Postitatud: T juuli 07, 2009 10:34 pm Postita teema:
Kas see oli naljaküsimus?
Loe eelmise aasta Anu Valdmaa ürituse meenutusi ja esita uus küsimus _________________ AADU KADAKAS
psü-psühhiaater(suiti maal, enamust aega hullumajas) Abiliin ja nõustamine GSM 534 97951
Postitatud: K juuli 08, 2009 9:05 am Postita teema:
Kui ma kuulen fraase "Anu Valdma"; "Volgade kokkutulek" käivad mul judinad üle selja ja minu musta karva Volgal garaazis hüppavad küünlajuhtmed maha ning rehvid tühjenevad iseenesest. _________________ Volgatu seltsimees
Liitunud: Nov 08, 2004 Teateid: 2784 Asukoht: Telliskivi, Viimsi
Postitatud: E juuli 13, 2009 11:51 am Postita teema:
Kuuldavasti pidi Anu ikka korraldama "Volga kui kolhoosiesimehe auto". Mina ei saa minna. Mul niisugust Volgat pole. 3102 oli kolhoosiesimehe jaoks liiga kättesaamatu, kastiga Gaz 24 oli varustajate ja teedeehitajate rida ning mu universaalil pole stanget ees.
Martin _________________ Terve aasta poole aastaga
Kuna korraldaja ei ole muutunud ja erilist usku seekordsesse õnnestumisesse ei ole, siis esialgse hinnangu kohalselt loobun osalemast. _________________ Pulmaauto teenused vana Volgaga - www.suhtesepp.com
Liitunud: Feb 24, 2005 Teateid: 413 Asukoht: Kuusalu Autobaasi värav
Postitatud: P juuli 19, 2009 4:01 pm Postita teema:
Teema võiks olla "Kindral Laidoneri ja Vana Volga Lauristini pulmad". Siis saaks kaasata kõikide huviliste tehnika ja stiili. Siis ei oleks enam midagi puudu...
Postitatud: K juuli 22, 2009 9:15 pm Postita teema:
Tere,
Paneks selle eelmise aasta tema "lukku"ja samas annaksin Teile veelkord teada,et ega ilma minuga kooskõlastamata ei saagi keegi selliseid kokkutulekuid korraldada,nii ,et seltsimehed proovime ikka sõbralikult läbi saada.
Postitatud: K juuli 22, 2009 9:28 pm Postita teema:
Anu Valdmaa kirjutas:
Tere,
Paneks selle eelmise aasta tema "lukku"ja samas annaksin Teile veelkord teada,et ega ilma minuga kooskõlastamata ei saagi keegi selliseid kokkutulekuid korraldada,nii ,et seltsimehed proovime ikka sõbralikult läbi saada.
Parimate soovidega
Anu Laansalu
IRW, sinuga kooskõlastamata? Kelleks sa ennast pead?
Järgmine aasta korraldan vaat äkki kiuste Volgade ja Muhkude kokkutuleku koos, mis siis saab? _________________ Volgatu seltsimees
Liitunud: Nov 08, 2004 Teateid: 2784 Asukoht: Telliskivi, Viimsi
Postitatud: N juuli 23, 2009 8:10 pm Postita teema:
Presiidiumi otsususega volga.ee leht tänavust üritust ei toeta ja selle kohta infot ei avalda.
Minu pärast võib see õel vanainimene kassi saba alla käia. Ma muidugi arvasin, et meie emavolgal on piisavalt südametunnistust ja taktitunnet, et siia lehele enam mitte kunagi sisse logida. Aga näe, jälle pidin pettuma.
Asi millest ma üldse aru ei saa, on Anu side Volgadega. Kõrvaltvaatajana tundub mulle, et tegu on puhtalt materiaalse suhtega. Milleks talle üldse Volgade kokkutulek? Kas neid laste joonistusvõistlusi ja publiku lemmikuid kuidagi ilma Volgasid kokku ajamata ei saaks ära korraldada? Võiks ju lubada suvalise autoga tulla ja pappi koguneks kübarasse kõvasti rohkem? _________________ Terve aasta poole aastaga
Liitunud: Feb 24, 2005 Teateid: 413 Asukoht: Kuusalu Autobaasi värav
Postitatud: R juuli 24, 2009 10:30 pm Postita teema:
diesel kirjutas:
mis see nüüd eesti keeles tähendama peaks? palun tõlget.
Vaata, see on selline natuke keerulisem ja tunnetamise teema: mustad Volgad ja T¨aikad on rohkem selline nagu EMO värk ja vanad Volgad on umbes nagu põdrasambla popsimise teema. Seda on raske seletada, aga ehk saate aru...
Üks on nagu sellisem peenetundelisem ja võtab linnatulede valguses helklevaid poose, c-piilari laugest joonest on tunda gootilikku hõngu, teine aga heidab vabakäeliselt põdra külge pange rippu, et sinna sisse toorest sitast üks hõbeseekel kokku kõliseks.
Lihtsalt volga.ee sisaldab inimesi, kes vastanduvad oma karguses lihtsale ja siirale vallainimesele. Neid "musta Volga" noori ajab lihtsalt lühisesse, kui maapere tuleb rõõmsalt kokku, isa kostümeeritakse villaste sokkidega kolhoosiesimeheks ja orden riputatakse rinda. Lastega vallatleb põdrakostüümis maskott ja iga tativasikas saab oma saamatu joonistuse eest kiita, sest kuidas sa lapsele ikka tõtt ütled tema tegeliku kunstiande kohta.
Ma ei tea, kas ma nüüd väljendasin ennast arusaadavalt?
Igal pool on internet ja kes tahtis, see sai oma vajaliku info juba vallalehelt kätte ja sellega peaks olema küsimus lahendatud.
Postitatud: L juuli 25, 2009 6:49 pm Postita teema: idamaade tõde
ja omad kogemused
sitt ja gootika päris kokku ei käi,aga Idamaades öeldakse paha inimese kohta-olgu neetud see voodi,kus Sind sigitati!
ja veel-kaubamärgi registreerimine ja sellisel tasemel ürituste korraldamise kohta on mul üks arvamus-tühjus on mõttetuselt lapse saanud.M.O.T.T.
Sa ei saa teha algatada uusi teemasid selles foorumis Sa ei saa vastata teemdaele selles foorumis Sa ei saa muuta oma teateid selles foorumis Sa ei saa kustutada oma teateid selles foorumis Sa ei saa hääletada küsitlustes selles foorumis
volga.ee ei vastuta foorumis tehtud postituste eest. volga.ee jätab endale õiguse kustutada ja redigeerida
kommentaare, mis ei vasta sisult headele tavadele.