Liitunud: Nov 08, 2004 Teateid: 2784 Asukoht: Telliskivi, Viimsi
Postitatud: N dets 02, 2004 4:20 pm Postita teema: Gaz 2410 moodsamaks
Venemaal pole Volga mitte nostalgiline vanaauto, vaid igati ajakohane sõiduriist. Kõvemad mehed ostavad uue Volga, vähem kõvemad mehed tuunivad oma päevinäinud Volgat. Selleks on võimalusi palju. Nüüd viimaks ometi on müüki jõudnud tuuningutükk, mille abiga saab uue 31105 näituriploki ühendada Gaz 2410, 3102 või 31029 armatuurlauale. Sõiduk moodsam, tuju parem.
Postitatud: P mär 28, 2010 9:16 pm Postita teema:
Otsides fotosid 24-10 mootoriruumis, leiab ikka igasugu omapäraseid tegelasi.
Näiteks üks mees arvas et summuti võis veidi ümer ehitada.
Päris koletu rakett
Selline kift kassikahur. Kujutage ette peremees läheb ksõbrale paneelrajooni külla. Sõidust tulnud masina summuti, hea soe koht. Kui nüüd paari tunni pärast starterit anda, siis võib aknast päris karm vaatepilt olla. Tuuningu teise osas hakkab mees juba GAZ 53'me mootorit paigaldama....
Postitatud: P mär 28, 2010 9:51 pm Postita teema:
See "Kahur" seal taga on ikka liiga julm , ei tea minu arust natuke liialdatud asi. Samas vaatasin selle teema läbi mille lingi Sm.Mirksi postitas ja ma mõtlesin,et miks nende ZMZ 66,53 jamada aeg on edasi läinud ja mina leian,et üks korralik Chevrolet small block V8 on kohasem.
Võtab vähem ruumi, parem pöördemoment, kvaliteet osad ja sinna annab ka manuaal kasti otsa panna ilma väga keeruliste ümber ehitusteta, oleks mõteka ju. Muidugi minu jutt kõlab stiilis, kui oleks, samas ilmselt kuna venemaal on odavam ja käepärasem ZMZ V8 siis soovin jõudu neile,kes sellega tegelevad seal ja muretuid kilomeetreid.
Sa ei saa teha algatada uusi teemasid selles foorumis Sa ei saa vastata teemdaele selles foorumis Sa ei saa muuta oma teateid selles foorumis Sa ei saa kustutada oma teateid selles foorumis Sa ei saa hääletada küsitlustes selles foorumis
volga.ee ei vastuta foorumis tehtud postituste eest. volga.ee jätab endale õiguse kustutada ja redigeerida
kommentaare, mis ei vasta sisult headele tavadele.