Postitatud: N mai 25, 2023 5:27 pm Postita teema:
Tere, seltsimehed,
Mul on hea meel teatada, et korraldustoimingud hakkavad lõpule jõudma ja üritus võib tõepoolest aset leida.
Igaks juhuks tasub ehk ka tülikast osast ehk kuludest rääkida.
Türil ja Paides niisama koguneda võib igaüks mõistagi tasuta, kuid seoses raha üleilmse odavnemisega on sel aastal registreeritud sõidu osalustasuks 30 eurot auto kohta ja lisakaarte saab "viieka eest", nagu alati.
Toit Paides maksab 10 eurot inimese kohta, see tuleks (võimalusel sularahas) tasuda kohviku kassasse ja sel korral paraku ealist diskrimineerimist ei toimu ehk kohvikus lastel ja täiskasvanutel hinnavahet ei tehta.
Kohtume elukalliduse tõusule vaatamata loodetavasti laupäeval kella 11 paiku Türil ja näis, mis seltsimeeste kaasabil sellest kõigest kujuneb.
Aitäh!
Parimate soovidega,
Sm. Västrik
Läheb nüüd tagasi garaaži. _________________ Jõudu annab A-76
Postitatud: L mai 27, 2023 9:46 pm Postita teema:
Oli super sõit! Suur tänu korraldajatele! Me nautisime päeva ja kulgemist kaunil kodumaal. 26-s tulemus 35-st on meile täiesti piisav. Tähtis pole võit vaid sõit.
Postitatud: E mai 29, 2023 5:52 pm Postita teema:
Tere, seltsimehed,
Aitäh Teile kõigile, et tulite ja selle laupäeva jälle nii ilusaks ja meeleolukaks tegite!
Nagu korduvalt nii suuliselt kui kirjalikult väljendanud olen, on selles seltskonnas viibida suur au ja nii mina kui mu pere täname Teid selle eest kogu südamest.
Küsimused, vastused ja EVS Presiidiumi otsusega üritusest kokkuvõtet tehes kujunenud ning osalejate üldise heakskiidu pälvinud tulemuste tabel on soovi korral vaatamiseks leitav sellelt aadressilt:
https://app.volga.ee/resultboard/race/15/results
Kuigi ürituse käigus piltide tegemiseks ei jäänud palju aega ja tegelikult oli jäädvustamist väärinud hetki palju rohkem, lisan selle vähese, mida korraldustoimkonna kaamerasilm tabada suutis ka siia.
Suur aitäh veelkord ja ilusat suve kõigile!
Parimate soovidega,
Sm. Västrik perega _________________ Jõudu annab A-76
Pean tunnistama, et Ettevaatust, Auto! üritusel osalemine on nagu konjaki mekkimine - iga aastakäigu lisandudes läheb maitse paremaks! Eks sellele lisab oma osa ka ilus ilm ja ilusad Eestimaa vaated, kuid kõige tähtsamaks oli ja jääb ikkagi seltskond, kelle hulka kuulumine ja kellega koos veedetud aeg lihtsalt tõstab tuju ja paneb õhtu lõppeks tundma - oli ilus päev ja tore vanatehnikaüritus! Au ja kiitus korraldajatele, kes kaugel 2008.a-l oma üritusega Ida-Virumaal minu silma alla juhtusid sattuma, minus uinunud Volga pisiku aktiveerisid ja lõppeks enda manu võtsid ning tänaseks juba 15.korda on suutnud ürituse latti kõrgel hoida!
Ajatsoon on EET Eesti talveaeg Mine lehele Eelmine1, 2
Lehekülg 2, kokku lehekülgi 2
Sa ei saa teha algatada uusi teemasid selles foorumis Sa ei saa vastata teemdaele selles foorumis Sa ei saa muuta oma teateid selles foorumis Sa ei saa kustutada oma teateid selles foorumis Sa ei saa hääletada küsitlustes selles foorumis
volga.ee ei vastuta foorumis tehtud postituste eest. volga.ee jätab endale õiguse kustutada ja redigeerida
kommentaare, mis ei vasta sisult headele tavadele.