Postitatud: N mär 01, 2012 7:02 pm Postita teema:
Kui nüüd keegi originaalpolte ei paku, siis selle asemel, et plokis keeret üle lõigata, mina soovitaks
1 hankida mõni vana mootor, mille küljest need tikkpoldid saaks maha keerata;
2) kui on võimalik hankida 12mm tikkpolte, siis need lhtsalt peenemaks üle lõigata.
Olen ise kunagi ühte murdunud tikkpolti pidanud välja puurima ja uuesti keermestama)
Lõpuks (või kohe alguseks) soovitaksin helistada Tallinna mehele tel. 50 21 274 (Ants). Temal on palju uusi mootoriosi (ta müügikuulutuse ja esemete fotogalerii leiab Kuldse Börsi lehelt, mille tunneb ära esisilla tala pildi järgi).
Ehk saab probleem lahendatud?
Liitunud: Oct 02, 2007 Teateid: 41 Asukoht: Harku vald, Ilmandu
Postitatud: R mär 02, 2012 8:40 am Postita teema:
Kui kuskilt ei leia, siis peale suurt sula saaks midagi mu ühe doonorauto küljest _________________ Pulmaauto teenused vana Volgaga - www.suhtesepp.com
Postitatud: P mär 04, 2012 8:58 pm Postita teema:
MTJ juhataja kirjutas:
Kui nüüd keegi originaalpolte ei paku, siis selle asemel, et plokis keeret üle lõigata, mina soovitaks
1 hankida mõni vana mootor, mille küljest need tikkpoldid saaks maha keerata;
2) kui on võimalik hankida 12mm tikkpolte, siis need lhtsalt peenemaks üle lõigata.
Olen ise kunagi ühte murdunud tikkpolti pidanud välja puurima ja uuesti keermestama)
Lõpuks (või kohe alguseks) soovitaksin helistada Tallinna mehele tel. 50 21 274 (Ants). Temal on palju uusi mootoriosi (ta müügikuulutuse ja esemete fotogalerii leiab Kuldse Börsi lehelt, mille tunneb ära esisilla tala pildi järgi).
Ehk saab probleem lahendatud?
Sa ei saa teha algatada uusi teemasid selles foorumis Sa ei saa vastata teemdaele selles foorumis Sa ei saa muuta oma teateid selles foorumis Sa ei saa kustutada oma teateid selles foorumis Sa ei saa hääletada küsitlustes selles foorumis
volga.ee ei vastuta foorumis tehtud postituste eest. volga.ee jätab endale õiguse kustutada ja redigeerida
kommentaare, mis ei vasta sisult headele tavadele.