Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Sõnum |
Sm.Tihhonov Seltsimees
Liitunud: Nov 08, 2004 Teateid: 2784 Asukoht: Telliskivi, Viimsi
|
Postitatud: K aug 23, 2023 9:35 am Postita teema: M: Gaz 2410 ja 2412 varuosadeks |
|
|
Tere,
Suvelõpu "hoovid korda" projekti raames plaanin likvideerida paar varuosade autot. 2410 on väga korralik originaal kere, millel küljes uksed ja luugid. Vasakud uksed originaalvärvis ja väga head, parempoolsed uksed on värvitud kunagi ja väljast defektidega. Alt ka korralikud. Mõlemal autol on küljes väga hea esipõll, hallil on ta mõlgiga, aga roostes ei tohiks olla. Mõlemal kerel on sees armatuurid. Universaalil ka istmed. Universaalil on sees esmapilgul täiesti korralik lagi. Autod asuvad Viimsis.
Kui kellelgi on midagi vaja, võib lahkesti teada anda. Ma igaks juhuks hoiatan, et päris prügi hinnaga ma korralikke asju ei müü. Samuti on mul üsna vähe aega nendega tegeleda, mistõttu tuleb kindlasti soodsam kui olete ise nõus eemaldama soovitud asjad. Kuna ma töö ajal olen kehv telefonile vastaja, siis eelistaksin algul suhelda kirjalikult - kas siia PS või siis martin@volga.ee
_________________ Terve aasta poole aastaga |
|
Tagasi üles |
|
|
|
|
Sa ei saa teha algatada uusi teemasid selles foorumis Sa ei saa vastata teemdaele selles foorumis Sa ei saa muuta oma teateid selles foorumis Sa ei saa kustutada oma teateid selles foorumis Sa ei saa hääletada küsitlustes selles foorumis
|
volga.ee ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
volga.ee jätab endale õiguse kustutada ja redigeerida
kommentaare, mis ei vasta sisult headele tavadele.
|