Postitatud: N juuni 09, 2022 6:41 pm Postita teema:
Mina ka ei tule, sest on ehitusettevõtte suvepäevad.
Kindlasti külastage Pimeaeda, Promenaadi, Victoria Bastione ja Püssirohukeldrit. Olin nende mõlemi renoveerimise juures. Kui jääte hätta, helistage. Need on päris head asjad, mida vaadata ja meenutada 18. sajandi kaitserajatisi ja vene piiri (vene väikse tähega). Kui tahate head giidi, helistage Madis Tuuderile.
Muide, minu 3102 käivitus Järvamaal peale 2 min starti. Sõitsin 12 km. Hooaeg avatud. _________________ Kaldi 5025 328
Annan ka ehitusabi
Postitatud: R juuni 10, 2022 5:41 pm Postita teema:
Head sõbrad! Reedese seisuga on end õhtusöögile Narva restoranis Pärl registreerinud 30 inimest (sh lapsed). Kauplesin restorani esindavalt lahkelt proualt ajapikendust kuni neljapäevani 16.juunini. Selleks päevaks peame siis andma kindla osalejate arvu (kokku kuni 40 inimest, sest rohkem neil meile kohti pakkuda ei ole), samuti oodatakse selleks päevaks ka restorani eelnevat tellimust (ainult soojad road ja eelroad). Joogid ja koogid-kohvid saab lauast tellida.
Selleks et osalejatel oleks lihtsam menüüst endale meelepärane roog valida, lisan siia ka restoran Pärl menüü: https://restoranparl.ee/menuu/
Postitatud: N juuni 16, 2022 7:43 am Postita teema:
Head sõbrad! Tänan kõiki, kes on juba enda osalemisest teatanud ja mulle oma toiduvaliku saatnud! Hommikuse seisuga on õhtusöögile end registreerinud 34 osalejat, veel on 6 kohta saadaval. Kel veel plaanis osaleda ja öhtusöögile tulla, siis jõuate seda veel kuni 16.juuni õhtul kella 16-ni teha.
Toiduvaliku leiab siit https://restoranparl.ee/menuu/
Peale kella 16:00 saadan kokkulepitult tellitud toiduvaliku restorani ära.
Autodest on end ametlikult registreerinud 21 autot, nii et kel on soovi ja tahtmist, jõuab veel end kirja panna. No ja kui kirja ei pane, võib ikkagi kohale tulla ning paraadsõidust ja autode näitusest osa võtta. Usun et tuleb tore üritus!
Meie ürituse päevakava on kokkuvõtlikult alljärgnev:
18.juuni 2022 "Jõhvi Päev ja Narva külastus"
11:30-12:30 kogunemine Jõhvi lääneservas, Circle K tankla ringteelt Edise külla suunduva tee ääres
12:30-15:00 Jõhvi Päeva paraadsõit ja Volgade näitus Keskväljakul
15:00-16:00 sõit Narva
16:00-18:00 Narva Kreenholmi külastus
19:00- ... Narva restorranis Pärl õhtusöök
Postitatud: N juuni 16, 2022 4:11 pm Postita teema:
Head Jõhvi Päevale tulijad ja Narva jätkuprogrammis osalejad!
Restoran Pärli on kõikide toiduvaliku teinute valikud edastatud. Palun igaühel endal meeles pidada, mida telliti, sest kui toidud lauale kantakse, pole ettekandjal ju teada, kes mida tellis. Prindin igaks juhuks ka soovijate eelistused välja, juhuks kui kellelegi tellitud valik ei peaks meenuma.
Need, kes oma valikut hetkel ei teinud või mulle ära ei saatnud, saavad oma tellimuse anda kohapeal.
Kreenholmiga leppisime kokku, et saame hakkama 1 giidiga, kuigi nende reegel näeb ette alates 30 inimesest kahe giidi ja gruppidesse jagamise. Eeldan, et osa meist on Kreenholmi ka varem külastanud ja seetõttu ei vaja igal hetkel sõna-sõnalist juhendamist. Ja neile, kes Kreenholmis esimest korda ja soovivad seletust tähelepanelikult kuulata, soovitan grupis esimesed positsioonid hõivata. Igal juhul lubati valjuhääldi kaasa võtta!
Postitatud: E juuni 20, 2022 11:56 pm Postita teema:
Head sõbrad! Südamlik tänu kõigile, kes osalesid Jõhvi Päeval! Tegite oma väljasõiduga päeva ilusaks nii iseendal, oma reisikaaslastel kui ka kõikidel Jõhvi Päeva külalistel ja muidu möödakäijatel, kes meie paraadsõidule tee ääres lehvitasid! Minu arvates oli tegu ütlemata toreda üritusega, kus Volgad etendasid täie õigusega päevase ürituse keskset rolli. Olen saanud selle kohta kinnitust ja kiidusõnu nii paljudelt külastajatelt kui ka korraldajatelt. Rahvale meie üritus meeldis. Ilm küll rikkus meie õhtust osa ja Narva promenaad oma võludega jääb nüüd järgmiseks korraks avastada. Ja kui veel ülivõrdes näiteid tuua, siis restoranis eeltellitud roogade ooteaeg pretendeerib vaieldamatult ooteaja maailmarekordile! Mina sain nt oma tellitud roa kätte 2h 50 min pärast tellimuse kinnitust! Vabandan siinkohal, et ei suutnud sellist asja ette näha, kuna olen siin varasematel kordadel vaid positiivset teenindust ja mõistlikku ooteaega kohanud!
Et üks pilt ikka rohkem kui tuhat sõna suudab öelda, siis lisan ka valiku pilte, mida kõige selle melu ajal sai filmirullile jäädvustatud!
Postitatud: T juuni 21, 2022 1:07 pm Postita teema:
Tere, seltsimehed,
Tänud korraldajale ja tänud, et lubasite sel korral üritust stressivabalt nautida ning kõike seda ilu pealt vaadata. Mu telefoni on salvestunud ka paar fotot.
Oli tore vanatehnikaüritus.
Aitäh!
Parimate soovidega,
Västrik _________________ Jõudu annab A-76
Sa ei saa teha algatada uusi teemasid selles foorumis Sa ei saa vastata teemdaele selles foorumis Sa ei saa muuta oma teateid selles foorumis Sa ei saa kustutada oma teateid selles foorumis Sa ei saa hääletada küsitlustes selles foorumis
volga.ee ei vastuta foorumis tehtud postituste eest. volga.ee jätab endale õiguse kustutada ja redigeerida
kommentaare, mis ei vasta sisult headele tavadele.