Volgaklubi kodu
Kodu
Foorum
Galerii
Kontakt
Kuuluta
  


· Avalehele
· Klubi tutvustus
· Liikmete nimekiri
· Ürituste kalender
· GAZ Ajalugu
· GAZ Mudelid
· Volgad meedias
· Maailm ja mõnda
· Ümberehitused
· Tehnoabi
· Uudiste arhiiv
· Lingid
· Kasutajate nimekiri
· Foorum



Praegu on, 479 külastaja(d) ja 0 kasutaja(d) kes on praegu portaalis.

Sa oled Anonüümne kasutaja. Sa saad registreerida vabalt vajutades SIIA


Volgaklubi foorum :: Vaata teemat - Ettevaatust Auto 2015
Galerii  Laadi pilte serverisseLaadi pilte  OtsiOtsi   ProfiilProfiil   Logi sisse, et kontrollida oma privaatsõnumeidLogi sisse, et kontrollida oma privaatsõnumeid   Logi sisseLogi sisse 

Ettevaatust Auto 2015
Mine lehele Eelmine  1, 2, 3
 
Uus teema   Vasta sellele teemale    Volgaklubi foorum -> Ãœritused ja komandeeringud
Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat  
Autor Sõnum
mehann
Seltsimees
Seltsimees


Liitunud: Oct 02, 2007
Teateid: 470
Asukoht: Harjumaa, Saku

TeadePostitatud: L mai 23, 2015 11:18 pm    Postita teema: Vasta viitega

Meie ekipaa¸i poolt korraldajatele ja kaasvõistlejatele tänutäheks sügav kummardus ja tugev käepigistus! Meil oli jälle väga tore laupäev!

Tervitab Mehanni pere!
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatteade Saada e-kiri
Õpipoiss
Seltsimees
Seltsimees


Liitunud: Mar 02, 2010
Teateid: 47
Asukoht: Raplamaa

TeadePostitatud: P mai 24, 2015 9:17 am    Postita teema: Vasta viitega

Musta GAZ 22 meeskonna poolt ka suured tänud ja kestvad ovatsioonid.
Järgmisel aastal samas vaimus!
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatteade
Dr. Watson
Seltsimees
Seltsimees


Liitunud: Jan 10, 2006
Teateid: 765
Asukoht: Tallinn

TeadePostitatud: P mai 24, 2015 12:31 pm    Postita teema: Vasta viitega

Samasugused võimsad tänuavaldused halli GAZ 22 (sega-)meeskonna poolt korraldajatele ja loomulikult kaasvõitlejatele!!! Iga kord on see üritus järjest rohkem ülimeeldivalt pingelisem:)
Eraldi soovin tänada neid Tublisid Mehi, kes tõid publiku ette 9 aastat ettevalmistatud väga erilise projekti! See on väga ilus!
Suured tänud!
W
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatteade
Mr Holmes
Seltsimees
Seltsimees


Liitunud: Nov 07, 2014
Teateid: 70
Asukoht: Jõhvi

TeadePostitatud: P mai 24, 2015 5:33 pm    Postita teema: Vasta viitega

Tänan oma meeskonna nimel ürituse korraldajaid väga huvitava raja ettevalmistamise eest! Kodukandi tundaõppimiseks väga hariv ja hasartne ettevõtmine! Kuna peaaegu pooled punktid jäid võtmata, siis otsustasime omal käel lähiajal ka need üles leida!
Ürituse käigus jõudsime juba ära harjuda, et iga natukese aja tagant Volga vastu sõidab ja omamehelikult kätt tõstab. Hiljem koduteel olles sain aru, millest tavaliikluses ilma oleme - ühtegi Volgat ei tulnud vastu.

