Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Sõnum |
Sm Tamm Seltsimees

|
Postitatud: L mai 31, 2008 8:55 am Postita teema: Tagaakna kardina konstruktsioon? |
|
|
Istun siin gaz-24 tagaistmel, tagaakna "kardinapuud" käes, ja ei oska neid kuskile toppida. Võimalik et minu aastakäigu mudelil (1975) polnudki selliseid kohti kuhu neid kinnitada aga kuna mul on kange tahtmine see ikkagi ära teha siis kutsuksin siinkohal üles seltsimehi astuma kaamerate ja mikrofonidega korraks oma tagaakna kardina juurde ja tegema ühe ülevaatliku pidi sellest, kuidas need sinna kinnituvad.
Ette tänades,
Sm Tamm |
|
Tagasi üles |
|
 |
Hans Seltsimees

Liitunud: Nov 05, 2007 Teateid: 69 Asukoht: Lääne-Virumaa ja Tartu
|
Postitatud: L mai 31, 2008 6:07 pm Postita teema: |
|
|
Ma tahaks ka näha pilte sellest,kuidas kardinat paigaldada.
Aga me ei näe enam tagaaknast välja?! |
|
Tagasi üles |
|
 |
Sm.Tihhonov Seltsimees

Liitunud: Nov 08, 2004 Teateid: 2784 Asukoht: Telliskivi, Viimsi
|
Postitatud: P juuni 01, 2008 8:59 pm Postita teema: |
|
|
Sm Tamm, neid kohti polegi Volga küljes. Tehase poolt pole mingeid kardinaid ette nähtud. Kõik vajalikud augud tuleb ise teha. Vajadusel otse läbi polstrite. Juba nende siinide eemaldamine oli jõle töö. Ma ei taha mõeldagi paigalduse peale. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Sm Tamm Seltsimees

|
Postitatud: E juuni 02, 2008 2:25 pm Postita teema: |
|
|
Seda ma arvasingi, et pole ette nähtud. Loodan lihtsalt, et keegi sellise kardinaga volgaomanik mulle oma tagaaknast ühe ülevaatliku klõpsaka teeb, siis saan orienteeruva pildi, kuhu nad asetuma hakkavad. Oma rumalus, et viimasel Narvas käigul ise ei taibanud seda ära teha. Nägin seal kardinakandjaid küll.
Eks ma saan selle konstruktsiooni ilma maha piilumata kah ehk üles aga hea oleks teada, kuidas teistel nad seal taga istuvad. Kui paigaldama hakkan eks siis kirjeldan protsessi ka teiste seltsimeeste jaoks. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Hans Seltsimees

Liitunud: Nov 05, 2007 Teateid: 69 Asukoht: Lääne-Virumaa ja Tartu
|
Postitatud: K aug 20, 2008 1:08 am Postita teema: |
|
|
Kas vahepeal oled jõudnud midagi teha?
Kas kardinapuud ja kardinad on kodukootud või spetsiaalsed autole? _________________ Älä osta Volgaa,
Volga tekee velkaa
ja velka kestää kauemmin kuin Volga. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Sm Tamm Seltsimees

|
Postitatud: K aug 20, 2008 8:45 pm Postita teema: |
|
|
Vaatasin ära kuhu nad asetada võiksin kuid seni kuni pole enda autole mõeldud koopiaid treialilt kätte saaud ei hakka veel autole auke tegema. Annan teada kui asjalood nii kaugel.
Tegemist on spetsiaalselt volgale tehtud kodukootud asjandustega  |
|
Tagasi üles |
|
 |
|