud: N okt 27, 2016 8:03 pm Postita teema:
Ma olen seda projekti mitu korda sirvinud, aga ei ole kusagil tähele pannud sellist väikest nüansi, et kas kas see lipik mootoriruumis on sellel Volgal inglise keelne ja samuti peaks 21K olema spidomeeter inglise keeles. Nimelt on ka üks 21K ja silt on inglisekeelne samuti oli spidokas.
Viimati muudetud Sven59 poolt (N mär 29, 2018 1:33 pm), kokku muudetud 1 korda
Sa ei saa teha algatada uusi teemasid selles foorumis Sa ei saa vastata teemdaele selles foorumis Sa ei saa muuta oma teateid selles foorumis Sa ei saa kustutada oma teateid selles foorumis Sa ei saa hääletada küsitlustes selles foorumis
volga.ee ei vastuta foorumis tehtud postituste eest. volga.ee jätab endale õiguse kustutada ja redigeerida
kommentaare, mis ei vasta sisult headele tavadele.