Mr Holmes
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatteade Saada e-kiri
doownek
Seltsimees
Seltsimees


Liitunud: Jun 20, 2009
Teateid: 29
Asukoht: Tartu

TeadePostitatud: P mai 24, 2015 8:29 pm    Postita teema: Vasta viitega

Au ja kiitus korraldajatele ja osalejatele! Geniaalsed sihtmärgid ja andekad küsimused. Sügav kummardus.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatteade Saada e-kiri
Janovits
Seltsimees
Seltsimees


Liitunud: May 15, 2008
Teateid: 140
Asukoht: Viljandimaa

TeadePostitatud: P mai 24, 2015 9:25 pm    Postita teema: Vasta viitega

Taaskord tuleb tõdeda, et oli maikuu parim laupäev.
Parimad soovid korraldajatele, kelle kodutöö oli tehtud ikka tunnustatud kvaliteedis ja volgaseltskonnale oma tuntud headuses.

Ilusat suve!
Ahto, Maiu, Triin

Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatteade Saada e-kiri
Sm.Tihhonov
Seltsimees
Seltsimees


Liitunud: Nov 08, 2004
Teateid: 2784
Asukoht: Telliskivi, Viimsi

TeadePostitatud: P mai 24, 2015 11:43 pm    Postita teema: Vasta viitega

Mis te tühja kummardate, tore et tulite. On hea tunne kui meie tegemistest tunnevad inimesed rõõmu ja koguvad häid mälestusi. On asju, mis tulevad ja lähevad, kuid head mälestused ei kao kunagi. Selles mõttes on Ettevaatust Auto ajatu ja vajalik üritus. Ja meil on hea meel, kui suudame seda teile pakkuda. Veelgi toredam on meie jaoks see, et oleme tänu sellele ürtusele leidnud endale palju häid sõpru. Mingit feisspukki pole vajagi.

Olen seda öelnud ka varem, et te olete suurepärane publik. Ainult teie entusiasm ja positiivne meel ergutab meid igal aastal jälle ohje haarama ja trassile sõitma. Ma ei tea, kas Eestis on ühtegi teist autoseltskonda, mis oleks nii homogeenne ja sõbralik? Sel aastal osales esmakordselt üritusel ka mu vend, kes ei tundnud varem sisuliselt ühtegi volgameest. Algusest peale ei tundnud ta end võõrana ja päeva lõpuks ujus ta juba nagu vana kala. Kiitis, et volgamehed on tõesti VÄGA lahe seltskond. Ja tal on õigus. Tore, et vähemalt kord aastas on põhjust kokku tulla ja et Ettevaatust Autost on saanud justkui mingi verstapost igal aastal. Selleks päevaks pingutavad inimesed, et saada valmis oma otsatu autoprojekt (aitäh Rauno ja Uno), näevad ekstra vaeva oma väljanägemisega (aitäh Simmtanni tiim, Urmas, Major Moon ja paljud teised), ohverdavad omaenda või kalli pereliikme sünnipäeva (aitäh Tauno ja Janek). Sellel üritusel on osalenud inimesed, kes on ise poest ostnud uue Gaz 21 (aitäh Kalevi lahkunud isale) kui meie tulevik. Ilmselt meie kõige noorem Ettevaatust Auto osaleja läbi aegade oli sel aastal osalenud kahekuune Erik, pidades vastu võiduka lõpuni. Meil on palju inimesi, kes on osalenud KÕIKIDEL Ettevaatust Auto üritustel algusest peale. Ma ei jõuaks neid loetleda, sest neid on tegelikult ka palju. Meie kõigi mälestuste eest hoolitsevad tublid inimesed, kes oskavad kaameraga ümber käia. Aitäh Siim Kaarel, Triin, Simmtan, Jörgen ja paljud teised. Te kõik olete olnud suurepärane publik.

"Ettevaatust Auto" nimi sündis sellest, et hoiatada vaiksete väikeasulate inimesi ühel hetkel ootamatult tiheda autoliikluse eest. Ehk meie mõte oli viia Volgad tagasi väikestesse maakohtadesse ja taastada hetkeks nende paikade endine hiilgus. Selles mõttes oleme õnnestunud, et Volgad jõuavad kord aastas tagasi unustatud paikadesse ja löövad kohaliku elu kihama. Kohalikud inimesed on suurest Volgarallist isegi veid ehmunud ja ei saa päris täpselt aru, mis toimub. Sõna otsese mõttes - ettevaatust auto. Meie üritus kasvas välja ajal, kui kunagine "volgaema" ajas oma kokkutulekult Gaz 24-d minema kuhugi eemale põllule kui pooletoobised Volgad. Täna osalevad meie üritusel kõrvuti KÕIK Volgad. Ma olen päriselt ka uhke, et me oleme suutnud lõhkuda "volgaema" laotud müüri Gaz 21 ja 24 või 2410 omanike vahel. Oleme ju kõik ühesugused volgamehed. Olen uhke ka selle üle, et Ettevaatust Auto-l osalevate autode tase tõuseb iga aastaga. Aeg läheb edasi ja meil osaleb juba mitmeid musta numbriga Gaz 24-sid. Ajal kui me alustasime, ei peetud Gaz 24 üldse õigeks klassikuks. Mulle meeldib ka see, et meil seisavad sõbralikult koos 100% originaali austajad ning inimesed, kes naudivad väljakutset Volgast veidi kaasaegsema auto ehitamises. Konflikti pole, sest need ümberehitused mida me oma üritustel oleme näinud, on teostatud nii kõrgekvaliteetselt ja maitsekalt, et on äge olla selle kõige tunnistajaks. Ehk siis Volgaselts on küll väike ja Presiidium on laisk, kuid tegelikult oleme Eestis mingis mõttes ikka vägev seltskond.

Mulle tundub, et meie volgaliikumine on suures plaanis õigel teel ja see ainult kasvab. Me oleme teinud Ettevaatust Autot 20-25 autoga ja viimastel aastatel on see juba hakanud ületama 50 auto piiri. Eks see seab meile uusi väljakutseid kuidas üritust korraldada suuremalt nii, et kvaliteet ei langeks ja inimesed tulemusi liiga kaua ootama ei peaks. Tänavu ma ei olnud enam rahul tulemuste kontrollimiseks kulunud ajaga. Samuti näen ma fotodelt, et teatud puntktides moodustuvad ebamõistlikult suured kolonnid. Ka see ei ole hea. Rahulolematus tähendab vajadust midagi muuta ja meil on mõned mõtted, kuidas korraldust tulevikus parandada. Ma ei saa lubada, et saame teile pakkuda tulevikus veel ägedamat lõpp-punkti saali kui tänavu, kuid teeme kõik endast oleneva, et saaksite ka tulevikus sellest üritusest sama palju head energiat kui meie ise.

Aitäh teile.
_________________
Terve aasta poole aastaga
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatteade Saada e-kiri Külasta postitaja kodulehekülge
gazik
Seltsimees
Seltsimees


Liitunud: Nov 13, 2004
Teateid: 1325
Asukoht: Tartu

TeadePostitatud: E mai 25, 2015 9:19 am    Postita teema: Vasta viitega

Kestvad kiiduavaldused Tartu rajoonist!
Nii üritus kui selle fini¨ipaik Tamsalu "linnahall" olid meeldejäävad.

Uzmanibu! Järgneb räige spekulatsioon ja uitmõte järgnevaks aastaks...
Me küll ei tea kas korraldatakse, kes korraldab, kus korraldab, aga teame, et see oleks JUBA 10 Ettevaatust Auto. Ja see võiks olla natuke teistsugune, näit. piiriülene Eesti-Läti või minupärast suisa välismaal- Saaremaal.
_________________
AADU KADAKAS
psü-psühhiaater(suiti maal, enamust aega hullumajas) Abiliin ja nõustamine GSM 534 97951
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatteade
Simmtann
Seltsimees
Seltsimees


Liitunud: Dec 28, 2008
Teateid: 130
Asukoht: Tallinn

TeadePostitatud: E mai 25, 2015 3:00 pm    Postita teema: Vasta viitega

Ekipaa¸ suure isamaa lennukompanii butafooriaga kaetud rõvesinisel unistusel soovib veelkord tänada korraldajaid väga meeldiva päeva eest. Ei ole just liiga palju üritusi, millede tagasiside oleks aasta-aastalt pea eranditult positiivne. Julgen arvata, et siinkohal ei ole tegemist pelgalt volgameeste tagasihoidlikusega. Loodame, et jõud ei vaibu, ning me saame ka juubeliüritusel avastada unustatud tanklaid, peldikuid ja kaalumaju.

Lõpetuseks tsiteeriksin ühte tarka meest, kes on kunagi öelnud : "Jõudu ja mõistust!" või oli see vastupidi....
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatteade Saada e-kiri Külasta postitaja kodulehekülge MSN Messenger
Sm Tamm
Seltsimees
Seltsimees


Liitunud: Nov 14, 2006
Teateid: 226
Asukoht: Viimsi vald

TeadePostitatud: E mai 25, 2015 7:51 pm    Postita teema: Vasta viitega

Ka mina tänan suurepärase korralduse ja ilusate mälestuspiltide eest! Parim viis inimest, tehnikat ja loodust ajas konkureerimas ja koostööd tegemas jälgida! Aitäh ja kraaps!
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatteade Saada e-kiri MSN Messenger
sm Lisitsõn
Seltsimees
Seltsimees


Liitunud: Oct 16, 2012
Teateid: 43
Asukoht: Tallinn

TeadePostitatud: E mai 25, 2015 8:52 pm    Postita teema: Vasta viitega

Tänud korraldajatele ja tervitused kaasosavõtjatele meie tagasihoidlikult, aga edasipüüdlikult ekipaa¸ilt.



Maanteekohtumisteni!
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatteade Saada e-kiri
Sm.Tihhonov
Seltsimees
Seltsimees


Liitunud: Nov 08, 2004
Teateid: 2784
Asukoht: Telliskivi, Viimsi

TeadePostitatud: T mai 26, 2015 10:37 am    Postita teema: Vasta viitega

Tulenedes avalikkuse suurest huvist esitan siinkohal kõigile tutvumiseks-õppimiseks meie gigantide heitluse ehk võidutiimide trassid.

Kaarti koostades ma pikalt mõtlesin, kas panna kaadrile ka boonusalad või mitte. Boonusalade mõte on olnud segada veidi vett ja motiveerida inimesi sõitma kaugematesse puntidesse. Seekord otsustasin ikkagi panna, kuigi võib olla ei olnud see parim mõte. Õigemini viga oli muuta Järva Jaani boonuspiirkonnaks, kuna sealt sa nagunii väga palju punkte. Aga olgu siis kõigile nähtav seekordsete boonusalade kaart.


Trassivalik oli I ja II koha omanikel seekord totaalselt erinev. Kui Järva Jaani poleks boonusala olnud, oleks I ja II koht sõitnud viiki. Aga võitnud oleks ikkagi Kotkas, sest ta läbis vähem kilomeetreid. Niisugused olid siis marsruudid:

_________________
Terve aasta poole aastaga
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatteade Saada e-kiri Külasta postitaja kodulehekülge
Dr. Watson
Seltsimees
Seltsimees


Liitunud: Jan 10, 2006
Teateid: 765
Asukoht: Tallinn

TeadePostitatud: K mai 27, 2015 3:32 pm    Postita teema: Vasta viitega

Jaa!!! Õppida on veel palju, palju, palju:)
Aga tähtis pole võit, vaid sõit!
Nagu mind õpetas esimesel 2006a. EA-l sm. Piibur, kui olin ise kaardilugejaks:)
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatteade
Reasta teated eelmise järgi:   
Uus teema   Vasta sellele teemale    Volgaklubi foorum -> Ãœritused ja komandeeringud Ajatsoon on EET Eesti talveaeg
Mine lehele Eelmine  1, 2, 3
Lehekülg 3, kokku lehekülgi 3

 
Hüppa:  
Sa ei saa teha algatada uusi teemasid selles foorumis
Sa ei saa vastata teemdaele selles foorumis
Sa ei saa muuta oma teateid selles foorumis
Sa ei saa kustutada oma teateid selles foorumis
Sa ei saa hääletada küsitlustes selles foorumis

volga.ee ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
volga.ee jätab endale õiguse kustutada ja redigeerida kommentaare, mis ei vasta sisult headele tavadele.


Forums ©
Copyright © by Volgaklubi koduleht 2004
Kõik õigused reserveeritud